Min onsdag!

hej hej!!! Sitter nu i soffan och dricker en kopp kaffe. Ska snart börja skriva mina egna reflektioner om en bok som ska skickas in till läraren. Får se hur den blir :) Har en kladd iaf. Efter lunch ska jag till min kusin frida och bli fin i håret, ska klippa och färga:) äntligen!! Frida går sista året på john bauer och är superduktig. Ikväll ska jag testa en ny maträtt också:) spännande! Det är fint väder idag så funderar på att strunta i jympan idag och ta en promenad istället. Hörs! Kram

Leggings!

Tänkte komma med ett litet tips innan jag sticker iväg. Vill tipsa er om Jc leggings supersköna:) En vän tipsade mig om dem och går slog jag till eftersom jag i helgen kastade mina långa eftersom de var otvättade och småhål överallt. Jag har alltid kört med ginas och kände att det är nog dags att byta och kolla om några andra är bättre. Skönare är far här iaf:) Kostar 129 kr men jag som är student får rabatt där:) Nä nu måste jag sticka! Hörs!

Tisdag!

Godmorgon! Igår blev det en tidig kväll här hemma. Jag och Markus kände oss som två pensionärer :). Vaknade nu och satt igång vakna med the voice och Brolle är på tv:) Han gillar jag;) Ska göra mig klar för dagen snart. Kl 10 ska jag möta klassen på länsmuseet. Efter skolan blir det lite plugg. Ikväll ska jag gå på Friskis nya danspass med olika dansstilar, det ska bli skoj:) Ha en bra dag!! Kram!

Rast:)

img_2281 (MMS)

Rast:)


Frukost sen skola:) Ha en bra dag!

img_4895 (MMS)

Frukost sen skola:) Ha en bra dag!


Nu är jag slut som artist :)

img_9412 (MMS)

Nu är jag slut som artist :)


Söndag!

Hej hej! Hade en trevlig kväll med riktig god mat och bio. Tyvärr blev jag lite besviken på filmen jag trodde den skulle vara bättre. Men den var helt ok. Trevligt sällskap hade jag iaf:) så jag ska inte klaga. Inatt har jag sovit jättedåligt jag hade en sån hemsk mardröm :( och världens magvärk så det var inte den bästa kombinationen:( Att vara tjej kan vara jobbigt ibland. Idag är det ju söndag så idag blir det lite fix inför skolstarten imorgon , lite tvätt, byta sängkläder, storhandla, en typisk söndag alltså. Ett träningspass blir det nog ikväll iaf :) Ha en bra dag! Kram!

Älskar dig!!

img_6650 (MMS)

Älskar dig!!


En dag med mitt <3

Hej hej! Har haft en toppen dag än så länge och den kommer nog att fortsätta i samma tecken:) Vi började dagen med lite sovmorgon, eller för Markus del:) Men jag låg kvar i sängen och läste lite bloggar ;) Släpa upp oss vid halv 12 då blev det varma mackor till frukost/lunch :) Efter det blev det en tripp till köpis och stan. Avslutade med en fika på vårt favoritställe Java :) Jag hämtade även ut våra biobiljetter till ikväll. Ska ta och byta om lite nu och bättra på sminket. Vi ska cykla ner not stan och äta middag. Det blir mitt favoritställe Church street:) ibland får man lyxa till det lite. En riktigt mysig dag med den bästa iaf, sånt uppskattas <3

Köpt nya stövlar idag:)

img_0374 (MMS)

Köpt nya stövlar idag:)


Tjejkväll!

Nu har jag kramat lillebror och han är nu snart på väg mot Paris igen :( Var roligt att ha honom hemma om så bara för två dagar.
Jag ligger nu i soffan och myser framför tvn. Senare ikväll kommer Markus hem :) men innan dess ska jag ha en liten tjejkväll för mig själv. Blir tjejfilmer och lite godis, inte helt fel :)


Imorgon ska jag ha en mysdag med Markus <3 dagen börjar väl med en promenad sen en tripp till köpis, middag och bio. Hoppas ni får en trevlig kväll!! Kram

En bra start på dagen

img_5380 (MMS)

En bra start på dagen


Fredag!

