Tripp till Stockholm!

I lördags bar det iväg till Stockholm med Markus, Chris , Jens och Oskar. Grabbarna skulle springa midnattsloppet och jag följde med som moraliskt stöd och för att shoppa :)
Vi hade en trevlig helg och med en natt på hotell. Grabbarna gjorde bra ifrån sig på loppet.
Kram


Fredag!

Då var det fredag igen då. Min vecka har bestått av examensarbete, träning och umgåtts med lillebror.
Resten av familjen har åkt till Stockholm så jag och Eva får skriva i Sätra och samtidigt mysa med Elsa.
Imorgon är det min tur att åka till Stockholm med Markus, Chris och Jens. Vi ska gå runt lite, fika, äta god mat, bo på hotell och grabbarna ska springa midnattssloppet på kvällen:)
Ikväll blir det bio med Markus och lillebror. Imorgon åker han hem :( dem här veckorna har gått så snabbt.
Nu är jag hemkommen från en skön promenad med Elsa. Dags att fixa kaffe och invänta Eva.
Kram


Söndag!

Helgen har bara rusat förbi och imorgon börjar en ny vecka med examensarbetet, en vecka närmre examen :)
Jag har i alla fall haft en mysig helg med min familj. I fredag åkte vi allihopa och hälsade på mormor och morfar i Söderhamn och på kvällen var lillebror här och tittade på film. Igår så började jag och Markus med en joggingrunda innan vi mötte upp lillebror på stan. Vi gick runt och kikade lite och lunchade på Flanör. Bestämde oss för att åka och fika ute i Högbo qvarn. Det är så fin omgivning där.
På kvällen blev det familjemiddag på Kalles :) Alltid lika gott.
Nu ska vi ta tag i den här dagen med frukost och en promenad
Kram


En bra morgon!

På helgen vill man sova ut och bara ligga kvar i sängen. Varje fredag innan jag somnar brukar jag säga att Gud vad skönt det ska bli att sova ut imorgon men blir det så?! Nej! :) Vaknar kl 7 och kan inte somna om. Jag brukar gå och sätta på lite kaffe och lägga mig i soffan och kolla på någon serie. Riktigt mysigt är det att sitta där i sin ensamhet och bara vara, så det går ingen nöd på mig :) Efter någon timme brukar jag väcka Markus och så även denna morgon. Vi tog på oss träningskläderna och åkte och jogga 5 km. Skön känsla när man väl är färdig. Nu har vi precis ätit lite frukost och ska göra oss klar för att åka och möta lillebror på stan.
Ha en bra dag! Kram


Sista terminen påbörjad

Ja då har jag börjat min sjunde och sista termin på Högskolan. Det är med blandade känslor men samtidigt ser jag fram emot ett nytt kapitel i mitt liv. Nu har jag gjort det här i flera år och är nu redo att gå vidare. Examensarbetet är nu igång är otroligt mycket som ska göras men jag och Eva ska klara det här tillsammans. Ni får hålla tummarna för mig :)
Kram