Black star!

Den här unnade jag mig denna månad :) Får se om den passar. Nu har jag köpstopp tills efter jul. Behöver verkligen inget, jag fyller ju år i december också så:) Klarar jag inte av detta så har jag stora problem :) Det enda som får köpas är julklappar och en nyårsklnning inget mer. Markus tycker att jag inte ska ta med nån plånbok när jag går på stan bara det nödvändigaste. Låter som en bra ide det :) Mamma jag vet att du läser det här, du får hjälpa mig du med:)

www.nelly.se

Måndag!

Måndag! Idag hade jag hoppats på sovmorgon men lilla Selma ville något helt annat så det var bara att pallra sig upp. Det är inte det lättaste att sova när hon mjauar konstant. Slappade lite på morgonen åt frukost och kollade på tv och tvättade lite. Sen blev det en promenad i det fina vädret och hämtade mina skor som jag glömde på Friskis i lördags. Har även skickat in min loggbok från vfun så nu är jag ledig tills på onsdag. På onsdag kväll flyger vi också till Kalix för begravning och umgås med Markus familj lite. Nu ska jag kolla på film. Hörs!!


Måndag morgon!

Frukost och vakna med the voice en bra start på dagen.


Mys!

Hej på er! Har nyss kommit hem från en trevlig eftermiddag hos mamma och pappa. Vi blev bjudna på lite mat och fika. Eller vi köpte mat:) dom andra åt pizza och jag sallad, duktigt va?:) Nu ska jag mysa i soffan med Markus och Selma <3 Ska kolla på så mycket bättre nu. Igår på Owes köpte jag den här söta lyktan:) Ha en bra kväll nu!!


Star!

Min nya myströja från Gina:)


Promenad


Söndag!

God morgon på er! Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan inatt?:) Var skönt att få sova en timme extra:) Vi hade iaf en trevlig kväll igår men lite tråkigt att det slutade med att Markus blev matförgiftad :( Men han mår bättre nu och har precis ätit frukost så:) Idag så blir det nog en promenad, lite fix här hemma. Sen hem till mamma och pappa en sväng. Resten av dagen kommer nog att bestå av soffan och myskläder:) Måste kolla på så mycket bättre som vi missade igår. Ha en bra dag! Kram


Redo!


<3

Idag har jag haft en riktigt mysig dag med Markus . Jag började min dag med ett träningspass. Sen kom Markus och hämtade mig för en tripp till köpis och Owes. Det blir som vanligt lite smått och gott:) Vi köpte ett knivset på Cervera eftersom våra var värdelösa. Sen blev det även lite annat. Lite fika hann vi också med.
Sen styrde vi mot maxi där det blev lite handling inför kvällen. Efter det åkte vi hem och mös lite med Selma sen vidare mot Church street där Markus bjöd på middag:) Riktigt gott och mysigt. Nu är vi hemma och jag ska snart börja fixa mig inför kvällen:) Hörs!


Rosa rosor!

Fina rosor som jag fått av Markus. Passar perfekt till min nya vas:)


Sista dagen!

God morgon på er! Idag känns det lite vemodigt jag har min sista vfu för denna gången:( Jag kommer att sakna alla elever och lärare:( Men jag får komma och hälsa på så ofta jag kan. Ska dit en dag vecka 45 och det är ju inte så långt dit. Fredag idag och det är alltid skönt:) Mamma och pappa kommer hem hit på lite tacos ikväll:) Imorgon blir det en fullspäckad dag först träna, åka till Owes och köpis, ut och äta någonstans ( Markus ska bjuda mig på middag någonstans) sen hem och fixa sig inför kvällens festligheter:) Ha en bra dag! Kram


Torsdag!!

Godmorgon!! Idag vaknade man till ett regnigt Gävle:( Redan torsdag och imorgon är det min sista dag på vfun:( känns tråkigt kommer sakna alla. Fick reda på mitt betyg från förra kursen igår och jag kan säga som så jag är en riktigt glad Hanna :) Får se vad som händer när jag slutar städningen och allt är ju avklarat så blir nog lugnt innan det är dags för ett träningspass ikväll:) Ha en bra dag nu!!!