Godmorgon!! Ja då var det fredag igen då:) veckorna går så snabbt och på måndag börjar jag i skolan igen. Som vanligt så vaknar jag tidigt och kan inte somna om. Ska titta lite på vakna med the voice sen ut på en morgonpromenad. På förmiddagen kommer mamma, pappa, lillebror, mormor och morfar hit och fikar. Lillebror åker hem idag, var ju en snabbvisit så det har gått fort. Ikväll kommer Markus hem också <3 Vi hörs! Kram!

Present från lillebror

img_1934 (MMS)

Present från lillebror


Dagens Hanna :)

img_4133 (MMS)

Dagens Hanna :)


Familjen samlad igen:)

God morgon!! Tror både jag och Selma tyckte det var lite tomt utan Markus inatt. Men var ganska skönt att bre ut sig i sängen :) Kunde inte sova nu på morgonen vaknade innan alarmet ringde. Nu ligger jag och kollar på Vakna med the voice. Ligger och funderar på om jag ska på med regnjackan och ut på en morgonpromenad eller lite zumba här hemma. Idag får jag träffa lillebror:) ska bli roligt att vara samlade vi fyra igen:) Måste önska min kompis Susanne lycka till idag! Hon arbetar sin första dag på Jällagymnasiet i Uppsala. Det där klarar du galant :) Nä dags att sätta fart kanske. Kram!

Onsdag!

hej hej! Nu på morgonen har jag skjutsat Markus till jobbet. Han fick en extra puss eftersom han åker till Tyskland senare. Kommer bli tomt här hemma, men jag har ju lilla Selma. I förrgår fyllde hon 1 år:) Hon är en stor flicka nu:) Storstädat har jag gjort nu på morgonen, är såå skönt när det är klart. Ska bara torka golven så är det klart sen. Men tar en paus framför Greys anatomy nu. En diskmaskin och tvättmaskin är också igång. På förmiddagen kommer Susanne och Jessica hit på en fika, trevligt med att få lite vänner på besök :) Ikväll blir det ett jympapass sen ska jag åka och hälsa på mamma och pappa en stund. Pappa gjorde en lite operation igår, men allt gick bra :) Ikväll ska jag även se denna film..


Friends with benfit med Justin Timberlake :)

Ha en bra dag!

Myser i stugan med Lina och Wilmer:)

img_8187 (MMS)

Myser i stugan med Lina och Wilmer:)


Måndag!

Hejsan! Idag har det varit en grå dag här i Gävle :( Passade mig bra eftersom jag haft så ont i magen hela dagen. Men nu börjar det ljusna upp även min magvärk :) Har myst lite här selma idag :) Sytt på en knapp på Markus chinos också så han kan ha med sig dem till Tyskland en snäll flickvän har han allt :) Ska fixa lite middag nu sen cykla iväg för ett jympapass:) Imorgon har jag en fullspäckad dag så får se om jag hinner med nå inlägg. Blir först en morgonpromenad med jessica vid 8. Efter det ska jag umgås med Lina och Wilmer hela dagen. vid 16 ska jag på kalas hos Susanna som fyller år. Min kära far ska opereras imorgon :( så vill hälsa på han också om han mår bra. Även hinna mysa lite med Markus som åker till Tyskland på onsdag. Just ja, jag har glömt bort att berätta att lillebror kommer hit på en blixtvisit onsd till fredag:) Hörs! kram!

Söndag!

Hejsan!! Det var en trevlig kväll igår med god mat och trevligt sällskap :) En massa skratt blev det också :) Har för tusan magrutor idag:) Vi har precis ätit frukost jag, Susanne och Micke. Markus åkte iväg tidigt med värstingbilen till Tierp arena där han ska raca med barn från Astrid Lindgrens sjukhus. Kommer inte ihåg nu vad arangrmanget heter . Micke och Susanne ska snart åka och jag ska iväg och gå hälsans stig med Jessica. På eftermiddagen ska jag få en sminkning från Mary kay:) Hörs!!

