Måndag!

Hej på er!
Vilken härligt väder det är ute :) Man vill bara vara ute men har lite med att fixa här hemma och plugga. Men det blir en promenad för mig till fjärran och det tar ca 40 min. Bra uppvärmning innan jympapasset.

Det är tråkigt att det redan är måndag helgerna går så fort. Speciellt den här helgen. Ilördags åkte vi till Uppsala och Susannes examen. Jätte trevligt hade vi och jag var stolt :) Om tre år är det kanske min tur.

Har lite ångest över alla böcker man ska ha och en bok som jag tänkte beställa var slut överallt :( jag hade tur och såg att det fanns ett exemplar på biblioteket i Sätra. Så snälla mamma ska gå dit och låna den sen. Tack mamma!!!

Händer inte så mycket under den här veckan, plugg, skola och träna det gamla vanliga. Men på fredag blir det church street med Lina, Camilla, Jessica och ev Susanne.  Blir även Church Street på lördag då mamma och pappa ska bjuda Markus på middag eftersom han fyller 25 nästa måndag. Han fick välja restaurang och han valde den. Så det blir en två dagars för mig :) men inte mig emot haha.

Nu ska jag läsa lite till sen ta det lugnt innan träningen.

Nytt till badrummet:)

img_2391 (MMS)

Nytt till badrummet:)


Susannes Examen :)

img_2387 (MMS)

Susannes Examen :)


Helt slut..

Det har blivit dåligt med inlägg denna vecka :( har haft annat för mig :)
Idag började jag en ny kurs allt känns jobbigt just nu och all ny information snurrar i huvudet. Jag får hoppas att det blir bättre. Tur att jag har Tove och Evelina i min klass:)
Nu ikväll har jag varit på Dans Fuego det är ju så roligt. Sitter i soffan nu och är helt slut, har betalat räkningar och ska snart sova. Jag ska upp tidigt imorgon och gymma innan skolan. Hurtigt värre :)

Godnatt!!!

Nya byrån:) (dålig bild)

img_2362 (MMS)

Nya byrån:) (dålig bild)


Min dag!

Hejsan!

Idag har jag umgåtts med Lina, Wilmer och Susanne riktigt trevligt. Kaffe och tjejsnack det kan ju inte bli bättre.
Efter en trevlig dag så begav jag mig till friskis för ett jympapass. Fick inviga mina nya skor, riktigt sköna var dem så jag är nöjd :)
När jag kom hem så hade Markus middagen färdig, han är duktig han <3
Efter middagen blev det till Ica en sväng för att fylla på kylskåpet. Nu sitter jag och Selma och myser i soffan medan Markus är och tränar. Blir nog lite Tre kronor innan det blir sängen:)
Imorgon ska jag till Högskolan på eftermiddagen med några i klassen och bli intervjuvad, klart man ställer upp när dem bjuder på fika och en biobiljett :) Blir nog ett gympass innan.
På torsdag börjar min nya kurs och nya klasskamrater, hoppas på en bra klass.

Ha en bra kväll!!!

Pascha Bay

Godmorgon!!

Jag och Markus har nog hittat vår resa :) Det blir nog till Pascha Bay några km utanför alanya. Det har fått bra betyg och har  4 F . Verkar jättefint iaf :) Lutar åt att vi åker i slutet på Juni :)

Lite bilder från www.fritidsresor.se











Fint va??

<3

img_2360 (MMS)

<3


Nya jympaskor :)

img_2342 (MMS)

Nya jympaskor :)


Leopard all star

Just ja glömde vissa dessa

Leopard all star :)
Jag som bara älskar både Converse och leopard borde ha dessa, men tydligen går dem inte att få tag på :( Får nöja mig med paren jag har och dem som är påväg hem till mig :)

Lördag morgon

Godmorgon!!

