Grupparbete

Sitter med min härliga grupp på skolan och håller på med ett arbete. Vad gör ni?


Red!

Vad tycker ni om denna röda skinnjacka? Är från Kenzas egna märke Jofama. Lite småsnygg tycker jag :)

www. nelly.se

Måndag!

Ja då var det en ny vecka med nya tag:) min dag har bestått av skola mellan 8.30-15. Är hemma nu och äter lite mellanmål, jeansen rök direkt när jag kom hem eftersom jag har den hemska tjejveckan:( Jag hoppas det blir bättre efter träningen i ikväll. Då blir det ett medel/pulspass;)


Dagens middag!

Fläskfilepasta riktigt gott var det. Såg receptet på en blogg och det såg supergott ut:) Tack Fanny för tipset :)


Workout!!:)

Efter kaffen med Susanne smet vi in på stadium. Hittade ett träningslinne och korta träningsbyxor. Velat haft ett par sånna länge, speciellt när man går på danspass blir det lite varm och otympligt. Men har inte känt att jag passat så bra i tajtare byxor men nu skiter jag i det :) Perfekt om jag ska börja med Zumban också:) Nu ska vi kolla på film


Söndag!

Efter en timmes promenad stanna vi till på stan och mötte upp Susanne för en kaffe . Hon åker tillbaka till Uppsala idag. Ska promenera vidare snart. Jag har även köpt biobiljetter tills på fredag. Blir att gå på En gång i Phuket :)


Promenad i vintersolen


Svacka!

Nu på kvällen hamnade jag i en liten svacka och allt jag har gjort glömdes liksom bort:( Snart är 10 kg väck och det glömmer jag bort, det är inte bra:( Men man måste få ha sina svackor och nergångar, kanske gör det mig ännu starkare. Få tror mer på mig själv:) Har världens bästa som stöttar mig nå så otroligt<3


Toppen lördag!

Idag har jag haft en riktigt trevlig dag med härliga människor. Vi tog en liten utflykt till Lager 157:) Blev en fika när vi väl kom fram och kaffet var super:) Sen blev det lite shopping :) Har iaf haft en super dag:) Nu är vi hemma och har myst ner oss i soffan. Har precis bokat biljetter till Kalix över påsk också:)


Nytt!

Ivår ville jag ha en marinblåjacka, min svarta har hängt med några år och skinnjackan kan inte användas till allt. Idag på VILA såg jag denna och jag slog till:) Tycks?:)


Min goda lunch idag:)


<3

Mot stan:)


Ledig fredag!

Jag tycker att jag varit duktigt och pluggat nu i veckan så jag tar en ledig dag med Markus som är ledig idag:) Visst kan läsa allt igen och ännu mer men eftersom vi inte vet hur provet ska bli än så får man läsa det viktiga när vi vet det. Precis varit ute på en promenad och ska nu äta lite frukost. Vågen pekar neråt även denna fredag:) Vi ska ner på stan sen och fixa lite ärenden och ta en lunch. Ikväll kommer Susanne hit på middag det blir baconinlindad kyckling med egna rotfrukter och fetaostsallad:) . Hörs!!


Morgonpromenad med Markus


Min kväll!

Hej på er!! Ligger nu i soffan och är sådär skönt slut efter kvällens träningspass:) Men har fått världens huvudvärk:( Ska lägga mig och kolla på Elsas värld nu och ta lite kvällsfika :) Måste hålla mig vaken till 11 då jag ska hämta Markus så kanske blir lite plugg om värken släpper. Ha en bra kväll!!


Dagens!

Det här står på lunchmenyn idag, lax med rotfrukter och kall mangosås. Tar lite pluggpaus nu:)


Torsdag!

Hade lite planer nu på morgonen men dem blev lite ändrade. Markus springer runt med dammsugaren och jag försöker plugga, inte det lättaste :) Men snart åker han och tränar så då ska jag passa på och läsa. Ikväll ska jag iväg och dansa igen, fast idag blir det dans Fuego men det är lika roligt det:) En annan rolig sak som sker idag är att min fruga Lina ska bli tvåbarnsmamma :) Gud vad jag längtar!!!!!:)


Taggad & redo:)


Stars!

