Min lördag!

God kväll på er!:) Idag har det varit en fin dag i Gävle. Efter en sallad på Java så tog jag och Markus en sväng till Bönan och böna café och satt i solen och åt en glass. Sen gick vi ner till vattnet och njöt av utsikten, mys!! Resten av dagen så har jag bara hängt hemma. Markus hade typ planerat en kväll med grabbarna lite öl och krogen men det blev inte så. Så min tjejkväll med tjejfilm får bli en annan gång. Har suttit och kollat på Sommarkrysset nu, Tommy Nilsson är riktigt bra han, ser rätt bra ut gör han också ;) Nä nu ska vi sätta på någon film. Vi har ett antal att beta av :) Ha en bra kväll hörrni! Skänker en tanke till en jättegullig tjej som jag har lärt känna via bloggen. Hon har opererat sitt knä och inte mår så bra:( Hoppas du blir bättre snart och tittar in med dina dagliga inlägg:) Kramar!

Dagens middag

img_8374 (MMS)

Dagens middag


Ute i Bönan

img_9271 (MMS)

Ute i Bönan


Lördag!

Hej på er! Igår var det full fart hela dagen. Vi inhandlade lite nytt till sovrummet det blev bl.a. en rund vit ryamatta, en ram, nattduksbord , nya sängkläderoch färg. Vi bestämde oss för att strunta att måla och tapetsera dem här tapeterna får duga för oss. Kommer bli fint nu när vi har ny säng och lite annat nytt. Började med ett oroligt igår att måla våra byråer vita och som det ser ut nu så blir det bra. Kan återkomma med bilder när det är klart. Jag kom nyss hem från en långpromenad och har precis betalat räkningarna. Ska ta en dusch nu sen ska vi ner på stan och ta en fika med Jessica, Chris och Jens:). Vi hörs!!

Nytt till Selma :)

img_6062 (MMS)

Nytt till Selma :)


Lugna gatan

Då var det lugnt här hemma igen:) Markus familj åkte i tidigare i morse. Igår kväll när vi kom hem gick vi ut och åt på bakfickan riktig god mat:) Markus och jag har varit ute och gått på morgonen riktigt skönt. Ska snart sätta fart med allt vi ska göra idag . Vi ska till Rusta, Ikea och köpis. Ska måla och fixa lite idag. Hörs!

Min nya favorit

img_2902 (MMS)

Min nya favorit


Hemfärd

Godmorgon!! Har packat ihop våra saker nu och ätit frukost. Ska snart börja åka mot Gävle igen. Det har varit trevliga dagar här i Göteborg men skönt att komma hem också:) Hörs senare!!

Blev även inredning för lite förlovningspe...

img_1379 (MMS)

Blev även inredning för lite förlovningspengar:)


Lite höstnytt från gbg:)

img_9051 (MMS)

Lite höstnytt från gbg:)


Går längs avenyn

img_2587 (MMS)

Går längs avenyn


En dagens Hanna i Gbg

img_0217 (MMS)

En dagens Hanna i Gbg


Heldag på Liseberg :)

img_5070 (MMS)

Heldag på Liseberg :)


Göteborg!

Hej på er! Nu är vi framme i Göteborg, eller vi har varit här några timmar nu. Har strosat runt på stan och shoppat lite på Lagerhaus och tagit en fika. Nu sitter vi på Markus föräldrar hotellrum och tar en drink. Vi ska snart iväg och äta middag. Imorgon blir det Liseberg :) Vi hörs! Kram!

Väntar att få åka hem, sen grillning hos m...

img_8615 (MMS)

Väntar att få åka hem, sen grillning hos mamma och pappa.


Öregrund

img_1274 (MMS)

Öregrund


Öregrund

Hej på er! Nu är vi på väg mot Öregrund och Gräsö. Vi får hoppas på sol där:) Här är det molnigt nu så. Kanske återkommer med nå bilder :) Kram!

Trevlig kväll!