Lördag!

Hej på er!! Idag har regnet vräkt ner hela dagen här i Gävle, tråkigt men också ganska mysigt om man är inne :) Jag och Markus tog först en sväng till Oves och kikade lite. Sen åkte vi till Mio och mötte upp susanne och Micke som var där och åt. Blev även det för oss men mitt råd till alla Gävlebor, ät inte där!!! Tog hundra år för Micke och Susanne att få deras sallad om min mat hade de glömt bort :( Jaja var trevligt att träffa dem iaf :) Nu är vi hemma och fixar inför kvällens middag. Susanne och Micke kommer hit de ska även sova över :) Tacos står på menyn och jag har bakat en kolakladdkaka :) Så det blir god mat, god dryck och trevligt sällskap. Lite senare tycker även lite fler vänner upp. Just ja igår var jag på bio med Jessica och Susanna vi såg Bridesmaids guud vilken bra film, som jag skrattade :)



Nu ska jag sätta fart. Ha en trevlig kväll!! Kram!

Kvällen bio outfit

img_0977 (MMS)

Kvällen bio outfit


Härliga fredag!

Hejsan! Guud vilken trevlig kväll jag hade igår med mina vänner:) Satt ute och pratade tjejsnack och åt i flera timmar. Måste göras om snarast :) Jag har tur att jag har sånna fina vänner. Alla mina vänner var ju inte med igår men givetvis är jag så glad över alla mina vänner <3. Har precis satt igång både tvättmaskinen och diskmaskinen själv sitter jag och njuter av en smoothie:). Om ett tag ska jag cykla mot staden och Friskis för ett lunchpass. Skönt att ha träningen gjord sen. Ikväll kanske jag åker en sväng till mamma och pappa och lämnar en film. På kvällen hoppas jag att det blir en myskväll med Markus <3 Soffan och en bra film låter toppen det. Inte blivit sådanna kvällar denna vecka så ikväll kan man ju hoppas :) Nä nu ska jag fortsätta äta min frukost. Ha en bra dag!! Kram

Torsdag!

Hej på er! Började dagen med en promenad med Jessica. Vi har tagit ett litet stopp på KOMVUX för Jessica skulle ha lite papper. Så jag passade på att slänga in ett inlägg :) Ska fortsätta gå snart sen ska vi åka och handla inför vår tjejkväll som vi ska ha hos Camilla ikväll. Ska bli riktigt trevligt. När jag kommer hem sen blir det väl lite städning hemma och färga min hemska utväxt. Hörs!

Markus känner mig han <3

img_4176 (MMS)

Markus känner mig han <3


Onsdag!

Hejsan! Då har typ halva veckan gått, går fort. Igår hade jag en trevlig dag blev först bjuden på lunch av pappa, sen en latte på Waynes med Marie. Lina kom och höll oss sällskap sen gick vi runt på stan och kikade lite. Blev mest att vi kollade på barnkläder :) Till hösten skulle jag vilja ha två lite större ljuslyktor i silver på vardagsrummsbordet och det hittade jag igår på Indiska på halvs rea priset så fick två lyktor för 20 kr följa med mig hem :) Min budget tillåt det :) Får se hur denna dag kommer att se ut. Kanske ska träffa David får se om han hör av sig. Storhandling står iaf på schemat idag . Vi får övernattningsgäster i helgen så ska köpa nå gott till det :) Jag ser även fram emot morgondagen då ska jag och mina tjejer grilla hos Camilla, ska bli mysigt!! Är så roligt när vi hittar en kväll att ses alla fyra:) Dem kvällarna uppskattas. Jag och Jessica ska åka och handla allt imorgon. Måste komma ihåg att Markus ska göra sin goda marinad också :) Denna dag kommer iaf avslutas med ett träningspass. Ska dricka klart mitt kaffe nu sen sätta fart. Kram!

