Morgonpromenad


Min dag!

Har haft en riktigt bra dag och nu ligger vi helt slut i soffan. Både jag och Markus fick med oss lite hem. Nu på kvällen har det blivit en promenad och middag med mamma, pappa och Markus familj. Ligger och kollar på film nu, men blir snart sängen. Detta var det jag hittade på Lager. De längst till höger är två långklänningar. Godnatt!


Lager 157

Nu ska jag och Markus iväg på en liten tripp till Lager 157. Mysigt att göra något vi två, det händer inte så ofta. Senare i eftermiddag kommer Markus familj hit. Ska vara hos oss tills på tisdag. Markus tre syskon ska sova hemma hos oss. Hörs senare!


Lördag!

Morgonpromenad innan frukost. Lugnt och skönt ute:)


Dagens!


Fredag!

Hej på er! Då var det äntligen fredag. Ska snart bege mig mot skolan för lite grupparbete och några timmar fysik på eftermiddagen. Direkt efter skolan blir det Zumba Fitness sen tar jag helg och äter en god middag med min bästa <3 Imorgon ska vi en sväng till Lager 157 och lite senare kommer Markus familj från Kalix. De ska hälsa på oss några dagar:) Ha en bra dag!


Fikapaus!


Torsdag!

Ja då var det torsdag och fortfarande ingen vår. Vädret har har varit så konstigt denna vecka, ändrar sig från strålande sol till dimma och regn på fem minuter. Jaja våren kommer tids nog den också :) Idag vaknade jag med huvudvärk :( men är lite bättre nu. Har fixat lite här hemma, dammat, tvättat och bytt sängkläder. Nu ska jag sätta mig med fysiken igen. Lite senare blir det träning, ja så ser min dag ut:)


Träning!

Ni som inte testat på Zumba, gör det :)


Stars!!

Glömt och visa att jag köpte nya stolsdynor förra helgen. Inte så roligt att köpa kanske men dessa var snygga:) Självklart ville Selma också vara med på kortet ;)


Onsdag!

Godmorgon!! Idag har jag Inge skola men plugg blir det ändå. Tänkte gå igenom lite fysik så att man har lite koll:) Börjar även en biologikurs nästa vecka som består av många heldagar och många lektioner de två första veckorna i maj. Lite dumt med tanke på att vi har fysikprov den 11 maj. Men men lika bra att passa på idag när man är ledig:)Så blir plugg, storhandling och Zumba idag:)


Måndag!

Godmorgon! Då var det en ny vecka igen då. Sitter och äter lite frukost och kollar på Vakna med The voice. Om en stund ska jag bege mig mot skolan för fysiklabb och grupparbete. Ikväll blir det lite plugg och Zumba och självklart kolla på Morgan och Ola- Conny :) Ha en bra dag!


Söndag!

Hej på er! Då var det redan söndag och senare åker lillebror hem till Paris igen:( dagarna går så snabbt. Vi sitter och äter en sen frukost. Markus var ut på lite festligheter igår han :) sj har jag tillbringat min morgon med att kolla på skönhetsbubblan på svt play. Kan tycka att det ibland går till överdrift med alla operationer. Förstår vissa operationer men när det blir för mycket så blir det bara onaturligt. Bra dokumentärserie på ettan iaf. Har hunnit dragit ett varv med dammsugaren också. Ska bege oss mot Sätra sen och umgås med lillebror innan han åker. Mormor och morfar kommer också. Senare blir det Zumba Fitness med alla ledare, ska bli skoj :)


Lördag!

Godmorgon! Vi började dagen med lite sovmorgon och en långpromenad. Nu är vi hemma och ska börja göra oss klara för att bege oss mot stan för brunch med familjen och fira Brynäs :) Markus ska på festligheter med jobbet senare, så får se vad jag hittar på. Ha en bra dag!


Middag!

Sitter på Church street med lillebror och Markus. Han fyller år snart så tänkte bjuda han på middag:) Ha en bra kväll!


Fredag!

Godmorgon!! Då var det äntligen fredag, skönt!! Ska snart iväg till skolan för introduktion av nya Fysikkursen som börjar idag. Sen kanske jag träffar lillebror. Senare blir det Zumba och ikväll ska jag bjuda lillebror på middag någonstans. Ha en bra dag!


Guld!!

Jaaaaa Brynäs vann SM-Guld!!:) till och med jag var nervös :)


Nytt!

Köpte nya gardiner till köket idag, blev bra. Fint med ljusa till vår/sommaren. Kom hem från Söderhamn nyss och ligger nu i soffan och laddar för match:)


Promenad nr 2


Torsdag!

