Morgonpromenad


Glad påsk!!

Nu är vi på väg norrut mot Kalix. Vi har med oss kaffe, fika och fixat några ljudböcker. Hoppas ni får en riktigt bra påsk :) kram


Söndag!

Vi hade en riktigt trevlig dag i går med shopping, god mat. Kvällen avslutades på cirkus och Jerry Williams show :)Den var riktigt bra och pappa var nöjd med sin present.
Imorse tog jag en liten sovmorgon sen åkte jag och Markus till gymmet. Blev intervaller och lite rygg för mig.
Nu myser vi med Elsa i solen i Hemlingby. Vi har tagit en promenad i spåret och nu fikar vi i Hemlingbystugan.
Resten av dagen blir det att fixa lite inför en ny vecka. Imorgon börjar jag min sista vfu. Blir dock en kort vecka eftersom det är påsk och på torsdag far vi upp mot Kalix.
Hoppas ni får en bra söndag!
Kram


Härlig start på denna helg

En solig lördag och jag startade med intervaller på gymmet :)
Om någon timme åker jag, mamma och pappa till Stockholm. Det blir shopping och ikväll ska vi på Jerry Williams :) en present till pappa från oss. Markus får vara hemma och mysa med Elsa :)


Bra start!!


Söndagspromenad med familjen


Fredag!

Godmorgon! När jag vaknade i morse och såg att det var strålande sol ute så bestämde jag mig för en morgonpromenad runt hälsans stig efter jag skjutsat Markus till jobbet. Härlig start på denna fredag.
Kram


Gym

Jag har börjat tycka om att träna på gymmet och speciellt att jogga intervaller :) Skönt med lite varierande träning. Nu längtar jag extra mycket till mina Zumbapass :)


Måndag!

Godmorgon! Idag var det svårt att komma upp. Har haft en så bra helg så ville inte ha måndag. Jag börjar en ny kurs idag och det är blandade känslor man är bra trött nu och varit struligt den förra kursen. Jag kämpar på och gör mitt bästa :)
Jag laddar nu för en heldag i skolan med en god frukost. En rolig sak med denna dag är att ikväll ska jag äntligen få gå på Zumba:) två veckor utan har varit jobbigt. Har promenerat en massa men har saknat zumban och gymmet.
Ha en bra dag nu! Kram


Söndag!

Godmorgon! Den här soliga helgen har varit välbehövlig efter en jobbig vecka och en tenta från helvetet i fredags. Har försökt att ladda upp med lite nya energi och tagit vara på solen. Igår så började jag och Markus vår morgon med en riktig långpromenad pratade om framtiden och njöt av solen som värmde :) Sen gjorde vi oss klar för en tripp på stan och mötte upp familjen, jag ock äntligen krama om lillebror. Vi tog dn lunch tillsammans innan mamma och pappa åkte hem. Vi strosa runt en stund och jag köpte nya träningskläder. Det blev även fika och eftermiddagsbio innan vi åkte hem. På kvällen var vi bjuden på middag hos Markus vän Chris, han hade slagit på stor och lagat indisk mat. Det var riktigt gott och vi hade en trevlig kväll med ett härligt gäng.
Som igår så började vi även idag med en promenad i solen. Nu blir det frukost och piffa till sig lite för en tripp till Söderhamn. Ska gratta mormor och morfar. Mormor fyller idag och morfar imorgon. Hoppas ni får en bra dag!!
Kram


Härliga soliga dagar!


Måndag!

Måndag och ny vecka igen. Helgen går så fort. Men haft en mysig helg med familjen och Markus. Igår var i Söderhamn och firade morbror som har fyllt 50 :) Trevligt att ha delar av familjen samlade ibland.
Idag är det vår i Gävle så jag var nyss ute på en timmes promenad i solen :) Det behövdes efter jag suttit inne hela förmiddagen och pluggat. Ska fortsätta en stund till nu innan Markus kommer hem från jobbet.
Kram