Kaffe är som godast på morgonen:)

img_4757 (MMS)

Kaffe är som godast på morgonen:)


Tisdag!

Hej på er!! Sitter nu och väntar på att Marie ska sluta. Ska möts upp henne på stan för en kaffe tror jag . Redan varit på stan en sväng tidigare. Pappa ringde och frågade om han fick bjuda på lunch och självklart fick han det :) Cykla sen hem igen istället för att gå stan. Lite senare blir det träning som vanligt:) Sen får jag se när Markus kommer hem om det blir nån film i soffan eller inte. Han har mycket på jobbet just nu. Nä ska göra mig klar nu. Ha en bra dag!! Kram!

Förälskad!

Just ja, jag blev lite förälskad i Carolas klänning/tunika som hon hade på sig på sommarkrysset i lördags. Det stod ju Hanna på den :)



Riktigt fin :) fin klänning och fint hår...

Måndag!

Ja då var det en ny vecka igen då och Markus första jobbdag efter semestern. Känns lite tomt här hemma nu men ganska skönt också ;) Igår hade jag en kväll för mig själv. Efter träningen hoppade jag i myskläderna, tog fram lite godis och kollade på en tjejfilm. Jag såg Something Borrowed en riktigt bra film, se den om ni inte redan gjort det.



Idag började jag min morgon med en smoothie, lite fix och tvätt här hemma. Sen gick jag ut på en långpromenad. Nu sitter jag i soffan med en hemsk huvudvärk som jag vill ska försvinna nu. Ska vila lite och hoppas på det bästa. Ikväll ska jag på avslutningen på utejympan med olika ledare. Hoppas att regnet och huvudvärken håller sig borta.

Min eftermiddag!

Sitter proppmätt nu på Friskis och väntar att passet ska börja. Gjorde en liten felbedömning med tiden när det gällde maten. Så efter vi ätit lite Tacos och jag kollar på klockan och får lite panik ska vara på torget om typ 10 minuter, stress stress:) Får se hur det går, men det ska nog gå bra. Har varit ute en sväng med Selma på eftermiddagen hon älskar att vara ute. Sen har jag och Markus kollat på Åsa- Nisse filmen:) lite småmysig var den. Har inte orkat så mycket mer eftersom det inte blev så mycket sömn. Efter passet får jag se om det blir en filmkväll hemma eller om jag ska hem till Lina och umgås lite. Får se väntar på att hon ska höra av sig. Vi hörs! Kram!

Söndag!

Hejsan! Idag är både jag och Markus lite sega, vi vaknade av värsta bråket i lägenheten nedanför tidigt i morse. Det höll på några timmar och jag och Markus gick ner för att försöka lugna ner personen som skrek och Banka och slog i dörren. Efter ett tag kom polisen och det blev tyst igen:) Kunde sova nån timme till men Gud vad seg man blir. Har nyss ätit en sen frukost eller det blev bara en Smoothie. Lite senare blir det tacos:) Lite senare blir det ett träningspass iaf :) hörs!!

Myskväll!!!:)

img_8829 (MMS)

Myskväll!!!:)


Mys i sätra

Nu myser vi i sätra i solen, grillat står på menyn idag så det ska bli gott :) Grannarna hos mamma och pappa har skaffat en liten kattunge såå söt:) Jag tog med mig Selmas lilla koppel som den fick låna. Tänk att Selma har varit sådär liten :) Om en vecka blir hon ett år, stora damen ;) Nä nu ut i solen igen...Kram!!!

Lördag morgon!

God morgon!! Som vanligt kan jag inte sova när det är helg, jag försöker verkligen iaf:) Ligger nu i soffan med Selma och kollar på tv. Igår kväll såg jag en ny Irene Huss film, obehaglig men riktigt bra. Nu står det still i skallen vad den heter. Dem gör reklam om den på tv iaf:) Hansdlar om utsatta tonåringar som chattar med en mycket obehalig man. Får se vad som händer idag då. En långpromenad blir det iaf, hörs!!!

Ute på långpromenad

img_8988 (MMS)

Ute på långpromenad


Filmkväll!!!