Godkväll!! Vi har haft en trevlig eftermiddag/kväll med Markus familj. När den kom så åkte vi iväg och åt middag på kungshallen eftersom dem ville ha pizza och jag tycker de har godast pizza där. Själv tog jag något annat. Åt pizza förra helgen och nån måtta får det vara :) Efter middagen åkte vi hem hit på lite fika . Vi bjöd på blåbärspaj och lite annat gott:) resten av kvällen har vi spelat super Mario. Nostalgi på hög nivå:) Är snart dags att sova ska upp rätt så tidigt imorgon. Vi ska ta en liten utflykt till Öregrund och åka och hälsa på mormor och morfar på Gräsö. På kvällen blir det grillning hos mamma och pappa. Just ja vi har fått en massa fina förlovningskort och pengar av Markus släkt, riktigt gulligt av dem:) Nä nu dags att sova, natti natti!

Min Selma<3

img_9663 (MMS)

Min Selma<3


Finfrämmande från norr:)

God morgon! Ligger och läser tidningen och jag tycker det är ofattbart det som hänt i Norge, alla dödade, skadade och deras familjer:( Mina tankar går till dem. Ska snart sätta fart med denna dag och det som ska göras. På eftermiddagen kommer Markus familj från Kalix ska bli riktigt roligt:) Så ska snart upp och äta lite frukost och ta tag i den roliga städningen. Idag får jag hjälp av Markus iaf:) Jag ska väl också hinna med någon slags träning idag, en långpromenad blir det iaf. Ha en bra dag!

Härliga fredag!

Hej på er! Nu tycker jag att sommaren på riktigt får komma hit till Gävle tycker jag. Inatt var det värsta åskan här fy vad jag hatar det och livrädd var jag. Så obehagligt när man ser blixtarna :( Var tvungen att väcka Markus, stackarn!:) Det tog några timmar innan jag kunde somna igen . Fortfarande grått och trist här . Tog en liten sovmorgon sen blev det en Smoothie till frukost och sen blev det zumba. Först 20 min zumba mage sen blev det zumba cardio. Nu ligger jag i soffan och kollar på tv och myser med Selma. Ska följa med mamma och pappa och handla om en stund. Behöver fylla på lite här hemma eftersom imorgon får vi främmande från Kalix:) riktigt skoj . Lite senare kanske Susanne tittat förbi och senare ikväll ska jag bjuda mamma och pappa på tacos. Efter denna dag har Markus äntligen semester:) Hörs!

Friends!

Hej på er!
Idag har varit en riktigt trevlig dag trots yrsel hela dagen. Dagen har gått i vänners tecken sånt gillar jag :) På förmiddagen tittade Marie förbi på en kaffe. Vi satt flera timmar och pratade, tiden gick fort. Hon hjälpte mig att möblera om lite i sovrummet också, mycket bättre blev det. Återkommer med bilder när tapetseringen och allt är klart.
Sen tittade Susanna förbi för jag skulle hjälpa henne och färga håret. Så jag kokade ännu mer kaffe. Hon hade med sig en kaka också men den fick hon och Marie äta:) Måste hålla mig under veckorna jag. Susannas hår blev bra iaf:)
Fick även min fina text som jag beställde tidigare i veckan me vårt förlovningsdatum. Nu ska jag bara hitta någon fin ram.

När Markus kom hem från jobbet så fixade jag lite middag och Markus storstäda badrummet;) Efter middagen tog jag en långpromenad med Susanna, riktigt skönt. Solen tittade fram också. Nu ligger jag i sängen och slappar och kollar på tv.
Ha en bra kväll!!!
Kram

Detta ska bli en fin tavla

img_1285 (MMS)

Detta ska bli en fin tavla


Vi <3

img_9303 (MMS)

Vi <3


E-type på sommarkväll

img_2133 (MMS)

E-type på sommarkväll


Furuvik!