Jag fick ingen sovmorgon idag inte :( Selma ville upp hon. Tur att Markus får sova iaf :)
Igår blev det en bloggfri dag. Hände inget speciellt,jag tog en sovmorgon, städade, promenad med Susanne, kaffe hemma hos mig, jympa, tacos och Tre kronor det var min dag det.

När Markus vaknar så blir det nog en promenad innan frukost. Sen ska vi på stan och kolla på ett par träningskor åt mig sen ska vi kolla på resa :) Mormor och morfar kanske också kommer en sväng.

Jag tänkte ha en lugn helg, men blir tydligen fest här ikväll:) var längesen jag var ut så det kan bli roligt. Ska fortsätta kolla på American idol:)

xoxo

Sista dagen..

Godkväll på er!!!
Idag har det varit full fart hela dagen. Började morgonen med en sista lektion med klassen :( riktigt tråkigt. Jag kommer sakna er. Förhoppningsvis så ses vi i skolan. Blev en fika innan vi sa hej då. Efter skolan blev det lite ärenden på stan sen iväg och hämta Lina för en tur till Valbo. Det blev även en tur till City gross.

Har precis kommit hem från ett Dans Fuego pass det är så roligt, testa på tycker jag om ni har friskiskort.
Nu ska jag dricka upp min proteinshake och kolla på Tre kronor :)

Puss!

Onsdag!

Sitter i soffan och är helt slut. Det gick bra på gymmet det blev ett benpass och 18 min på crosstrainern. Sen mötte jag Markus och hjälpte han hitta en kostym, han hittade byxor och kavaj för ett bra pris på MQ. Riktigt stilig var han ;) Vi avslutade med min favoritsallad på Flanör. Nu är han med grabbarna och bastar och jag och Selma ligger och myser.

Imorgon är det sista dagen med klassen :( känns tråkigt men kommer gå med Evelina och Tove på nästa kurs :) Vi ska äta lunch några i klassen imorgon efter lektionen. Det ska bli trevligt. Imorgon är det även dans Fuego passet, jag längtar. Skaka rumpan lite :)

Sol och värme!

Det var riktigt skönt med en promenad i det fina vädret :) Härligt sällskap hade jag ju också;)
Jag sitter och kollar på lite resor. Markus och jag vill åka någonstans i sommar men vart?? hjälp oss?:)

www.ving.se





Jag hittade ett jättefint hotell på Rhodos. Vi ska ner på stan ihelgen och ta lite kataloger och få lite tips. Men kom jättegärna med tips här på bloggen :)

Morgonpromenad!

Godmorgon på er!
Idag tittar solen fram :) Ge mig vår nu!!! Ska snart ut på en promenad med Evelina. Ska fixa lite här hemma efter den. Sen på eftermiddagen blir det gymmet och ett benpass. Efter träningen ska jag möta upp Markus på stan ska vara smakråd när kan köper kostym. Han är tvungen att ha en på ett audievent i stockholm.

Nä nu på med träningskläder, ha en bra dag!

Nytt till hemmet!!

Tänkte visa er det nya jag köpte hit hem igår

Stjärnmatta till hallen


Nytt tillskott till soffan


vita nya gardiner till vardagsrummet


Ny ljusstake till köksbordet

Nu är det soffan som gäller för mig. Jag blev helt slut efter medel/puls passet idag, men skoj var det och det ska kännas att man tränar. Imorgon blir det paus i jympan för mig det blir en promenad och sen ett benpass på gymmet.
Ha en bra kväll!!

Choklad!

Måste tipsa om dett proteinpulver, jag har i smaken choklad och det var gott.


Lista

Oxfilé eller kycklingfilé
Hummer eller ostron (inget av det ush!!)
Vitt eller rött vin
Champagne eller en kall bärs ( hatar båda men gärna en kall cider :) )
Hamburgare eller kebab? (tycker inte om hamburgare men måste jag välja så)
Eminem eller Jay-z
Så mycket bättre eller så ska det låta
Morgon eller kvällsmänniska
Förfest eller efterfest
Förhållande eller singel

En bra måndag!

Hej på er!