Är nöjd med den här delen av vardagsrummet:)


Pluggpaus

Har pluggat nu någon timme på förmiddagen och har nyss kommit hem efter att ha skjutsat Markus till jobbet. Sitter nu och njuter av en god smoothie. Lilla Selma är självklart med:)


Onsdag!

God morgon!! Hoppas ni mår bra?! Det gör jag förutom lite öm i skuldran men det är inget nytt:) Ska äta lite frukost nu sen åka iväg och storhandla innan Markus ska gynna och åka till jobbet. För mig blir det plugg hela dagen och ikväll träning med Jessica. Kanske hörs ändå under dagen. Kran


Tisdag!

Hej på er! Kom hem från skolan för ett tag sen. Gick bra idag på nya kursen men som vanligt är det en massa nytt. Sitter nu under filten och äter lite mellanmål och dricker en kopp kaffe. Lite senare ska jag iväg och dansa på Friskis. Ska även beställa lite böcker nu som behövs. Hörs sen!!


Audi

Kolla in min nya nyckelring som jag har fått av Markus;) Han älskar Audi han:) Nu ska jag åka och hämta Markus och då självklart i en Audi:) God natt på er!


Skön hemmadag!

Ibland är det bara så skönt att strosa hemma och bara göra det man vill. Jag har haft en bra förmiddag som har bestått av kaffe och vikt och träningssnack med Susanan:), ätit tacopaj, lagat dagens middag, tvättat, bytt sängkläder och skjutsat Markus:) Nu myser jag i soffan under filten med Selma. Laddar för ett friskispass sen :) Längtar efter ett att få lägga mig i en renbäddad säng ikväll:)


Nitar och läder

Kolla in dessa coola skor från Nelly :)

www.nelly.se
Hur läckra som helst :)

Måndag!

Hej på er!!! Sitter nu och njuter av en ledig dag :) imorgon börjar min nya kurs, ska läsa Naturkunskap för de första skolåren :) får se hur det blir. Började min dag med en promenad, ganska mysigt när snön faller. Mina täckbyxor var en bra present ;) Snart kommer Susanna hit på lite kaffe sen ska jag bara ta det lugnt och fixa lite inför skolan imorgon och skjutsa Markus till jobbet. Ikväll blir det även ett träningspass med Jessica. Det är min dag det :) Kram!

God morgon!

Är ute på en morgonpromenad i snön:)


En skön söndag!

Hemma från en skön promenad och har nyss duschat och satt på mig myskläder:) Nu blir det film, kaffe och fruktsallad. Senare ska jag laga en av Markus favoriter pasta Carbonara. Ha en bra söndag!! Kram


Söndagspromenad


Familjedag!

Hej på er! Har haft en riktigt bra lördag började dagen med ett friskispass sen har jag umgåtts med Markus och familjen hela dagen. Jag och Markus mötte upp mamma och mormor på köpis, det blev även lite fika åt en riktigt god GI macka :) Sen åkte vi till Sätra för att hälsa på morfar och pappa. Blev även en kaffe där, utan kaka:) Sen blev det att handla lite inför iveckan och sen hem och fixa lite mat. Markus ville ha tacopaj och så blev det. Han fixade maten och jag låg i soffan och läste en skvallertidning sen somnade jag:) skönt att slippa laga maten. Sen har kvällen bestått av soffan, stjärnorna på slottet, godis och film:) Kram!


Lördag!

God morgon!! Ja då var det lördag och jag hade hoppats på lite sovmorgon, men icke;) Nu startar jag denna lördag med ett Friskispass :)


Fredagsmys!

Nu är Markus äntligen hemma;) Har gjort en god middag, det blev lax och rotfrukter. Selma är också glad att han är hemma, har busat mycket med henne nu. Ska mysa ner oss i soffan nu och kolla på film. Lite fredagsmys blir det bestående av morötter, gurka, dipp och nötter. Ha en bra kväll!!!


<3

Nu är han snart hemma <3


Härliga fredag!