Hemma från ett träningpass. Nu sitter jag, suzie och Markus och ska kolla på film. Ikväll blir det "Nätterna vid havet" med Richard Gere :) en riktigt kärleksfim. Stackars Markus ;)


Torsdag!

Hej!! Gud vad veckorna går fort, redan torsdag. Idag har jag slappat lite på morgonen sen tog jag tag i städningen, eller inte bara jag Markus hjälpte också till ;). Hade inga direkta planer för dagen förutom ett friskispass ikväll. Susanne ringde nyss och berättade att hon inte skulle åka till Uppsala så ska snart cykla ner mot henne, en kaffe på stan kanske. Kanske ska ta och sminka mig så man ser ut som folk :) Ha en bra dag!!

Min kväll!

Nu är jag hemma efter ett härligt träningspass. Har precis duschat och sitter nu i soffan med en smoothie :) Nu är det film som gäller. Ikväll ska vi se denna..



Ha en bra kväll!!!!

Mitt nya block till skolan:) passar mig va?:)

img_5376 (MMS)

Mitt nya block till skolan:) passar mig va?:)


Onsdag!

Godmorgon!! Tog lite sovmorgon idag igen:) eller jag sov till 9. Har sen jag vaknat kollat upp och beställt lite böcker till skolan. Nu blir det min goda Smoothie till frukost. Resten av dagen har jag ingen aning vad som händer. Ikväll blir det ett jympapass iaf :) Hörs!!

drömmer mig bort..



Kollade runt lite och hittade min drömklänning :) Hittade den på halens.se  Allt behöver inte vara dyrt :)
Och nej jag ska inte gifta mig :)

Fika på Java

img_3742 (MMS)

Fika på Java


Tisdag!

Hejsan! Imorse tog jag en välbehövlig sovmorgon riktigt skönt var det:) Drack som vanligt min Smoothie och tog det lite lugnt. Sen blev det en långpromenad runt hälsans stig riktigt skönt. Extra skönt idag för jag behövde fundera lite. Denna morgon var inte den bästa:( nå mer vill jag inte säga. Nu ska jag ta en dusch sen ta en kopp kaffe i solen på balkongen. Lite senare ska jag cykla ner not stan och ta en fika med Susanne och Marie. Ha d bra!!:)

Bedroom!

Tänkte visa er hur sovrummet blev :)








Vad tycks??:)

Måndag

Hej på er!! Då var det måndag igen då och Markus sista semestervecka. Jag började denna måndag med en långpromenad runt hälsans stig med Jessica. Skönt att röra på fläsket samtidigt som man snackar en massa skit:) När jag kom hem var fukosten uppdukad och färskt bröd hade Markus varit och köpt, gott gott:) Fast jag visste att han skulle köpa nybakat eftersom jag lämnade pengar innan jag gick hemifrån:) Efter en dusch åkte vi till Factory shop här i Gävle, hittade lite men köpte nada. Vi skulle bara åka och kolla hur det såg ut. På hemvägen stannade vi till på stan så jag fick min poäng på mitt hm kort. Sen bjöd jag Markus på en kaffe i solen på Java. Nu ligger jag i sängen och läser lite skvaller :) härligt!! Ikväll blir det ett friskispass:) härligt! Kram!

En god frukost efter en powerwalk

img_1280 (MMS)

En god frukost efter en powerwalk


Dags att träna:)

img_3020 (MMS)

Dags att träna:)


Nytt:)

img_7201 (MMS)

Nytt:)


Kvällens outfit:)

img_5649 (MMS)

Kvällens outfit:)


Mys i Furuvik

Hejsan! Vi hade en jättetrevlig kväll igår, tror nog att Micke och Marie gillade maten och allt:) Efterrätten tog vi ute på balkongen tände lite ljus och hade det mysigt :). Idag började jag min morgon med god frukost och en långpromenad medan Markus åkte och gymmade. Sedan blev det en snabbis på stan. Markus skulle klippa sig och jag hann kika lite på hm:). Vi tog en kaffe innan det var dags att det var dags att åka till Furvik där vi nu är. Jag passar lilla prinsen medans resten av familjen firar 50 årig bröllopsdag:) Inte det lättaste att ta med honom, men jag passar honom gärna. Sen är det bara att åka direkt hem och börja fixa och dona inför ikväll. Vi ska ha fest hemma:) Mamma och pappa kommer och hämtar lilla Selma. Hon har det bättre hos dem då kan Jon mysa med dem och vara ute. Så slipper jag vara rädd och passa henne, min lilla älskling <3 Vi hörs! Kram!