Har haft en bra dag idag, började dagen med att åka med Evelina och lämnade in hemtentan. Skönt att den är inlämnad och klar. Men kommer inte kunna släppa den helt förs jag har fått tillbaka den. Sen blev det en kaffe med några tjejer iklassen.
Sen åkte jag och hälsade på Lina och Wilmer en sväng, mysigt!!:)

Jag har shoppat lite till hemmet idag också. Det blev en ny hallmatta, kudde till soffan, ljustake till köksbordet och nya gardiner till vardagsrummet. Återkommer med kort

Har även varit på ett bra jympapass jobbigt som tusan men roligt.

Nu ska jag mysa i soffan :)
Ha en bra kväll!!!

Blev en ny hall matta idag:)

img_2334 (MMS)

Blev en ny hall matta idag:)


Tre kronor

Nu är det soffan som gäller resten av dagen.,nyduschad och med myskläder på :) Är nöjd med dagens träning. Först en powewalk på 50 min sen 40 min styrka på gymmet. Siktade in mig på ben idag men var tvungen att köra två armövningar också:) Innan stretchningen blev 10 min på crosstrainen. Så är nöjd :) Fick en proteinshake nyss av Markus så man får väl klunka i sig den.

Nu blir det några avsnitt av Tre kronor. Jag och Markus har blivit lite smått beroende av serien. Man blir fast :)


Ha en bra dag!!!!

Min morgon!

Började denna dag med en Långpromenad med Markus, riktigt skönt men tråkväder ute. Sällskapet var iaf toppen :)
Nu blir det lite frukost framför tvn sen iväg och gymma med mamma och pappa på friskis. Sen ska jag njuta resten av dagen att inte göra något.


Hörs senare!!

Charlotte Perrelli

Markus sitter och beställer lite protein pulver och tabletter som gör att man orkar mera och bildar fastare muskler. Det är från Charlotte Perellis egna serie. Hade fått bra betyg iaf. Undra om det ger mig hennes kropp? :)


Detta är påväg hem till mig
Söt färg va?:)

Mina nya örhängen:)

img_2329 (MMS)

Mina nya örhängen:)


Jerseylicious

Hej på er!

Imorse fick jag sova ut lite såå skönt. Visst Selma väckte mig några gånger men ja gick upp och gav henne lite mat och då somna även hon om.
Färgade även min utväxt som jag hade, eller utväxt och utväxt jag har drabbats av gråa hårstrån :( inte så roligt det inte. Nu är dem borta för denna gång :)

Det blev en tripp på stan med Markus idag mysigt att bara strosa :) Bjöd på en fika gjorde jag också. Kunde inte riktigt hålla mig från shopping heller ;) Blev ett par korsörhängen i två olika storlekar. Har letat efter sånna länge och nu när jag äntligen hitta ett par så var jag tvungen. Var faktiskt lite duktig idag också. Jag har varit lite förtjust i en leopard blus från MQ men har tyckt att 500 kr har varit lite dyrt för den eftersom jag har en liknande hemma. Men nu fanns det en i min strl och för halv priset, tror ni jag köpte den??? NEJ!!! det gjorde jag inte , för jag behöver den egentligen inte, bra gjort av mig :) Går inte ut lika ofta nu så behöver inte så mycke krogen kläder får räcka med det jag har. Blev ju en massa nytt nu efter jul:)

Har precis ätit lite thaimat hos mamma och pappa. Ska dricka lite kaffe nu sen hem och bara slappa i soffan jag och min mage behöver det. Markus fyller 25 snart så får ta igen allt då ;) Kanske blir en utgång innan det också.

Måste ju även passa på att gratta Susanne som nu är utbildad gymnasie lärare, såå roligt!!! GRATTIS!! :) Kommer och grattar dig den 29 :)

Någon som har sett Jerseylicious på kanal 5? Om ni gillar intriger så måste ni kolla in den serien. Gillar såna serier men man blir ju tokig på hur blåst dem är.