Hej på er! Har precis fixat lite lunch åt prinsen och mig. Har saknat honom jag, en stor kram fick jag direkt när jag komm innanför dörren :) Han var sig lik:) Har ju haft honom i ett antal år jag. Det är så fint här ute i Furuvik, speciellt den här stugan. Dem har bygt till en del från den gamla stugan. Superfint och med stora fönster. Vi har myst lite i solen. Tråkigt med alla moln bara :(

Började  min morgon med lite zumba:) såå roligt!! Ett tips frå mig.
Ikväll är det sommarkväll som gäller, E - type som uppträder. Roligt att det händer något i Gävle iaf. Sov riktigt bra inatt i nya sängen :)
Ha en bra dag!!

//Hanna

Fixar lunch:)

img_9755 (MMS)

Fixar lunch:)


Jag och prinsen har det bra just nu:)

img_3836 (MMS)

Jag och prinsen har det bra just nu:)


Nya sängen:)

img_2423 (MMS)

Nya sängen:)


Hemnes

När Markus slutar så ska vi åka och köppa denna säng :)


Vi blir lite fattigare men jag har velat haft den sängen i flera år men har bott i små ettor. Nu ska den äntligen bli min :)

Nytt!

Fick lite presenter av mamma och pappa idag, en liten förlovningspresent :)

Jättefin Kandelaber


Tjejen som gillar stjärnor blev riktigt nöjd :)

Jag köpte även tapeter till en fondvägg i sovrummet. Det blev en ljus med breda ränder i nån ljus pärlemoeffekt. Ni får se det färdiga reslutet om typ 2 veckor :)
Kanske blir en till nyhet här hem idag, det återstår att se:)

//Hanna

Morgonpromenad

img_4660 (MMS)

Morgonpromenad


Tisdag!

God morgon bloggen!
Det känns verkligen som vi gjorde rätt som tackade nej på lägenheten vi var och kollade på. Flyttar man ska den lägenheten kännas så mycket bättre, eller hur?
Jag kunde inte somna om i morse när Markus gick upp så jag har varit vaken sen halv 6 :( Har legat och kollar på lite tv, bytt sängkläder och startat en maskin med de gamla. Sitter nu och dricker en smoothie och läser lite bloggar. Ska snart ut på en långpromenad. Passar på när det inte regnar ute. Lite senare ska jag och mamma åka och kolla på lite tapeter till vårt sovrum. Vi hörs!!

Nytt sovrum

Nu har vi kollat på lägenheten men bestämde oss för att tacka nej. Den var jättefin och hade en walk in closet. Men det var mindre rum och kändes ganska trång. Vår lägenhet har lite öppnare ytor och ljusare. Så vi bestämde oss för att stå ut ett tag till :) Vi ska renovera sovrummet istället, måla väggarna vita och fixa en fondvägg och köpa en ny säng. Något annat som jag vill ska flytta in i det nya sovrummet är detta:

jättefin pläd

Blink blink mamma ;) fin förlovningspresent:) Dessa finna ting har jag hittat på Nogautvalt.se dem har mycket fint.
Denna säng blir det iaf

Nu ska jag kolla op film!

Måndag!

Hej på er! Idag började jag min dag med en sovmorgon riktigt skönt. Sen blev det ett zumbapass :) Till lunch så åkte jag ner på stan och tog en lunch med en gammal vän, det var trevligt. Sen mötte jag upp Susanne för en kaffe. Hon har varit på Rhodos en vecka, riktigt brun var hon. Gick runt på stan lite men jag har shoppingförbud. Vi åker till Göteborg nästa vecka med Markus familj så kanske hittar något fint där. Kanske kommit in några fina höstkläder . Men åker inte dit för att shoppa. Ska bli roligt att bara umgås och åka en massa karuseller. Sitter hemma hos Susannes mamma nu och dricker lite kaffe. Väntar på att Markus ska sluta då ska vi åka och kolla på en lägenhet som hans jobbarkompis ska flytta ifrån. Får se då:) Sen ska vi handla lite, är eko i frysen. Får se vad som händer efter det. Jag skulle ha gått på utejympa men regnet bara vräker ner:( Kram!