Hej på er!! Äntligen fredag, dem dagarna har jag alltid gillat och speciellt idag:) Idag kommer Markus hem från att ha varit på kurs hela veckan och jag har i dag gått ner 8 kg ;) Jag rör på mig varje dag, jag har dragit ner på portionerna och äter broccoli till nästan varje mål, är duktig med mellanmål, dricker inte läsk eller äter chips. Chipsen har varit jobbigt eftersom det är min stora last. Läsk har jag aldrig gillat så men nu hur har jag varken druckit läsk eller ätit chips på 3 veckor. Ska drick min smoothie nu och värma mig efter den kalla men sköna promenaden. Idag kommer även min kusin och lilla Filippa och hälsar på:) kram på er!


Morgonpromenad


Min dag!

Har haft en bra dag idag, jag har hunnit med lite idag så det känns skönt. Fixat lite här hemma, skrivit en reflektion till skolan, varit och gjort cellprov, myst med Lina och Wilmer och handlat lite. Nu myser jag med Selma och äter lite mellanmål. Lite senare ska jag åka och träna med Jessica. Imorgon kommer äntligen Markus hem ;)


Morgonkaffet

Njuter av en kopp kaffe och hoppas att det blir som det står på koppen "Dagen blir toppen" :)


Torsdag!

Hej på er!! Hade en supertrevlig kväll igår med klassen och maten var riktigt god, kände mig lite tråkig när jag drack Ramlösa men jag körde och jag tycker inte att det är värt att ta en cider eller något om man vet vad det innehåller. Inte i veckan iaf:) Kommer sakna min underbara klass, tur att vi kommer vara några från den gamla klassen som ska börja den nya:) idag är jag ledig men jag ska skriva en reflektion och skicka in. Ska ta en promenad och hämta ut böcker också. Ikväll blir det ett friskispass:)


Olearys med klassen

Min goda pasta med sweetchili och kyckling:)


Onsdag!

God morgon! Idag är jag helt slut även fast jag sovit bra men jag har drömt en massa tok ;) Hade en supertrevlig kväll med tjejerna igår på Churh street. Såå gott, lite jobbigt när man vill äta någorlunda nyttigt men det blev en Ramlösa istället för en cola iaf, det är de små sakerna som är viktiga i längden. Ikväll har jag avslut med klassen för denna termin och då får det bli olearys :) Cesarsallad:) Dags att göra sig klar nu ska åka till skolan vid 8 och förbereda för redovisning idag. Hörs senare!


Amerikanska flaggan

Hej på er! Sitter nu i soffan och kollar på tv. Nu på förmiddagen har jag fixat lite böcker till nästa kurs och tagit en latte med Lina och Jessica Y riktigt trevligt:) Ska snart äts lite mellis och vid 4 ska jag bege mig mot Friskis för ett träningspass. Fick hem en tröja från Nelly idag med amerikanska flaggan:) Den var skön,det är härligt när man har presentkort. Men nu är det slut och även sluthandlat. Längtar tills man får köpa vårkläder. Hoppas jag hittar något när vi ska till Lager 157 är sugen på ett par röda eller marinblå chinos och en t-shirt med Amerikanska flaggan. Hörs sen!


Tisdag!

God morgon! Sitter och äter frukost och kollar på vakna med the voice. Jag tänkte få lite sovmorgon men det ville inte Selma tydligen. Idag blir det till att städa och kanske träffa Jessica och Lina en sväng. På eftermiddagen blir det ett friskispass. Ikväll ska jag ut och äta med mina tjejer. Sista Tjejkvällen innan Lina får sin nya bebis:) Självklart blir det church street:) Nedan får ni se min lyxfrukost:) Så ser dem ut alla mina frukostar. Markus får hotellfrukost så jag är lite avis.


God kväll!

Jag och Selma har krupit ner i sängen och kollar på tv och dricker te. Har precis pratat med Markus på Skype. Tomt i sängen nu men tur att jag har Selma. God natt nu så hörs vi imorgon!


Mellis!