 

Hörs senare
xoxo

Mysmiddag :)

img_2328 (MMS)

Mysmiddag :)


Fredagsmys :)

Äntligen fredag :) Visst är det underbart??
Har suttit med tentan även idag men nu ser jag slutet:) är typ klar jippi!! Så ikväll ska jag fira lite. Har lagt några somersby cider på kylning. Gott till maten det :) Men mer än så blir det inte, ikväll blir det film med Markus typ inte sett han på hela veckan. Visst vi bor ju ihop men vi har gått om varandra och jag har suttit med skolan. Men ikväll får jag lite egentid med honom Me like!! <3
Innan jag får mysa lite så blir det snart ett jympapass på friskis och sen iväg och handla lite inför helgen.

xoxo

Dans Fuego

Nu lägger jag ner tentan för idag Suttit nästan 8 timmar det får räcka tycker jag. Tar nya tag imorgon :) sen tar jag nog lite helg :)

Har dragit ett varv med dammsugaren och dammat lite så nu är det gjort. Nu väntas bara lite middag och ett dans Fuego pass på friskis :) Längtar!!

Plugg katten är med idag igen:)

img_2326 (MMS)

Plugg katten är med idag igen:)


Magkatarr!

Hej på er!
Min blogg känns lite tråkig just nu :( men hemtentan tar en otrolig tid :(. Jag har haft en svidande magvärk hela veckan och har drabbats av magkatarr :( inte det roligaste men med lite tabletter så hoppas jag på mirakel :) Skolan är rolig men jag stressar upp mig över småsaker måste ta det lugnt och inte stressa. Jag får kolla på kudden jag fick av Markus när jag fyllde år som det står Relax på ;)

Nä tur vi en paus och äter lite :)

xoxo

Sitter och läser en rolig text på Engelska;)

img_2323 (MMS)

Sitter och läser en rolig text på Engelska;)


Tar bloggpaus idag

Mitt liv är hemtentan nu så återkommer när det lugnar ner sig lite. Ska iaf at en paus senare och åka och gymma med mama :)


Summer!

Just ja skulle inte detta bli snyggt? :)

www.hm.se

Med dessa till

Tror det kan bli ganska bra :)

Pluggeliplugg!

Fy vad less jag är :( det kommer blir många kaffekoppar innan den här dagen är slut. Kan tycka att det är skönt med hemtentor men inte när det är luddiga och otroligt svåra frågor.
Evelina gick nyss och jag är grymt sugen på att åka och träna igen men nån måtta får det vara. Morgonens gympass får räcka. Ska väl sitta ett tag till och skriva. Sen tar jag en paus, för kl 7 ikväll ska jag infinna mig hos Evelina och fortsätta, kämpa, kämpa!!!

Hörs!!

Selma ska vara med och plugga:)

img_2322 (MMS)

Selma ska vara med och plugga:)


Bränner lite på gymmet:)

img_2321 (MMS)

Bränner lite på gymmet:)


Nya klänningen, dock osminkad & ofixad:)

img_2315 (MMS)

Nya klänningen, dock osminkad & ofixad:)


Dans Fuego

Nä nu lägger jag ner allt som har med skola att göra för idag. Helt slut i skallen. Vi håller på med lite middag nu det blir köttfärsbiffar idag, riktigt gott :)
Efter maten så blir det Mattias pass, härligt!! Hoppas han har sitt nya pass idag.

Även bokat dans Fuego passet tills på torsdag. Då ska jag och Evelina skaka på rumpan :)


Var även och hämta mina klänningar från hm, jag blev faktiskt nöjd trodde jag skulle se tokig ut i en långklänning men det fungerar tror jag. Blev godkänd av Markus också, tur det eftersom dem redan är betalda :)
Blir nog även en till köp av långklänningen då en i svart men det får vänta ett tag. Beställde en M och längden blev perfekt. Tänkte att det skulle vara snyggt med en svart och röda converse :) Kanske återkommer med en bild senare..

xoxo

Plugg,plugg,plugg

Som ni ser i inlägget ovan så har vi fått vår hemtenta, ush säger jag :( inge roligt men det är bara att bita ihop.
Nu har jag trevligt pluggsällsap av Evelina och en liter kaffe :) Selma är även hon med på ett hörn :)

Dags att sätta fart igen...Hörs!!