Onsdag!

God morgon! Hoppas allt är bra med er? Sj så mår jag toppen men är lite trött. Börjar kl 9 idag så har lite sovmorgon:) men jag ska snart åka iväg och förbereda lite inför dagens lektioner. Slutar 17 idag så då måste jag åka en snabbis till Maxi och köpa en foundation min tog slut nyss:( Har ju beställt i.d sminket från USA men det tar ju över en vecka att komma så måste ha något tills det nya kommer, lite segt men vad gör man:) Veckan så länge har bara bestått av vfu, träna och sova . Idag blir det inget pass kanske en promenad. Något som måste göras är att städa iaf. Markus kommer hem sent ikväll så jag kan fixa lite ifred;) Är ganska skönt att vara ensam när man städar och ha hög musik:) Nä nu ska jag göra mig klar och åka iväg. Ha en bra dag!! Kram


i.d

Har länge tänkt att testa på i.d bareminerals och nu har jag äntligen beställt det. Beställde det från BeautyBay och det var mycket billigare där än på Kicks. Ett get started kit kostar på kicks närmare 1000 kr och jag får nu betala 440 kr med frakt och allt :) Hoppas att min hy blir bättre av detta


Stjärnor!

Här är min nya filt som jag köpte på Owes igår:) Vad tycks?


Vill ha!

Frida fick fina koppar av oss och som jag också vill ha:) Finns typ bara att få tag i stugsund i Söderhamn. Har nu önskat mig dessa i present eller julklapp:) kommer från Månses Design


Söndag!

Hej på er! Min morgon började med en snabbis till Owes med Susanne. Hon är inte den bästa att hitta så jag fungerade som en guide:) Hann bara vara där i typ 20 min men lite hittade jag iaf. Får åka tillbaka och kolla bättre en annan gång. Markus stod utanför och rullade tummarna så hade som sagt lite bråttom eftersom vi skulle vara i Sätra vid 12. Nu sitter vi i bilen igen på väg till Söderhamn, ska fira kusin som fyllde 18 igår:) Hörs senare!! Kram


Kokos

Helt klart en ny favorit hos mig:) Jag som älskar kokos :)


Lördag!

Hej hej! Vaknade relativt pigg imorse. Efter lite soffhäng och en god smoothie så blev det bättre:) Vi hade trevligt igår iaf:) Min morgon kommer nu bestå av ett jympapass sen stan med Susanne:) Hörs!!


hela jag:)

img_1836 (MMS)

hela jag:)


Gårdagens Hanna:)

img_9314 (MMS)

Gårdagens Hanna:)


Härliga fredag!

God morgon! Så skönt med fredag:) ska försöka sova ut lite i helgen. Har varit så trött i veckan:( men får se hur det blir med det. Ikväll är det fest på Markus jobb killarna ska ha kostym och tjejerna klänning och ni som känner mig vet att jag inte är något fan av klänningar:) så jag har lite ångest men nån klänning har jag här hemma iaf :) låter som det blir krogen efteråt men får se. Jag har ju träning imorgon bitti också;). Imorgon ska jag även träffa Suzie som är i Gävle över helgen:) På söndag blir det en tripp till Söderhamn och fira kusin som fyller 18 på lördag:) Ha en bra dag så hörs vi! Kram!


Nytt!

Kom precis hem från en promenad med Susanna, riktigt skönt var det. Jag passade på att gå förbi affären och hämtade ut nya gardinen:) visst blev det fint?:) Markus är kvar på jobbet och nu ska jag trolla bort mina gråa strån på huvudet:) ska ju på lite galej på Markus jobb på fredag så då måste de vara väck:) Sen ska jag mysa i soffan framför Greys.


Onsdag!

Detta består min förmiddag av:) Jag sitter och skriver en pedagogisk planering.


Tisdag!

Hej hej! Idag har jag varit riktigt trött men med några koppar kaffe och glada elever så har det gått bra:) När jag slutade så stod handling och matlagning på schemat. Har även varit iväg och tränat på Friskis, det tog verkligen emot idag men väl där så blev jag peppad. Nu sitter jag i soffan med tända ljus och dricker mitt kokoste medans regnet smattrar utanför. Markus är iväg och tränar så jag har lite egentid:) Ha en fortsatt trevlig kväll!


