Sista November!

Ja då närmar vi oss slutet på november, imorgon är det första december det går så fort och om ett år så tar jag examen:) Helt sjukt hur fort tiden har gått men samtidigt är det självklart riktigt skrämmande vilken stor uppgift jag kommer ha och visst funderar man mycket på om jag kommer klara allt. Men detta är det jag vill göra :)
Denna vecka har bestått av skola en massa zumba pass och umgåtts lite med vänner. Jag har även satt upp alla adventssaker i fönstren. Något som jag verkligen älskar med julen är att få sätta upp allt i fönstren det är så mysigt.
Igår var jag på stan en stund med Jessica skulle hjälpa henne hitta något att ha på sig till vår tjejfest imorgon. Jag skulle inte köpa nå kläder denna månad men jag har varit riktigt sugen på ett par leopardbyxor men inte vågat riktigt. En i min klass har ett par riktigt snygga så det är fint. Men igår hittade jag ett par på hm:) kostade 199 kr från början men med lite rabatter så fick jag dem för 119 kr så jag slog till :) Får se om jag vågar ha dem imorgon ;) De är diskreta iaf och är i gråa toner.
Idag ska jag väl försöka lösa lite men boken är så tråkig. När Jessica slutar s ska vi åka och handla tacos till morgondagen. Ska även hem till mamma och pappa och pussa på Elsa. Senare ikväll blir det zumba och efter det en mysmiddag.
Ha nu en bra dag!


Mot skolan!


Tisdag!

Godmorgon! Idag vaknade jag med huvudvärk men hoppas lite frukost och kaffe hjälper. Jag måste läsa ett antal sidor nu på förmiddagen. Vi ska läsa lite mer än en bok i veckan plus göra en massa uppgifter och grupparbeten. Mycket redovisningar nu i december och hententa sen den 17 december får man lite julledigt. Den 19 december på min födelsedag så kommer lillebror hem från Paris, så roligt att man får umgås med han lite.
Nä kanske dags att sätta fart lite, utöver plugg idag så ska jag vara barnvakt och gå på zumba fitness ikväll, längtar :)
Ha en bra dag!


Måndag!

Då var en ny vecka igång med skola, plugg och träningar.
Idag har jag hunnit med lite så det känns bra. Började med en förmiddag med redovisningar, det gick bra och så skönt att en till uppgift är gjord. Sen blev det lite plugg här hemma för att förbereda ett seminarium på onsdag. Har även hunnit med ett pass zumba toning, matlagning och varit och storhandlat.
Nu myser jag i soffan med en massa tända ljus och en kopp te. Ha en trevlig kväll nu!


Dagens!


Söndag!

Ja då börjar helgen närma sig sitt slut. Vi har haft en riktigt bra helg så jag ska absolut inte klaga. Idag tog jag lite sovmorgon och jag och Markus tog det lugnt på morgonen. Efter ett tag tvingade vi ut oss på en långpromenad, det var riktigt skönt men så trist väder ute nu. Efter lite plugg och fix så åkte vi till mamma och pappa där även mormor och morfar var och hälsade på. Fick lite kaffe och pussa på Elsa.
Självklart blev det zumba fitness och Gud vad energi jag fick efter passet:) det behövdes. Väl hemma så fick jag jättegod lax med färska örter. Min Markus han kan han :)
Nu är det soffan som gäller och invänta Solsidan. Ha en bra kväll!


Lördag!

Idag har jag haft en bra dag. Jag började min dag med en liten sovmorgon och istället för en promenad ute så blev det en promenad på mitt band framför tvn. Extra skönt att ha det där bandet, speciellt de dagar när det regnar ute. Medan jag promenera så åkte Markus till Lido och köpte lite nybakat bröd. Efter en mysig frukost blev det en tur till Oves och köpis där det inhandlades lite julsaker och ljus. Sen styrde vi kosan mot stan där vi handlade 2 julklappar och jag kan erkänna att jag hitta 2 saker till mig också :) Men nu har jag köpstopp, nu är det julklappar som ska handlas och jag fyller år om mindre än en månad. Inte så roligt att handla heller när det ändå blir halva priset efter jul.
Vi avslutade med att äta på Church Street med mamma och pappa. Det var riktigt gott som vanligt:) Tack snälla mamma för maten <3
Nu blir det soffan och film och en skål med godis :) ha en bra kväll!


Dagens Hanna


Fredag

Godmorgon! Ja då var det fredag igen och slutet på november. Sitter och dricker lite kaffe nu och har precis betalat mina räkningar, alltid skönt när det är gjort. Ska snart fixa lite frukost och sen åka till Sätra och ta Elsa på en promenad. Resten av dagen får jag se vad som händer. Jag ska plugga lite och gå på zumba ikväll:) Sen är det fredagsmys med den bästa sol gäller.
Ha en bra dag nu!


Tisdag!

Godmorgon! Sitter i soffan och har tänt lite ljus och kollar på tv. Skjutsade Markus vid 6 så jag är lite trött tänkte ta en sväng på bandet men ibland måste man lyssna på kroppen och bara vara. Får dansa järnet på zumban ikväll istället :)
Jag ska ta det lugnt en stund till innan jag ska göra mig klar för grupparbete i skolan. På eftermiddagen blir det till sätra och ta en sväng med lilla Elsa.
Nä nu ska jag fortsätta mysa här


Evelinas Möhippa

Här kommer lite bilder från helgens festligheter


Måndag

Måndag och redo för en ny vecka


Evelina kväll!