Plugg,plugg,plugg

Som ni ser i inlägget ovan så har vi fått vår hemtenta, ush säger jag :( inge roligt men det är bara att bita ihop.
Nu har jag trevligt pluggsällsap av Evelina och en liter kaffe :) Selma är även hon med på ett hörn :)

Dags att sätta fart igen...Hörs!!

Sitter med hemtentan

img_2314 (MMS)

Sitter med hemtentan


En trevlig dag!

Ja då var denna söndag snart över och skolan börjar imorgon :( lite ångest eftersom vi får vår hemtenta imorgon :( inte så taggad mest ångest.

Men jag har haft en trevlig söndag iaf. Började med en långpromenad sen middag hos mamma och pappa. Nu på kvällskvisten fick vi även besök av Henrik, riktigt trevligt! :) Får vi ta och göra om.

Nu blir det film och mys i soffan. Ha en bra kväll!!

Middag i sätra!!

Nu drar vi iväg på middag. hörs senare!!

En helt vanlig söndag!

Godmorgon!!

Inatt sov jag inge bra vaknat hela tiden och vridit och vänt på mig. Även denna natt drömde jag en obehaglig dröm :( har på känn att det är skolan som spökar. Lite ångest att vi får hemtentan imorgon :( Men roligt att få träffa dem i klassen :)

Har precis ätit lite frukost och ska snart ut på en långpromenad. Skulle egentligen åkt och gymmat men mamma och pappa skulle inte iväg och kände inte för att gymma själv idag så får bli en powerwalk istället. Men lika bra det :)
Imorgon börjar den nya terminen med helt nya pass och ett dans fuego pass på torsdagar har något att se fram emot iaf :)

På eftermiddagen är jag och Markus hembjudna till mamma och pappa på middag, skönt då slipper man laga mat idag :)

Nä nu ska jag plocka fram alla böckerna till tentan sen ut och bränna lite kalorier, vår ruset nästa kanske :)

xoxo

Trevlig kväll!

Hejsan!

Nu är jag hemma från en trevig kväll på church street och mätt är jag :) Jag var där med Markus, Jessica, Chris och Jens ett härligt gäng.

Markus ligger och kollar på Nikita på tv så jag går väl och lägger mig istället jag.

Godnatt på er!

Drink på church street:)

img_2313 (MMS)

Drink på church street:)


Fördrink innan vi ska ut och äta :)

img_2301 (MMS)

Fördrink innan vi ska ut och äta :)


Vilken stil:)

img_2300 (MMS)

Vilken stil:)


SMS-inlägg

img_2296 (MMS)


Friskis

Hej på er!
Nu har jag latat mig hela dagen så nu ska jag byta om till träningskläder och vänta på att Markus ska komma hem så man får skjuts till jympan. Han ska också träna. Sen ska vi mysa framför tvn och göra egen pizza :)


My home!

Tänkte visa mitt och Markus hem, vissa bilder blev åt fel håll men gick inte att rätta till. Ni får vrida lite på huvudet :)

Mina fina dörrmatta :)

Nya hallspegeln

Hallen



Vardagsrummet

Vardagsrummet





Hem ljuva hem









sovrummet

sovrummet

sovrummet

Selma ville också vara med :)

Kommentar

Vilka är ni som läser?? Lämna en kommentar tycker jag :)

Efter tio

Godmorgon!

