Bra start denna söndag

Det blev en tur till gymmet med Markus. Jag körde intervaller, ben och plankan. Nu blir det en tur till Sätra.


Premiärtur i Hemlingby


Bra start!


Äntligen Zumba!

Jag har inte joggat eller varit på Zumba på två veckor nu :( men idag så ska jag äntligen gå på Zumba ;)


Onsdag!

Helt slut efter en lång dag på praktiken med filmning och två timmars mattekonferens på eftermiddagen. Har precis varit ute och gått hälsans stig med Jessica. Skönt med lite tjejsnack och frisk luft. Nu ska jag hem och krypa ner i sängen och kolla på tv och ladda för en ny dag.


Yollibox!

En glass gjord av youghurt som ni bara måste testa:) Riktigt god var dem


Måndag!

Ny vecka och nya möjligheter:)


Söndag!

Vår söndag har bestått av en långpromenad i Sätra sen stanna vi till på en kaffe hemma hos mamma och pappa. På eftermiddagen tog vi en tripp till Oves finns mycket fint man vill ha där :) Resten av dagen har bestått av myskläder och soffan och där kommer vi ligga kvar:) Laddar för en ny vecka med VFU och jobb.
Kram


Kalas!

Igår var jag och Markus och firade världens bästa Lina på hennes 30- års dag. En trevlig eftermiddag och gofika:)


Världens bästa Elsa!

I fredags så fyllde vår Elsa 1 år. Hon fick en ny pipleksak och ett gott ben :)


Tisdag!

Godmorgon! Är inne på min andra VFU vecka nu och dagarna rullar på. Är mycket information och mycket att tänka på men man är helt slut när man kommer hem. Det gör inte det hela bättre när man inte mår riktigt hundra heller. Är förkyld och små hängig men det går bra ändå. Solen skiner iaf :)
Ha en bra dag!


Min blivande man

Det finns ingen underbare kille än denna kille. Jag är så otroligt lycklig som har denna person i mitt liv. Han gör allt för mig och är så snäll och omtänksam.


Söndag!

Godmorgon! Har drabbats av en förkylning så jag är lite bitter jag har inte tid eller lust att vara dålig. Imorgon sparkar praktiken igång igen så framför mig har jag tre veckor där jag ska njuta och ta emot alla goda tips och idéer. Har även kommit igång bra med att jogga så att jag är förkyld igen är irriterande. Hoppas denna förkylning inte sitter lika länge som den förra. Fick hem mina nya springskor i fredags som jag längtar efter att få använda.
Igår hade jag en mysig dag med den bästa killen. Vi åt en god frukost och gjorde oss klara för en tripp på stan. Vi gick och kikade lite. Båda han och jag hittade lite på Intersport jag hittade en jättefin röd jacka och för Markus blev det mysbyxor och ett par badbyxor till Turkiet :) Markus var så snäll och ville köpa jackan åt mig och jag gav med mig till slut. Men någon timme senare så överförde jag pengarna till honom. Han är så snäll men det finns saker han behöver bättre att köpa en jacka till mig :) Sen gick vi och tog en fika och vi fick även sällskap av mamma och pappa som också var på stan. Innan vi åkte mot Markus jobb köpte vi med oss godis och tulpaner. På Markus jobb kollade vi på en bil och Markus skulle skriva på lite papper för en kurs i Tyskland. Vi har hittat den bil vi vill ha den är från 2 år gammal och är en diesel. Billigare att äga och bättre försäkringar. Markus har hittat en köpare till sin bil och som godkände summan han ville ha för bilen. Så vi håller tummarna :).
Senare på eftermiddagen åkte vi till Sätra och gick ut på en promenad med Elsa. Gud man man tycker om den hunden. Hon är så charmig och snäll. Min lillasyster :)
Efter promenaden åkte vi till Church street och åt middag. Var så lugnt och skönt inga väntetider och lite folk. Alla kom dit när vi gick. Resten av kvällen bestod av tända ljus, myskläder och film. Igår kväll snöade det men nu verkar det ha slutat, snöade tidigt imorse när jag vaknade men nu börjar solen titta fram :)
Idag kommer mamma och pappa på middag. Ska testa något nytt, hoppas det blir lyckat.
Kram


Förändring!

Allt går om man bara vill och om man kämpar för att nå sina mål. Det handlar om att ändra inställning. Allt går bara ni vill :)


Nya skor!


Påsk i Kalix


Mot Gävle!


Mot Gävle