Nytt!

Det blev en ny byrå idag. Är så less att det är så mycket halsdukar och annat på hatthyllan. Nu får jag bort lite av mina saker därifrån:) Passa på när den var på halva priset:) Den är från jysk och är denna vecka på rea. Nu ska jag krypa ner i sängen i och kolla på tv. God natt!! Kram!


Måndag morgon!

God morgon! Sitter nu på bussen på väg till min VFU. Ska börja med ett nytt arbete idag med mina elever. Vi ska börja prata om FN. Händer inte så mycket mer idag än VFU och medel/puls pass ikväll:) Så ni får ha en bra dag!!


Myskväll!

Hade en trevlig eftermiddag hemma hos Marie. Vi fick hos fika och fick även med oss lite kakor hem:) Äter inte under veckorna men nu har ju jag något att bjuda mina gäster på. Väl hemma har jag myst och tvättat lite medan Markus fixade en god middag. Jag har även förberett lite inför morgondagen. Nu blir det mys med Markus. Blir filmen Resident och Gustavsson 3 tr:) Ha en bra kväll!!


Söndagspromenad

Är ute på en promenad med Markus i det fina vädret:) Sen hem och göra sig klar och åka och köpa en present till Marie som fyller år:) sen kalas:)


Svensson Svensson- I nöd och lust

Precis hemkommen från bion med Markus, Jessica, Chris och Jens:) Såg Svensson Svensson filmen en riktigt "må bra" film :) Se den om ni vill få ett gott skratt. Själv har jag fått världens magvärk nu ikväll:( så jag hoppas att lite sömn ska trolla bort det onda. God natt på er!! Kram


Ny mössa

Idag blev det en ny mössa från MQ. Jag var ute efter en som var lite varmare och lite söt. Så det blev denna :) man ser pälsbollen lite dåligt:) Man kan även vika ner kanten så den blir lite pösigare.


Lördag!

Hej på er! Jag har varit jättedålig att blogga i veckan. Har varit så trött och haft några långa dagar på Vfun. Min vecka har bestått att VFU, träna, äta och sova. Har iaf hunnit med några mystimmar med Lina och Wilmer:) Denna dag kommer bestå av nu först lite morgonträning på Friskis sen en tur ner på stan, ev till mamma och pappa på middag. Ikväll blir det bio med Markus<3. Kram!


Kvällens middag:)

img_7232 (MMS)

Kvällens middag:)


Kaffepaus på Vfun:)

img_4281 (MMS)

Kaffepaus på Vfun:)


Myskväll för mig själv:)

img_1677 (MMS)

Myskväll för mig själv:)


Myskväll med grabbarna :)

img_1553 (MMS)

Myskväll med grabbarna :)


Dagens Hanna

img_5010 (MMS)

Dagens Hanna


Min morgon sen träning:)

img_0842 (MMS)

Min morgon sen träning:)


Ikväll kör jag på silver:)

img_0172 (MMS)

Ikväll kör jag på silver:)


Fredag!

God morgon! När jag vaknade tidigare idag så var det sol ute men nu regnar det:( Jag kände för en långpromenad men så blev det inte, blir ett lunchpass istället. Får se vad som händer sen fortsätter det tråkiga vädret så blir det nog soffan som gäller. Ikväll ska jag iväg på klassfest ut och äta och ta något att dricka. Det ska bli trevligt :)


Min torsdag!

God kväll!! Idag har jag haft en bra dag. Började min dag med en tur till Ikea och köpis med Lina. Det blev även en lunch på Ikea. Efter lite fönstershopping så åkte vi och hämtade Wilmer:) han blev så glad när han såg oss. Speciellt när han såg paketen och den gröna ballongen i bilen:) Sen åkte vi hem till Lina och drack lite kaffe och lekte med Wilmer. Efter ett tag kom Jessica förbi och vi gick över till Linas syster Emelie och fick mysa lite med lilla Ture. Han var så söt och han låg i min famn en bra stund. Bebisar är så mysiga:) Efter en trevlig dag med vänner åkte jag hem till Markus för lite middag innan jag åkte iväg till Friskis för ett danspass. Resten av kvällen har bestått av plugg och temys med Markus <3 Nu blir det snart sängen är sjukt trött. Sov gott!! Kram


Min torsdag!