Börjar min dag med efter tio med Malou och äter lite frukost. Ola är ju med ch han är en liten favorit :)
Jag tog lite sovmorgon idag hade en busig katt inatt som inte ville sova. Hon tog ner torkställningen så jag vakna med ett ryck. Men hon är ju såå söt ändå :)

Det har varit något hela veckan så idag tänkte jag bara ta det lugnt och vara hemma och pyssla lite. Städningen avklarade vi igår så det är skönt att slippa. Bytta sängkläder är väl det som är mest ansträngande :)
Kl 5 blir dett ett jympapass iaf, härligt!!!


Nytt!

Blev lite shopping på Ikea, nya tallrikar och en massa ljus och denna lampa till köket



Inte den bästa bilden men man ser litegrann iaf.
Är hemma från träningen nu var riktigt skönt. Det var inte så mycket folk så det var bra.
Nu blir det en smoothie och Göta kanal 3 på tv. Myskväll alltså:)

Gymmat klart, stretching nästa:)

img_5536 (MMS)

Gymmat klart, stretching nästa:)


Vi ska bjuda mamma och pappa på middag

img_2291 (MMS)

Vi ska bjuda mamma och pappa på middag


Tripp till Ikea:)

img_2287 (MMS)

Tripp till Ikea:)


Bakat scones till frukost:)

img_2268 (MMS)

Bakat scones till frukost:)


Ego :)

Bjuder på lite nya kort på mig också ;) skoj va?









Bjuder även på Selmas härliga stil :)



Solsemester

Hejsan!

Kom nyss hem från sätra där vi firat mamma lite. Mormor och morfar kom också, blev ett litet kalas iaf :) Hon blev glad för presenten från mig och Markus iaf. Vi hade ett köpt ett sett med handdukar. Det bjöds på gott fika princess tårtan ser ju riktigt gott ut men jag hatar tårta spec med en massa grädde och marsipan. Eller jag ogillar nog alla tårtor men mormors marängtårta går i iaf :) Hade med mig lite kakor från min födelsedag också, det går inte åt här hemma. På hemvägen stanna vi till ock köpte lite thaimat, mums mums!

Nu ska vi kolla lite på solresor :) Vi vill iväg någonstans i sommar. Sen blir det väl att mysa till nån film

Visst ser det härligt ut?:)

Solsemester

Hejsan!

Kom nyss hem från sätra där vi firat mamma lite. Mormor och morfar kom också, blev ett litet kalas iaf :) Hon blev glad för presenten från mig och Markus iaf. Vi hade ett köpt ett sett med handdukar. Det bjöds på gott fika princess tårtan ser ju riktigt gott ut men jag hatar tårta spec med en massa grädde och marsipan. Eller jag ogillar nog alla tårtor men mormors marängtårta går i iaf :) Hade med mig lite kakor från min födelsedag också, det går inte åt här hemma. På hemvägen stanna vi till ock köpte lite thaimat, mums mums!

Nu ska vi kolla lite på solresor :) Vi vill iväg någonstans i sommar. Sen blir det väl att mysa till nån film

Visst ser det härligt ut?:)

Bio med Lina

Igår var jag på Änglagård igen :) Lina ville jättegärna gå men blev lite strul så hon frågade om jag ville se den igen med henne. Eftersom jag tyckte det var en riktigt bra film så offrade jag mig igen :) Mysigt att bara få umgås också.
Blev sent och var kollsvart när jag kom hem. Min Selma blev riktigt glad när jag kom hem :)


Mammas dag idag!

Idag fyller världens bästa mamma år :) och jag har namnsdag. Så ikväll blir det kalas hos mamma och pappa, lilla Selma får också följa med.



Träning!

Dags för ett medel /puls pass :)



Linne Nike
Byxor Adidas

SMS-inlägg

img_2085 (MMS)


Nytt


Det blev detta köp på stan idag, får passa på när det är rea. Inte så roligt att köpa mennu har jag köpt lite på rean. Stackars Markus blir väl tokig på mig , men han slipper ju köpa sånt iaf ;) Syns dåligt men det är mörklila ränder.