En dagens Hanna

img_1794 (MMS)

En dagens Hanna


Härlig söndag!

Hej på er! Nu är vi hemma och jag sitter i min one piece och myser i soffan:) Kalaset var jätte trevligt och mysigt. Lilla Wilmer är storkillen nu. Har fixat ihop lite middag och slängt in allt i ugnen. Det fick bli lax och rotfrukter idag, gott och enkelt. Ska slå igång någon ny film nu. Sen får vi se om vi ska iväg och kolla på en lägenhet:) Ha en bra kväll!!

Wilmer 2 år!

God morgon bloggen! Bara jag och Selma som är vaken, vi myser i soffan lite. Är lite öm i armen efter sprutan igår. Jag ska snart ta och väcka Markus ska äta lite frukost sen ta en promenad runt hälsans stig. Sen ska vi hem och göra oss klar för att hämta upp Jessica och åka till Forsbacka och gå på kalas. Lilla underbara Wilmer har ju fyllt 2 år <3 Så det ska bli mysigt. Markus ska också följa med.

Stelkramp

Min kväll blev inte riktigt som jag tänkt mig. Klockan 21.20 ska jag och Markus och ta stelkrampsprutan:(. Jag och Markus skulle gå ut i det fina vädret med Selma. Hon njuter för fullt och trivs så dyker det upp en katt och jag har Selma i famnen som blir jätterädd och hon börjar fräsa och klösa så jag tappar kopplet:( trodde hon skulle smita men jag han få tag i kopplet. Men hon rivs fortfarande så Markus får bära bort henne. Jag såg lite rolig ut när det rann från ansiktet. Selma mår bra nu iaf, lillskruttan min<3

Promenad runt hälsans stig

img_3259 (MMS)

Promenad runt hälsans stig


Lördag!

Godmorgon! Jag fick inte sova nå längre blev väckt av lilla Selma. Men efter att hon har fått lite mat så ligger hon nu och sover:) Själv så sitter jag och kollar på Cityakuten, Markus ligger fortfarande och sover. Harry Potter igår var super:) men känns lite konstigt att det var sista filmen. Jag har sett fram emot den varje år. Kommer bli tomt nu men det ska jag nog klara av:) Jaha får se vad som händer idag då?! Det var sol när jag vaknade men nu är det grått igen:( så fortsätter det att vara såhär och regna då blir det nog en massa filmer :) lite träning blir det också:) Kram!

En fika innan bion:)

img_9142 (MMS)

En fika innan bion:)


Liseberg

Den 25 juli åker jag och Markus med hans föräldrar och småsyskon till Göteborg, ska bli så roligt speciellt att gå på Liseberg. Jag är barnsligt förtjust i att åka karusell :) ombyte av kläder är nog ett måste, man riskerar nog att bli lite blöt ;)



Piffade till köket lite:)

img_9804 (MMS)

Piffade till köket lite:)


Min enda äkta blomma hemma:) ny för dagen:)

img_1031 (MMS)

Min enda äkta blomma hemma:) ny för dagen:)


Harry Potter!

hej på er! Idag bara vräker det ner ute :( tråkigt men ganska mysigt också. Tänkte ta en riktig långpromenad men ångrade mig när jag kollade ut. Det blev ett svettigt zumbapass istället både kondition och mage, härligt!!! Sen har jag bara fixat lite här hemma och slagit in lilla Wilmers paket. Vi ska ju på kalas och fira honom på söndag. Nu sitter jag i soffan och läser lite bloggar och har tvn i bakgrunden. Man orkar inte göra så mycket när vädret är som det är, men ikväll ska jag äntligen gå på sista Harry Potter visst är riktigt tråkigt eftersom jag älskar dem filmern. Men nångång måste allt ta slut. perfekt bioväder också. Jag ska gå med min bästa <3 som jag är sjukt kär i och allt känns så underbart :) Framtiden ser ljus ut <3


Smoothie & film efter ett jympapass

img_6358 (MMS)