Hej på er! Har haft en bra dag hittills blev några timmar med gruppen i skolan sen var vi några som bestämde oss för att ta en fika/lunch på stan och så blev det:) Riktigt mysigt jag kommer verkligen sakna den här klassen:(Har varit hemma en stund nu har fixat lite och bytt sängkläder och sånt roligt. Nu ska jag ta lite mellanmål och läsa lite:) Vid 6 blir det att svettas på Friskis :)


Måndagmorgon!

God morgon! Då var det ny vecka igen då. Markus har precis åkt på kurs i Södertälje. Han är borta tills på fredag och det är sista delen på kursen. Är tredje gången han är där nu så nu ska dem få slutprov. Jag ska snart åka till skolan för lite grupparbete, vi har redovisning på onsdag så det är sista rycket nu. Ikväll ska jag iväg och träna med Jessica på ett medel/pulspass så det ska bli skönt:) Vi hörs!!


Fika på Java!

Fika med ett härligt gäng.
Markus lyxar till det med två kakor han:)


Söndagspromenad

Tog lite sovmorgon idag men nu blir det en promenad:)


Middag!

Jag och Markus får tydligen lite middagssällskap men det är bara trevligt:) Det bjuds på baconinlindad kycklingfilé och rotfrukter och sweetchilisås:)


Red

Glömde att visa mitt inköp igår, ett par röda byxor:) Tycker det är superfint på andra speciellt med ett par vita Converse :) Men frågan är om jag passar i det med min kroppssform och allt ?:) Det återstår att se. De är från hm och är sköna. Har ett par liknande i svart fast dem är det resår i upptill de här har knapp och en dragkedja.


Lördagsmys!

Hej på er! Gud vad jag tycker om helger man får en speciell känsla då :) Vi har precis kommit hem från stan och har krupit ner i soffan med Selma. Det blev lite lunch på stan, jag åt en god sallad med kyckling och avokado och Markus åt Amerikanska pannkakor;) smakade en tugga idag och var inte så goda som jag trodde:) Har också hämtat ut lite böcker till skolan på biblioteket. Ska mysa ner mig i soffan nu och kolla på Once upon an time. Ikväll ska vi göra en god middag och idag blir det även lite godis:)


Lördag!

God morgon på er! Idag är jag lite trött för Selma ville inte riktigt att jag skulle få sova imorse :) Men sånt man får ta när man har djur. Bion igår var helt ok! Jag hade inga speciella förväntningar eftersom jag följde med Markus eftersom han gärna ville se den, men tror jag gillade den bättre än honom iaf:) Takida gjorde iaf ett bra jobb med med ledmotivet till filmen:) Nu har jag precis ätit lite frukost och ska nu byta om till träningskläder för ett friskispass med Jessica. Hörs senare!


Hamilton

Ikväll ska jag på lite biodejt med Markus:) Han är på after Work nu så vi ska väl mötas upp senare. Ha en bra kväll alla!!


Fika på stan

Tar en kaffe på Waynes med Susanna. Hon köpte världens gulligaste muffins :)


Dagens lunch!

Stark tomatsoppa med grillade grönsaker. Riktigt god:) Ska få i mig det här nu sen möta Susanna för en promenad ner på stan. Ska agera Shoppingpartner tror jag:)


Star!

Dem här stod det Hanna på:)

www.yesstyle.com
Men jag ska inte köpa:)

Fredag!

Hej på er! Det blev en timmes promenad för mig nu på morgonen efter jag skjutsat Markus till jobbigt. Riktigt skönt var det speciellt när man har bra musik i lurarna också. Sitter nu och äter lite frukost och myser med Selma. Jag tänkte gå på ett lunchpass idag men jag kände att kroppen var lite slut igår så idag blir det vilodag från Friskis:) Men imorgon blir det morgonpasset som vanligt:) Idag är jag helt ledig från plugg och det känns riktigt bra :) Ikväll ska jag till Sätra och äta hos mamma och pappa. Markus ska på After Work med jobbet så då passar jag på att åka och hälsa på dem och få min favoritmat :) Torsk och äggsås;) såå gott!! Måste bara säga en sak som jag är riktigt nöjd med, sen i somras så har jag gått ner 7 kg:) Känns skönt men man förstår det inte riktigt själv och man tycker absolut inte att det syns. Lite kvar nu så det är bara att fortsätta med det jag gör :) Kram

Morgonpromenad


Mys!