Lördag!

Godmorgon! Jag och Markus hade en mysig kväll igår med sista Twilight filmen, den var riktigt bra :) Efter bion åkte vi till mamma och pappa och mös med Elsa hon har trimmats och gud så söt hon blev.
Sitter och kollar på Rederiet nu och dricker mitt morgonkaffe. Bara jag som är vaken som vanligt. Sitter och funderar på om jag ska ta mig ut på en långpromenad eller gå på ett lunchpass på zen zen, det återstår att se:)
Lite senare ska jag iväg på lite hemligheter ;)
Ha en bra dag nu! Kram


Skönt med fredag

Den här veckan tycker jag har gått riktigt snabbt, redan fredag men jag klagar inte. Jag började min morgon med en långpromenad med Evelina, en riktig bra start på dagen.
Jag har pluggat lite nu på förmiddagen så snart tar jag lite helg.
Ikväll ska jag och Markus på sista twilight Breaking Dawn. Jag har hört att den är bra så vi får hoppas på det.
Ha en bra dag!


Torsdag!

Godmorgon på er! Blivit dåligt med inlägg nu i veckan men har varit mycket i skolan. Jag gör inte så mycket mer än att vara i skolan, plugga och träna. Fick ett avbrott här i veckan när Marie kom på besök, drack en massa te och prata lite skit, sånna kvällar behövs.
Jag måste även berätta en rolig sak jag fick igår veta att jag klarade min matematiktenta som jag fick tillbaka förra veckan men det fattades 1 poäng för att jag skulle bli godkänd. Igår fick jag 1 poäng för en fråga som jag skrev rätt svar på men inget poäng, så nu är jag godkänd :) En stor börda försvann från mig, helt plötsligt får jag jullov :) Har pluggat nu i 2,5 år och inte behövt göra en omtenta så är överlycklig att jag även klarade matematikursen eftersom matte är verklig inte mitt bästa ämne. Gud vad jag har fått kämpa dessa veckor men nu har jag iaf de 15 poäng vi måste ha för att få ut vår examen. Läser nu fram till jul 15 p till så jag får 30 poäng matematik så jag blir behörig lärare även matematik. Denna kurs är inget räkna utan mest problem i undervisning och om elever som har problem i ämnet och hur mycket språket har betydelse även i matten. Så när jag är klar så är jag behörig i Svenska, SO, naturkunskap och matematik.
Nu sitter jag i soffan och myser med en kopp kaffe. Om ett tag blir det en långpromenad med Evelina och ev Susanna. Så skönt att samtidigt få röra på sig och prata lite strunt :)
Sen blir det hem att börja läsa nästa bok i högen :)
Lite senare ska jag hjälpa Lina lite och sen avslutar jag med zumba toning. Hoppas ni får en bra dag! Kram


Dagens!


Härlig morgon!


Fredag!

Skönt med fredag och Markus är ledig. Min morgon har bestått av plugg och en pw runt hälsans stig. Ska göra oss klar nu och ta en sväng på stan för en lunch och kolla på julklappar:) Ikväll blir det zumba och fredagsmys :)
Kram

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_509cd0a09606ee3568a44a04.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_509cd0a09606ee3568a44a04.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_509cd0cd9606ee357502a418.jpg" class="image">


Torsdag!

Började dagen med en pw och vädret var på min sida :)
Resten av dagen blir det plugg och träning så jag har inte så mycket att skriva. Ha en bra dag!


Älskade Selma och Elsa <3


Bra start innan plugg


Måndag!

Godmorgon på er! Nu kör vi igång med en ny vecka och min nya kurs börjar på riktigt. En ny vecka med en massa rolig träning. Såhär ser min träningsvecka ut:
Måndag: morgonpromenad & zumbatoning
Tisdag: pw & zumba fitness
Onsdag: Zumba Sentao
Torsdag: zumba toning
Fredag: zumba fitness
Lördag: pw
Söndag: pw
Blir säkert lite ändringar men detta är mina favoritpass.
Nä dags att göra sig klar och åka mot skolan. Ha en bra dag nu!


Mys!


Söndag!

Godmorgon på er, hoppas ni sovit gott?! Det har jag gjort och snart ska jag väcka alla här hemma. Vi ska göra oss klara förr att åka ner till hotel Winn nere på stan och äta frukostbuffe innan Markus familj ska bege sig hemåt, det tar ju några timmar att åka 80 mil. Sen blir det en promenad hemåt för oss och invänta träningen. Blir ett lunchpass med zumba fitness för mig idag och Markus ska gymma. Vi tänkte nog bara vara hemma sen och bara vara, tända en massa ljus kolla på solsidan, nya Johan Falk och äta lite godis :) Sånna dagar behövs ibland.
Kram


Du & jag


Fredag!

Hej på er! Sitter i soffan och dricker en kopp kaffe efter en pw med Evelina. Skönt att bara ta det lugnt. Ska snart ta och göra mig klar för dagen. Tänkte läsa lite lite och eventuellt äta lunch med Evelina. På eftermiddagen kommer Markus familj hit så då blir det tacomys :) Ha nu en bra dag allihopa!


Resultatet!