Påväg hem till mig :)

Nu är klänningarna beställda :) vet att den korta passar eftersom jag har den i andra färger från förra sommaren. Var mina favorit klänningar. Får se hur den andra är då. Kan kanske återkomma med bilder :)



Ja mamma vet att det är tidigt men du vet hur mycket jag gillar leopard ;)

Tisdag!

Hej på er!
Jag har egentligen lite bråttom men ett litet inlägg hinner jag med :)
Ska snart på en liten promenad mot tågstationen Suzie ska byta tåg här i Gävle så vi ska ha en liten byteshandel. Hon snodde nämligen min mössa på nyår.

Kl 12 ska jag möta pappa på stan. Mamma fyller år imorgon så han behöver nog lite hjälp. Själv så har jag redan köpt paket :) Hoppas det blir bra bara.

xoxo


adidas

Jag gillar min nya adidas tröja jag fick av Markus i julklapp

Så ser den ut på baksidan fast svart då:)

Leopard!

Dessa klänningar vill jag klicka hem till vår och sommaren. Jag älskar leopard :) Dem imin närhet kan nog intyga detta :)

www.hm.com

Stars!

Jag tror att jag gillar stjärnor :)


Lunchpass!

Godmorgon!!!

Ja då var det en ny vecka då och Markus har börjat jobba igen efter långledigheten. Lite tomt när man är van att ha han hemma.

Jag har myst och busat med Selma nu på morgonen, hon är ett sånt busfrö :)

Sitter och dricker en smoothie nu och snart ska jag iväg på ett lunchpass på friskis med Evelina.

xoxo

Ett bra avslut på denna helg

Avslutar min söndag med filmen Inception och denna glass

Natti natti!!!!!

Dagens outfit

Bjuder på en dagens mysoutfit :)



Tröja Adidas
Linne HM
Byxor HM

<3

Just ja jag måste ju visa dem två nya personerna imitt liv som betyder så otroligt mycket

Markus <3

Selma <3

Bjuder på två bilder från Gräsö i somras



Självklart har jag en anda människor imin närhet som även dem betyder allt som min familj och mina vänner. Ni vet vilka ni är :)

Mys söndag!

Hej!

Jag har varit seg nu på morgonen har myst i soffan framför tvn. Men på söndagar så får man göra det :)
Bion igår var jätte bra. Så gå och kolla på den tycker jag, en riktigt måbra film.

Har precis ätit lite frukost och ska ut på en promenad. Sen blir det nog soffan resten av dagen.

xoxo

Tredje gången gillt!

Snart är det dags för bio med Markus, mamma och pappa. Vi ska se Änglagård - Tredje gången gillt
Markus hade inte sett dem två andra så iveckan tvingade jag honom att kolla :) Men han gillade dem.




Ego :)

Me ;) me ;)

Mitt 2010

Drar igång med en lista :)

Mitt 2010!


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Varit i Kalix :)

Har du några nyårslöften?

Har köpt ett gymkort så är väl att uttnyttja det då :)

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nepp

Vilka länder besökte du?

Hälsade på lillebror i Paris

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

24 maj

Största misstaget?

kan jag inte komma på

Bästa köpet?

Måste nog vara Selma, eller henne fick jag i födelsedagspresent men hon är absolut det bästa

Vad spenderade du mest pengar på?

Troligen kläder :) och lite skolböcker

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Mina vänner, familjen och Markus <3

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Love the way you lie

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag var nog lite gladare :)

Vad önskar du att du gjort mer?

Stressat mindre

Favoritprogram på TV

OTH, Greys, True Blood

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Firade med min familj och mina älsklingar

Den bästa nya personen du träffade

Markus <3 Absolut den bästa :)

Nu kör vi igen!

Hej allihopa!

Nu tar jag nya tag och startar en ny blogg. Passar ju bra såhär 1 Januari och allt tycker ni inte??
Jag kommer att skriva om det som händer i mitt liv. Kommer att handla om mig, shopping, skolan, träning och säkert lite om mina två älsklingar Markus och Selma :)

Välkommen till min nya blogg!