Njuter i soffan med en kopp te och fruktsallad. Är sådär skönt trött i kroppen nu efter träningspasset ikväll:) Härlig känsla! Markus är iväg och tränar nu så jag har lite tid för mig själv:)


Jeans

Måste bara tipsa om mina nya jeans från ginatricot. Riktigt sköna och jag tror att de kommer bli en favorit till converse i vår:) Fler som har dessa?


Mellanmål

Sitter i soffan och dricker min goda smoothie och kollar på unga mödrar. Njuter av att inte ha några måsten :)ska fixa lite middag senare och vid 7 ska jag på ett friskispass med Jessica:)


God morgon Torsdag!

Ja då var det redan torsdag och imorgon är det äntligen fredag och jag är lite ledig:) Har precis ätit lite frukost och ska snart åka iväg till skolan för några timmars seminarium. Senare idag kommer Sofia och lilla söta Filippa och hälsar på:) Sen är det bara att fixa middag och träna som vanligt:) Hörs! Kram


Dagens middag!

Dagens middag efter träningen blev egengjord köttfärssoppa med morötter.
Ser inte så gott ut men det var det;)


Nelly

Toppen som jag beställde från Nelly för Markus presentkort har kommit. Jag är nöjd:) Den var riktigt skön. Tror den kan bli fin i vår med ett vitt linne under, jeans och converse. Vad tror ni? Eller känns det för juligt med rött?:)


Amerikanska pannkakor

Plugg på Java och kolla vad min klasskompis äter:) Man blir ju ruskigt sugen;)


Onsdag morgon!

God morgon på er!!! Sitter i soffan och kollar på vakna med the voice och ska snart äta lite frukost med Markus innan han ska till jobbet. Vid halv 10 ska jag ta en promenad ner på stan och möta min grupp på Java för lite plugg:) Blir nog inte så mycket mer idag än plugg och ett träningspass ikväll. Hörs!


Leopard!

Denna dataväska skulle passa min dator, eller hur?:)


Markus och mamma blir nog lite tokig på min och leopardmönstrade saker :)

Dagens middag:)

Limekyckling med råris, riktigt gott:)


Mellanmål

Har haft en bra dag i skolan:) Så när jag kom hem hade jag lite extra energi så tog tag i städningen och lite tvätt. Nu äter jag lite mellanmål innan jag ska iväg och dansa på Friskis :)


Bare minerals

Måste tipsa om detta mineralpuder som jag verkligen har fastnat för:) Lite dyrare men helt klart värt det.


Tisdag!

God morgon!! Har precis ätit lite frukost och sitter nu i soffan och dricker en kopp kaffe. Markus börjar 9 idag så då får jag skjuts till skolan. Min dag kommer bestå av litteraturseminarium, grupparbete, laga mat och dans Fuego (danspass) Super roligt pass man får röra på höfterna, det är lite zumba inspirerande också:) Vill så gärna börja på zumba men vet inte vilken dag jag ska få in det och jag skulle gärna vilja gå med någon. Nä ska njuta av min kaffe nu. Ha en bra dag!!


Min kväll!

Kom hem från träningen för ett tag sen blev ett medel/puls pass super skönt var det:) Vi har även fixat lite middag här hemma. Mexikansk korvgryta med råris och broccoli riktigt gott var det. Nu blir det det en dusch och plugga en stund sen mysa i soffan med en kopp te och en bok. Markus drar iväg och tränar med grabbarna han. Ha en bra kväll!!


Lunch med gruppen!


Mysfrukost med gruppen

Denna mysiga frukost fick vi hemma hos Sophia :)


Promenad mot stan


Måndagmorgon!