Smoothie & film efter ett jympapass


Nytt i köksfönstret :)

img_6429 (MMS)

Nytt i köksfönstret :)


En dagens

img_8738 (MMS)

En dagens


Housewife

God förmiddag! Nu på morgonen har jag sprungit runt som en hemmafru hela morgonen:) men jag är inte gift och har inga barn men annars stämmer det:) Har tvättat, dammat, dammsugit och tagit fram dagens middag. Nästa vecka överlåter jag allt det till Markus. Hand föräldrar och småsyskon kommer nästa helg och lillebrorsan och Markus mamma är allergisk mot katter så vi får typ sanera :) Efter en mysig helg här i Gävle så åker vi vidare mot Göteborg:) skoj ska det bli. Jaha vad händer annars här idag då. Jag får nog kaffebesök av Susanna. Kanske en sväng ner på stan och kolla på gardiner, får se. Ikväll blir det iaf ett jympapass:) Åhh vad jag längtar till imorgon kväll då ska jag på Harry Potter :) Ha en bra dag!! Kramis

Tappade ett kors iTurkiet. Nu ett nytt par:)

img_6083 (MMS)

Tappade ett kors iTurkiet. Nu ett nytt par:)


Sandviken

Hejsan! Det blev en tripp tidigare till Sandviken för mig och mamma, stora staden :). Men vi kom hem med lite saker iaf lite smått och gott :) Jag fick bl.a. hem lite saker med stjärnor på. Två krukor och en matta till balkongen med en stor stjärna. Efter jag släppt av mamma åkte jag och mötte upp Marie för en kaffe. Nu är jag hemma igen har snott ihop en kycklingsallad. Markus ligger och sover han:) låter han få sova en stund till. Ikväll är det sommarkväll som gäller. Ha en bra kväll!!

Tar en latte med Marie

img_1184 (MMS)

Tar en latte med Marie


Onsdag!

Hej på er! Solen skiner även idag. Hoppas vi klarar oss utan åska. Fy så rädd jag var igår:( Får se vad som händer idag då?! Jag hade lite planer men de blev aldrig av . Ska iaf ta en kaffe med Marie på stan senare . Ikväll är det sommarkväll här så då ska vi ner och kolla på basshunter:) Nä blir det lite zumba mage:)

Lillebror

Godmorgon! Är varmt och skönt här i Gävle idag så jag börjar dagen med en promenad. En härlig start på dagen. Idag åker lillebror hem igen:( så jag ska åka och umgås med honom och säga hej då. Jag följer inte med till Arlanda jag brukar bli så ledsen och jag tror det är lite jobbigt för honom. Räcker att mamma är ledsen ;) apropå mamma så ska hon och jag umgås lite imorgon. Det tycker nog hon ska bli roligt:) Ha en bra dag!!

My man <3

img_9495 (MMS)

My man <3


Min dag!

Hejsan! Dagarna går och imorgon är det dags för Fredrik att åka tillbaka till Paris:( blir lite ledsen i ögat när jag tänker på det. Har iaf haft en trevlig dag med lillebror. Började dagen med en sovmorgon eftersom Selma höll mig vaken nästan hela natten:(. Efter lite frukost så blev det lite zumba, blev kondition och mage. Efter en dusch blev det en promenad ner på stan och mötte upp resten av familjen. Pappa bjöd oss på lunch på brända bocken riktigt gott var det. Sen gick jag och lillebror och kollade i lite butiker. Blev ett födelsedagskort till lilla Wilmer. Vi ska på kalas och fira honom på söndag. Köpte även en skjorta till Markus, så han fick öppna paket när han kom hem:) den passade perfekt. Ny bil har vi fått idag också:) så jag fick provköra den ut till Sätra där vi blivit bjudna på lite mat, blev grillat gott, gott!!! Nu är vi hemma igen och jag ligger i soffan med Selma och myser och Markus har åkt och tränat med grabbarna. Ha en bra kväll!!