Jag och Markus började även denna dag med en långpromenad innan frukost, riktigt skönt:) Nu sitter jag och läser lite bloggar och njuter av en kopp kaffe. Om en stund kommer familjen och hämtar mig, vi ska till Söderhamn och hälsa på mormor och morfar. Lillebror är äntligen hemma:) men bara för några dagar. Var och fixa håret hos kusin igår, hon är så duktig :) Den dagen jag gifter mig har jag både en sminkös och frisör :) Är mörkare i botten och ljusare i längderna. Ser mörkt ut på kortet men är ljusare i verkligheten. Längderna kommer även att bli ljusare så småningom eftersom det bara sitter en färgbomb i längderna. Ha en bra dag!


Lillebror!

Hej på er!! Var riktigt skönt att starta dagen med en morgonpromenad speciellt när det är sol ute:) Sitter i skolan nu och väntar på mina gruppmedlemmar för lite grupparbete. Vid halv 1 ska jag till bästa kusin och bli fin i håret :) Efter det får jag äntligen träffa lillebror <3 Ha en bra dag!


Morgonpromenad


Tisdag!

Hej på er! Idag har dagen bara rullat på i 190 och jag ligger nu helt slut i soffan. Dagen har bestått av kemiprov och träning på Friskis är trött både fysiskt och mentalt. Ligger och kollar på Hockey och hoppas att brynäs vinner nu:) Sen ska jag hoppa i säng. Imorgon blir det morgonpromenad, grupparbete i skolan, till bästa kusin och bli fin i håret sen får jag äntligen träffa lillebror som kommer hem imorgon :) Godnatt på er!!


Mellis!

Kom precis hem efter att ha varit och myst med Lina och grabbarna:) ska ta en ryck med Kemin igen nu och äta lite mellis. Sen ska jag iväg och träna på Friskis :)


Dagens!

Dagens lunch består av det vi bjöd mamma och pappa på igår, riktigt gott:) Kotlett med en god sås gjord på crème fraiche, matlagningsgrädde och soya.


Måndag!

Godmorgon på er! Sitter nu och äter lite frukost och pluggar lite. Min förmiddag kommer bestå av plugg. Lite senare ska jag ta en paus och mysa med lina;) Senare idag blir det faktiskt ett friskispass. Ha en bra dag!


Söndag!

Godmorgon! Sitter med kaffekoppen i ena handen och kemiboken i dem andra. Vaknade tidigt idag igen pigg som en lärka 6 imorse:( tvinga mig kvar en stund men tillslut gav jag upp. Skönt att få plugget gjort nu på morgonen. Annars idag blir det Zumba kl 12 med Evelina :) Sen på eftermiddagen kommer mamma och pappa hit på middag, ska testa en maträtt som vi blev bjudna på i Kalix:) återkommer med resultatet :) Jag måste även skicka in ansökningarna till hösten, har bestämt och skrivit in men jag har inte skickat in det än, alltid lika läskigt på nå sätt. Sen ikväll får vi ser om Brynäs tar guld :) ha en bra dag!!


Mys!

Har knappt umgåtts med Markus iveckan så ikväll ska vi bara ligga i soffan och kolla på film och bara vara :) Ha en bra kväll!!


Nytt!!

Nya träningsskor ;)


Lördag!

Godmorgon på er! Som vanligt så kan jag inte sova ut på lördagar. Men idag gör det inte mig så mycket eftersom jag då tar tillfället i alt och pluggar lite kemi medan Markus sover så har man tid och göra nå roligare sen :) Tycker alltid det är skönast och plugga på morgonen/förmiddagen speciellt om man får krypa ner i soffan under en filt och en kopp kaffe som jag gör nu:) Fick resultatet på mitt biologiprov imorse också när jag kollade mailen, högsta betyg så det var roligt:) Nä dags att sätta fart! Hörs!


Fredag!

Denna dag har bestått av plugg hela dagen:( inte det roligaste men så är livet. Blev ett Zumbapass i kväll och nu ska vi mysa i soffan med lite mat och kolla på Alcatraz. Ha en bra kväll!


Torsdag!

Hej på er! Idag lyser solen såå skönt och behövligt:) Dagen har bestått av en 3 timmars kemilabb och lite plugg med tjejerna på skolan. Sitter nu och repeterar en massa här hemma, tur att kaffe finns:) Ska göra ett ryck till nu innan jag ska iväg på Zumban :). Hörs!


<3


Kemi!

Min dag kommer att bestå av detta nedan, så roligt! Om det ändå hade varit lite sol ute och inte detta gråa trista väder. Lite sol kan göra underverk.


Onsdag!

Godmorgon! Var tungt att gå upp nyss när Markus sover och det ser så skönt ut. Sitter nu och äter frukost och har tänt lite ljus:) Sen blir det en dusch och plugg resten av dagen.


Kvällsfika efter träningen


Tisdag!