God morgon på er! Då var det måndag och en ny vecka, blir plugg hela veckan lång. Har druckit min jättegoda smoothie nu på morgonen och en kopp kaffe. Ska bli bjuden på frukost hos henne vid 10 men var tvungen att få i mig min goda dryck:) Ska bojkotta bilen idag också, tar en promenad ner på stan till Sophia sen senare idag blir det en promenad till fjärran. Det är bara att ta på sig täckisar. Det är de små besluten som gör skillnad. Nä ska ta och sätta fart nu på med lite kläder och smink:) Hörs!!


Redo för veckan!

God kväll!! Ligger i soffan och njuter av en kväll med den bästa :) har fått lite gjort här hemma nu på kvällskvisten. Burit upp lite jackor och en massa sommarskor på vinden. En påse var bara med Converse, finns en tjej i detta hushåll som älskar dessa skor;) Har planerat veckans middagar också skönt att veta vad man ska äta så slipper man fundera. Imorgon börjar skolan igen och Friskis vårschema drar äntligen igång igen:) längtat!! Så tråkigt när det är julschema man kan inte
Välja och vraka bland alla pass. 5 pass blir det i veckan varav ett danspas på tisdag:) är några nya ledare också som jag måste testa:) Nu ska vi kolla på film. Natti natti!!


Shopping!

Vi har tröttnat på vår Ikealampa så igår köpte vi en ny en sån lampa vi arno sovrummet fast en som går i silver som passar in i vardagsrummet. Tycks?


Tips!!

Igår provade jag med mjölk i smoothiemixen men det står att man även kan planda med youghurt och det gjorde jag och då gick det att dricka ;)


Promenad med Markus


Söndag morgon!!

God morgon på er! Selma är vaken och ska busa hon. Markus och jag kommer vara proffs den dagen vi får barn, om man tänker på att gå upp om nätterna och gå upp tidigt:) Är lite hungrig så tänkte väl äta lite snart får se om jag får upp Markus. Ut på en morgonpromenad blir det iaf och eventuellt ett jympapass senare om jag hinner. Vid 1 ska vi till min kusin och hälsa på, hon har blivit mamma:) Jag har lite svårt att förstå det, kommer ihåg när vi lekte när vi var yngre och när vi pratat om barn och nu står hon där:) Ska bli mysigt iaf :)


Lördag!

Hej på er!! Har precis bjudit mamma och pappa på middag, det blev lyckat :) Har haft en bra dag hittills, först lite träning sen en sväng på stan där jag köpte en fin tshirt till Markus och jag gjorde ett fynd på Stadium köpte en vinterjacka för halvarea priset :) Så jag är nöjd. Vi tog också en kaffe med Jessica som även hon köpte en jacka:) Nu blir det soffan som gäller resten av kvällen, mys!! ha en bra kväll hörni!! Kram


Nytt!!

Denna lampa shoppades på Ikea igår:) Det blev faktiskt bra med en lampa mot den där väggen, tycks?? Markus hamnade också på kortet:)


Härligt promenadväder efter träningen


Breakfast

Dags för lite frukost innan jag ska iväg på ett träningspass. Smoothien där på bilden har jag testat och Markus har skrattat åt mig och mina ansiktsuttryck när jag drack:) Kan säga som så den var inte god, fy tusan alltså!!


Glömde bifoga bilden:)


RENEE VOLTAIRE

Fick tips om detta pulver så idag slog jag till. Perfekt som mellanmål eller innan och efter träningen. Perfekt för mig som tränar olika tider varje dag. Färgen var inte den roligaste:) Hampaprotein, spirulina och vetegräs innehåller den. Någon som har testat??


6 Januari!

God morgon! Här hemma har Selma hållit mig vaken ett tag, inte får jag sova inte:) Markus snarkar på han ;) Om en stund ska vi upp och gå en promenad innan frukost, skönt med sällskap. Är inge jympa idag heller:( terminen drar på gång på riktigt på måndag så nästa vecka blir det som vanligt igen:) Men det har blivit många pass ändå för mig under jul. Tänk vad många pass jag gått på sen jag började på Friskis när jag var ca 14-15 år:) Idag blir det även en sväng till Oves, köpis och Ikea är på lampjakt:) Mamma ska också följa med oss. Storhandling står också på schemat idag. Ikväll ska jag på bio med Jessica:) mys!! Kram


I väntan på kaffet:)


Kalas!