Godmorgon! Powerwalk just nu:)

img_6035 (MMS)

Godmorgon! Powerwalk just nu:)


Snart får vi middagssällskap :)

img_4866 (MMS)

Snart får vi middagssällskap :)


Är och solar i Harnäs. Typiskt med alla mo...

img_6576 (MMS)

Är och solar i Harnäs. Typiskt med alla moln:(


Torsdag!

Hej på er! Vi hade en riktigt trevlig dag i Stockholm igår med mamma och pappa. Vädret var toppen och vi åt en god middag. Shoppade gjorde jag också lite som ni ser på inlägget nedanför :) Vi tog även en promenad till söder och runt i gamla stan. Idag har vi legat på stranden med Robin, Tove,Micke och Marie riktigt trevligt. Efter några timmar dök det upp så mycket moln så vi begav oss hemåt. Har nu på eftermiddagen fixat lite middag, städat och tvättat. Om en stund ska jag byta om till träningskläder och åka och träna. Ikväll blir det film och mys med den bästa. Kram!

Myser ute i Engeltofta :)

img_9693 (MMS)

Myser ute i Engeltofta :)


Shoppingen från Sthlm :)

img_1103 (MMS)

Shoppingen från Sthlm :)


Framme :)

img_6675 (MMS)

Framme :)


Mot Stockholm :)

img_5956 (MMS)

Mot Stockholm :)


Kalles

Godkväll!! Jag och Markus kom nyss hem från en trevlig kväll med Micke och Marie . Middagen och servicen var super på Kalles. Mitt tips ni som bor i Gävle och inte redan varit där, gå ditt:) Jag åt jättegod mango/chili marinerad kykling, supergott:) Efter några timmar gick vi vidare till Söderhielmska för något att dricka. Nu blir det att sova. Tåget till Sthlm går kl 8 så borde sova nu snart. Godnatt!!

En kaffe i solen :)

img_2715 (MMS)

En kaffe i solen :)


Njuter av solen

Hejsan! Värmen har stannat kvar här i Gävle men idag är det lite molnigt. Ligger ute och solar på mamma och pappas baksida:) Selma njuter även hon att få vara ute och mysa i gräset. När vi kom hit så åkte vi först till Ica och plockade på oss en sallad, sallad i lösvikt riktigt gott. Sen blev det en promenad på 5 km runt i sätra. Vi gick och kollade på hus. Lite sugen blir man allt:) Men det får vänta några år. Ikväll ska vi ut och äta med Micke och Marie. Imorgon åker vi över dagen till Stockholm över dagen:) Ska möta upp mamma och pappa som är där några dagar. Vi hörs:)

Måndag!

Hej på er! Idag började jag dagen med att skjutsa mamma och pappa till tågstationen dem ska åka till Sthlm några dagar. Vi hade planerat att åka och bads och sola men när vi vaknade var himlen full av moln:( Så det blev en långpromenad runt hälsan stig istället. På hemvägen stanna jag förbi Friskis och fyllde på mitt jympakort sen åkte vi och handla lite. På förmiddagen kom Susanna på besök. Vi har suttit på balkongen och solat och druckit kaffe. Nu håller jag på med lite middag. Lite senare ska jag till Susanne. Sen ska vi vidare hem till Sanna, Björn ska också hänga på skoj skoj:) Vi hörs! Kram

Promenad runt hälsans stig

img_8251 (MMS)

Promenad runt hälsans stig