Nya bilen:)

img_6301 (MMS)

Nya bilen:)


Paus i shoppandet:)

img_1948 (MMS)

Paus i shoppandet:)


Mys!

Hemma från en trevlig dag hos mormor och morfar med god mat och fika:) Möttes av en glad Selma när vi kom hem:) nu blir det soffan och film:)

Tripp till Söderhamn!

Hej på er! Vi hade en trevlig kväll igår. Först jättegod middag på Church Street och sen vidare till Söderhielmska och Interpool innan det blev en cykeltur hem. Somnade riktigt gott. Denna söndag började jag som vanligt med en promenad med Markus. Sen blev det en god frukost med jordgubbar framför Harry Potter som var på tv. Nu sitter vi som packade sills i baksätet:) är jag, lillebror och Markus som trängs här bak. Vi är påväg mot Söderhamn och hälsa på mormor och morfar. Ikväll när man är hemma i Gävle igen så blir det nog en film och soffan . Ha det bra! Kram

En lördag med lillebror:)

En härlig lördag har jag haft än så länge och jag hoppas att den fortsätter så:) Jag och Markus började dagen med en god frukost och en långpromenad. Sen en dusch och vidare ner på stan för en fika med familjen och kolla runt lite. Sen åkte jag ,Markus och lillebror till maxi för lite matshopping. När vi släppte av lillebror hemma så blev vi bjudna på kaffe och glass:) Nu är vi hemma och jag sitter och kollar på Harry Potter. Vi ska snart börja göra oss klar. Vi ska ut och äta på Church street med lillebror, chris, Jens och ev jessica. Lite senare blir det nog en uteservering. Ha en bra kväll!!!

Familjen!

Nu är lillebror hemma iaf tills på tisdag kväll:) Har verkligen saknat honom. Men det är bara att inse att i Sverige kommer han aldrig bo:( Jag har haft en riktig mysdag med min familj. Började med en fika med pappsen på Arlanda och invänta att lillebror skulle landa. Sen hem mot Gävle och en latte på altan och invänta mamma. När hon kom hem så åkte vi på stan och åt en sallad och köpte lite jordgubbar. Efter det åkte vi och hämtade ut mina nya gardiner och en klänning som jag köpte på rea i slutet av maj. Båda blev bra:) Åkte sen och hämtade Selma så hon fick följa med och vara ute hos mamma och pappa . Hon älskar att vara där ute . Väl i sätra så gick jag ut på en långpromenad och kollade på en massa hus och drömde mig bort:) vill verkligen ha ett gulligt litet hus eller radhus. Man börjar ju bli vuxen ;) Senare på kvällen när Markus kom så grillade vi lite, riktigt gott. Sen blev det jordgubbar och glass till efterrätt, bra avslut:) Är så skönt att vara hela familjen samlad i några dagar. Markus har nu sålt sin bil och på måndag så har nog vi en kombi:) Ha nu en bra kväll!!

Nya gardinerna på plats:)

img_2284 (MMS)

Nya gardinerna på plats:)


Mot Arlanda :)

img_9527 (MMS)

Mot Arlanda :)


Glad tjej!

Godkväll på er! Jag har haft en trevlig dag på stranden med Susanne. Den svenska sommaren är allt bra vacker :) Nu sitter jag och njuter i soffan. Träningen avklarad, Lägenheten är städad, jag är tokkär i Markus, bio biljetter köpta till Harry Potter nästa helg och imorgon kommer lillebror hem:) Nu ska jag hoppa in i duschen sen kolla på någon film. Ha en bra kväll!!

Lunch på stranden

img_9401 (MMS)

Lunch på stranden


Torsdag!