Nu åker jag och Markus och firar lilla mamma:)


Vår Selma <3


Fynd!

Roligt att göra jeansfynd längst in i garderoben, dessutom sitter dem mycket skönare nu också:) Ska ta och göra mig klar nu har strosat här hemma och fixat lite, tvättat, pluggat men nu är det dags att göra ett ryck:) Hoppas det finns varmvatten nu så jag kan duscha.


Ginatricot

Kikade precis in på ginas webbshopp och dem hade fått mycket fint och de har även fått in massa coola träningskläder :) Så kika in där om ni behöver lite nytt..

Promenad


5 Januari!

God morgon hörrni!! Idag är det ingen vanlig torsdag utan det är min mammas födelsedag!! Grattis mor <3 Ska fira henne senare idag. Jag har även namnsdag idag:) Ska snart ut på en promenad hade jag tänkt dock blev promenaden efter frukosten denna gång, var så hungrig när jag vaknade :) Hörs senare!


Onsdagkväll!!

Hej på er!! Ligger i sängen nu och läser lite bloggar. Mätt och belåten är jag också. När jag kom hem från ett träningspass så hade Markus fixat middag:) sånt uppskattas. Har slängt i en rödbrun toning i hårbotten för att trolla bort de gråa stråna. Är så nöjd med längderna så dem fick bli utan färg. Resten av kvällen ska jag mysa framför soffan.


Nytt!

Hittade en tröja igår på hm så utnyttjade Susannes presentkort, tack Suzie för tröjan :)


Blått!!

Den här tunikan vill jag ha i vår till ett par jeans och vita converse :)

www.hm.se

Onsdag!

God morgon! Sitter och äter lite frukost och njuter av en kopp kaffe innan det är dags att starta dagen:)


Tisdag!

Då sitter jag här i soffan igen och pluggar lite, men har inte så mycket kvar av denna bok så det känns skönt :) Tänkte ta och fixa lite kaffe snart så blir det ännu bättre. Lite senare ska jag möta Susanne på stan, ska köpa en present till mamma som fyller på torsdag:) Skönt med lite sällskap. Sen hem och fixa middag innan det är dags för Disco Sambroso på Friskis med Jessica. Passet är så roligt och man får vifta rejält på höfterna, rolig träning:) Sen får jag skynda mig hem och ta en snabbdusch för att sen åka ner på stan och fika med Susanne och David. Kanske hörs senare! Kram


Friskis

Nu åker jag iväg och tränar. Får sällskap av Jessica idag:) när jag kommer hem så har Markus fixat middag idag blir det lax, rotfrukter och kall mangosås:)


Min kärlek

Jag och Markus på nyår:) Snart varit tillsammans två år och förlovade ett år. Tiden går fort med den bästa.


Dessert

Glömt att visa den goda desserten vi blev bjudna på av Chris och Jens på nyår :) Riktigt gott var det


Måndag!

Hej på er!! Imorse var det riktigt jobbigt att komma upp. Sviterna från nyår satt nog kvar:) Nu när man är äldre kan man inte vara uppe så länge;) Min dag kommer iaf att bestå av plugg. Har en bok jag måste läsa ut. Ikväll blir det även ett träningspass, vet vara inte vilket pass än.


Myssöndag!

Idag har varit en riktigt mysdag med Markus. Dagen har bestått av film, promenad, kaffe i Sätra och lite annat. Nu myser vi i soffan framför Victoria secret med lite mat och godis:) Ha en fortsatt trevlig kväll!!


1a Januari

God morgon!! Hade en toppendag igår med vänner. God mat och god dricka och lite skål på tolvslaget, Pommac för mig eftersom jag inte gillar bubbel. Gick iväg en sväng på fest men var tillbaka här efter tolvslaget. Mös i soffan allihopa framför king kong och fika:) Nu myser vi framför Harry Potter. Är lite skum i öronen idag, tror det beror på smällarna, jag är så känslig. Hörs sen!!