Idag börjar allvaret igen, känner mig inte så jätte taggad för en vecka med plugg inför kemiprovet nästa vecka. Men det är bara att stå ut. För jag har en rolig sak att se fram emot, nästa onsdag kommer lillebror hem och hälsar på några dagar :) Ska sätta lite fart nu innan jag ska till skolan för först lite grupparbete och sen en kemilektion. Resten av min dag kommer bestå av plugg och ett träningspass:) Ha en bra dag!


Hemma!

Godmorgon! Gud vad skönt det var att sova i sin egna säng inatt:) Selma ligger och sover i sin korg bredvid mig nu:) så söt. Ska ta och väcka Markus snart för jag börjar bli hungrig och sugen på en promenad :) Annars idag så måste vi storhandla och så är vi bjudna på tacos i Sätra. Bjuder på två bilder från Kalix:)


Hemåt!

Nu sitter vi och dricker en kaffe på flygplatsen, vårt flyg lyfter 18.50. Längtar mycket efter min Selma nu<3


Sista dagen!

Hej på er! Dagarna går så snabbt och idag är det sista dagen här uppe. Ikväll flyger vi hemåt igen. Ser verkligen inte fram emot den här veckan har prov i kemi den 17 så blir att plugga på det och försöka skriva på ett grupparbete. Ska klämma in en massa Zumba också:) det har jag saknat här uppe. Nu sitter jag och njuter av solen :) Får se om det blir en promenad eller inte. Man får ju vila en dag iaf:)


Påskafton

Hej! Har ni ätit nå påskmat och godis än? :) Inge påskmat har vi ätit men lite godis har det blivit:) Har precis varit ute och gått 5km och nu blir det en dusch sen får vi främmande av Markus kusiner. Kanske hörs senare!


Långfredag!

Hej på er! Vi njuter av det fina vädret i Kalix. Vi började morgonen med en långpromenad, riktigt skönt! Nu är vi i Johans och Hannas stuga såå fint och mysigt här.


Skärtorsdag!!

Godmorgon på er!!! Var framme i Kalix vid 22 igår. Kändes riktigt konstigt att inte bli väckt av lilla Selma på natten:) Idag är det soligt och fint här men betydligt mer snö än hemma i Gävle. Ska snart ner och äta frukost och ta en promenad, får se sen vad som händer resten av dagen. Glad påsk på er alla!! Unna er lite god mat under påsken;) kram!


Middag på Arlanda:)


Tagga, tagga!!

Sitter nu i soffan med en kopp kaffe, ska snart möta upp Evelina för att bege oss till Zen Zen för Zumba toning, sjukt jobbigt men skoj:)


Onsdag!

Hej på er! Sitter nu i soffan och laddar med en kopp kaffe innan jag ska iväg på Zumba toning med Evelina. Vi har nästan packat klart allting. När jag kommer från träningen ska vi åka och lämna lilla Selma hos mamma och pappa. Ska bli skönt att komma iväg och bara vara och ta sköna promenader i naturen:) Men först svettas på ett riktigt tufft pass;)


<3

Måste visa mitt gulliga sällskap i soffan:)


Tisdag!

Godmorgon! Hade en trevlig kväll igår, efter träningen åkte jag och hämtade Susanne på stationen och sen blev det tacos här hemma:) Väldigt tomt utan Susanne här i Gävle men tur att vi bara bor en timmes bilfärd bort. Sen blev det kaffe och tv resten av kvällen. Idag har jag en sjuk sambo här hemma, typiskt när vi åker upp mot Kalix imorn. Alltid när Markus ska vara ledig blir han dålig:( stackarn! Jag ska äta lite frukost nu och dra ett varv med dammsugaren så att det är fint när man kommer hem. Blir en sväng på stan för en lunch på stan med Susanne. Fick även ett sms av Marie imorse art hon slutar tidigt och ville ses så då slås vi ihop på stan. Senare idag blir det Zumba Toning och packning. Igår fixade jag in lite mer färg här hemma. Nu på våren vill jag ha lite färgklickar, igår fick kandelabern lite färg, tycks? Ha en bra dag!


Måndag!

Hej på er! Njuter av att inte ha några måsten såå skönt. Har pysslar lite här hemma på morgonen och tvättat lite. Tänkte ta en promenad men då började snön att vräka ner så jag struntade i det. Ligger i soffan nu med en kopp kaffe och kollar på Förhäxad:) Får se vad dagen kan bjuda på, Suzie kommer till Gävle ikväll också :) Zumba blir det ikväll iaf:)


Glad Hanna efter Zumban


Mys!

Godmorgon på er! Ligger nu och myser i soffan under täcket med en kopp kaffe och kollar på Let's dance:) Markus jobbar idag så jag får lite egentid idag. Vid 12 ska jag och Jessica gå på ett Zumbapass :)