Godmorgon! Vi har sol idag igen så det blir nog en tur ut till Engeltofta idag igen:) Tänkte städa lite nu på morgonen men hann bara plocka undan lite och damma. Dammsuga och badrummet får jag ta när jag kommer hem. Igår var det sommarkväll här i Gävle det ät det varje onsdag under julimånad. Är lite uppträdanden och happenings på stan:) Var ingen bra artist igår så det blev en fika på Java sen en cider på söderhielmska och vi avslutade kvällen på interpool:) Nä nu ska jag sätta fart . Är toppenväder för ett Friskis pass ute i boulongern ikväll. Åhh vad jag längtar imorgon kommer lillebror hem:)

Solar med Susanne i Engeltofta:)

img_6256 (MMS)

Solar med Susanne i Engeltofta:)


Bio!


En bra men sorglig film.

Tisdag!

Jag vill att den här veckan ska gå fort eftersom då kommer lillebror hem:) Jag har inte sett honom sen i julas :( Ska bli skönt få han hemma några dagar. Är iaf tisdag redan idag:) men en tisdag utan sol:( nu får det blir varmt igen tycker jag . Har precis tränat lite zumba, blev ingen promenad för man vet ju inte om regnet börjar falla. Ska snart åka en stund till Lina och Wilmer. Jag har en liten present till Wilmer som han ska få:) Ikväll blir det bio med Susanne och eventuellt Lina. Vi ska se kronjuvelerna. Ha en bra dag!!

Amor vincit omnia

www.textilboden.se
Beställt nya gardiner till sovrummet idag.

Post!


Postlådan jag fick av mamma :)

Söndag!

Hejsan! Igår hade jag en riktigt trevlig eftermiddag/kväll med mamma och pappa. Först gick vi runt i Furuvik och kollade på alla djuren. Sen stannade vi till vid Furuviksbrygga där mamma och pappa bjöd på mat, riktigt gott var det. Sen blev det en tur på tivolit. Mamma och jag åkte spöktåget :) Gud vad vi skrattade och skrek haha. Efter några timmar så var det dags för konserten med Jerry Williams riktigt bra var han :) och vältränad haha. Sedan fick mina vänner ta över efter mamma och pappa. Det blev lite fest med cider, skvaller och en massa skratt. Kvällen avslutades med dans på Heartbreak, riktigt skoj:) Idag har jag varit riktigt trött jag förstår inte. Men det är ju söndag idag så det är väl som det ska vara då :) Tänkte jag skulle börja min dag med en promenad men det var typ storm ute så jag sket i det. Tänkte att jag tar det senare istället. Har fortfarande inte gått. Ibland får man strunta i det. Händer inte ofta för mig att jag struntar i det men ibland så. Får ta i lite extra i morgon på passet. Annars idag så har vi varit och åkt i Markus nya fina bil, en kombi så nu är det bara barnen som fattas :)På hemvägen stannade vi till hos mamma och pappa och fick lite kaffe och jag fick en postlåda :) Resten av kvällen kommer tillbringas i soffan. Susanne kommer på besök så jag har köpt lite Marabou daim :) Ha en bra kväll!

Furuvik

Hej på er! Har precis gjort mig klar för att åka till Furuvik med mamma och pappa. Jerry Williams uppträder ikväll men vi tänkte åka dit lite tidigare och strosa runt och äta något . Har sminkat och piffat till mig lite exta eftersom jag ska på krogen med vänner efterråt . Markus ska iväg och grilla med sina vänner och respektive, men Markus får klara sig utan mig ikväll:) Tidigare idag så blev det en långpromenad och en sväng till biltema:) Nä nu ska jag sätta fart med det sista. Puss!

Längtar tillbaka

img_5192 (MMS)

Längtar tillbaka


1juli!

Hej på er! Nu har man kommit in i vardagen igen tråkigt nog:( Började min dag med att tvätta lite och ta en morgonpromenad, riktigt skönt. Sen snodde jag bilen av Markus och åkte och hämtade upp Susanne för en tripp till köpis och Oves riktigt trevligt var det. Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa på deras altan och ska dricka en espresso och läsa skvaller. Är bjuden på grillat här ikväll. Markus kommer lite senare. Han är och åker gokart med grabbarna. Ha en fortsatt trevlig dag!

Del av shoppingen:)

img_1695 (MMS)

Del av shoppingen:)