God kväll!! Idag har jag haft en bra dag. Började min dag med en tur till Ikea och köpis med Lina. Det blev även en lunch på Ikea. Efter lite fönstershopping så åkte vi och hämtade Wilmer:) han blev så glad när han såg oss. Speciellt när han såg paketen och den gröna ballongen i bilen:) Sen åkte vi hem till Lina och drack lite kaffe och lekte med Wilmer. Efter ett tag kom Jessica förbi och vi gick över till Linas syster Emelie och fick mysa lite med lilla Ture. Han var så söt och han låg i min famn en bra stund. Bebisar är så mysiga:) Efter en trevlig dag med vänner åkte jag hem till Markus för lite middag innan jag åkte iväg till Friskis för ett danspass. Resten av kvällen har bestått av plugg och temys med Markus <3 Nu blir det snart sängen är sjukt trött. Sov gott!! Kram


Middag i Sätra

Har precis ätit en god middag i Sätra. Blev pasta carbonara:) Ska snart dricka lite kaffe innan det är dags att bege sig hemåt. Ikväll sitter jag bänkad i soffan framför Greys anatomy som börjar idag:) Lilla Selma är också med myser här. Ha en bra kväll! Kram


Promenad i solen

Är ute på en långpromenad med Markus är riktigt skönt väder och solen skiner:) Lite senare ska vi till Sätra och bli bjudna på lite middag. Imorgon åker dom till Paris för att hälsa på lillebror


Allt gick bra

Lilla Selma myser och mår bra efter operationen<3


Ut i solen:)

Är nu på väg till min VFU för lite fältstudier. Är strålande sol ute och riktigt varmt ;)


Kanelbullens dag!

Idag får ni baka eller köpa bullar. Man får äta så många man vill idag:) Så gott med nybakta bullar och mjölk. Blir ingen bakning hemma hos oss får se om det blir nå köpta bullar.


Mitt hjärta

Markus har precis varit och hämtat Selma. Hon ska stereliseras idag och jag är sjukt nervös:( Min lilla gumman<3 Jag hoppas verkligen att det går bra.


Selma


Jag och Selma

Är inte det lättaste att få ett bra kort på Selma:) Knäppte några kort idag och din ser måttligt road ut på varje kort:) Nu är det dags för ett medel/puls pass. När jag kommer hem blir det eventuellt en promenad med Markus om orken finns. Kram!


Kaffepaus

Sitter nu i soffan och njuter av en kopp kaffe och att inte ha några måsten. Har pluggat lite på förmiddagen iaf. Sitter och myser i soffan med Selma och äter mandariner. Det är min stora last nu på höst/vintern kan äta hur många som helst :) Markus har tidig vecka denna vecka så han slutar snart. Lite senare ska jag iväg på ett medel/puls pass. Hörs senare!!


Mot Gävle igen


Paus

Väl i Västerås stannade vi till för att köpa kaffe:) Markus fick ta över körningen han.


Roadtrip igen:)

Sitter i bilen nu och ska åka till Örebro och kolla på en bil som en bekant till Markus i Kalix ska köpa. Vi ska kolla läget:) Hörs!! :)


Dagens shopping

Blev lite shopping idag :)


3 längre baströjor


Mycket mörkare i verkligheten :) Från VILA


Röd tunika från SVEA




On the road!


Lager 157

God morgon! Hade en trevlig kväll igår. Min mat var god men vissa blev besvikna. Servicen var inte heller den bästa men jag kommer nog ge det en chans till:) Hade en trevlig kväll och det är huvudsaken. Ska hoppa in i duschen nu och göra oss klar för att åka och hämta Jessica om en timme. Ska åka till Lager 157 och kolla runt lite där. Får se om jag hittar något:) Hej så länge!!


Glad tjej!!