Gott nytt år!!


Dukningen

En del av dukningen:)


Nyårsafton!!!

Hej på er! Laddad inför kvällen? själv så har jag börjat min dag med ett nyårspass på Friskis med Jessica:) Nu är det dags att börja fixa lite. Gott nytt år på er! Om vi inte hörs senare. Kram


Redo för en promenix:)


31 december

Hej på er!! Ja då var det fredag igen då:) Jag ser fram emot en helg med Markus. Inte umgåtts så mycket sen han kom hem i tisdags men så blir det oftast på vardagarna. Han har sitt och jag mitt. Nu på morgonen har jag pluggat lite, läst ut en av de två böckerna vi skulle läsa under lovet. Ska snart på en promenad med Susanna :) får bli att vila från pass idag men imorgon blir det nyårspasset på Friskis :) brukar gå på det och är fullsmockat med folk men det är roligt :) Skönt att få röra sig lite innan nyårskvällen också :) Kan inte förstå att det är nyårsafton imorgon, snart nytt år. Får se vad som händer mer idag, När Markus slutar ska vi åka och handla med Jessica inför morgondagens festligheter. Vi hörs senare! Kram

Mellandagsrean

Har glömt att visa mina inköp under rean:) Blev både på rean och fullt pris. Det blev skjortor, toppar, jeans, tröjor och träningskläder. Nu är det slut shoppat!! Får bara använda mina presentkort men jag tänkte försöka spara dem till något nytt till våren. Det finns inget jag behöver så nu är det slut! Jag lovar faktiskt det denna gång mamma:) Har insett själv hur mycket kläder jag har. Hädanefter får koret stanna hemma:) Även Markus har sagt åt mig att inte ta med kortet på stan, låter som en bra deal och att inte gå på stan lika ofta. Men det har jag blivit betydligt bättre på . Nästa köp blir att hitta en födelsedagspresent till mamma som fyller nästa vecka. Här har ni mina köp.


Plugg!

Sitter och pluggar lite


Träning!

Nu är det snart dags för ett träningspass, känner mig riktigt taggad :)


Tisdag!

Hej på er! Då var julen över för denna gång och idag åker lillebror hem :( Känns alltid lika jobbigt men han måste ju hem till sitt. En rolig sak är att Markus kommer hem idag:) Jag har längtat jättemycket efter honom<3 Igår blev det en tur på stan och fyndade lite på rean och tog en fika med bror. Sen blev det middag i Sätra med mormor och morfar. Det blev även ett träningspass för mig på Friskis. Senare på kvällen blev det en promenad med lillebror sen blev det film resten av kvällen. Jag tror inte Fredrik sov så bra inatt ;) Selma är ju lite tokig om nätterna :) nä dags att sätta fart med denna dag. Skulle behöva plugga lite men tur att det är en dag imorgon också :)


På långpromenad


Månses Design

Igår så fick jag en försenad födelsedagspresent. Mina kaffekoppar som jag önskade mig:) Dricker kaffe ur en sådan nu:)


Juldagen!

God morgon på er! Sitter nu och äter frukost och kollar på Beethoven på tv:) Tänkte ta en långpromenad efter detta, kan behövas efter gårdagen. På eftermiddagen ska hela familjen gå på bio och filmen om Stig Helmer:) Hörs senare!


Mot Söderhamn

Nu far vi:)


24 december

Idag är det julafton:) Vaknade upp av en pigg Selma. Tur att man får lite sällskap av henne på självaste julaftonsmorgonen:) Hade kunnat sova hos mamma och pappa också men Selma mår bäst att vara hemma. Ska äta lite frukost nu och tända lite ljus. Vid 9 kommer familjen och hämtar mig och vi beger oss till Söderhamn för att fira jul. God Jul på er!! Kram


H&M

Svårt att få ett bra kort på den här. Finare i verkligheten och på:)


Nytt!

Fick ett presentkort av Markus föräldrar och jag hittade två fina blusar på hm för någon dag sen. Billiga var dem också :)


22 december

God morgon!! Då var det torsdag och det är bara två dagar kvar till julafton, känns lite skumt.
Sitter och njuter av en lugn morgon:) riktigt skönt. Idag ska jag slå in lite paket och bara mysa hemma tror jag. Lite senare blir det iaf ett träningspass sen ska jag ägna kvällen åt Markus <3 Tidigt imorgon bitti åker han till Kalix för att fira jul. Det är lite tråkigt att vi inte får fira jul ihop:( men så är det när våra familjer bor så långt ifrån varandra. Vi hörs!! Kram


Onsdag!

Hej på er!! Har varit dåligt med inlägg nu dem senaste dagarna. Jag kan börja med att skriva att jag hade en riktigt bra födelsedag med många fina presenter :) Så nu är man man 27 år, hjälp 2 år kvar till 30 ;) Igår hade jag den sista lektionen på detta år. Sen blev det en sallad på Flanör med Amanda och Malin härligt med lite tjejsnack. Sen mötte jag Marie och vi kollade lite i butikerna. Blev en tunika från H&M som jag köpte för en del av presentkortet som jag fick av Markus familj. Jag köpte även polkagriste som Marie tipsade om. Vi avslutade med en latte på Waynes innan jag skulle möta upp mamma för att hitta en julklapp till pappa. Sen på kvällen blev det ett härligt danspass på friskis. Idag har jag bara tagit det lugnt, fixat och tvättat lite. Även slagit in mammas julklapp. Lite senare ska jag iväg och träna och sen laga en god middag åt mig och Markus <3

Paradise Pink

Igår fick jag mitt favoritläppstift som jag beställde för ett tag sen. Det passar till allt :)


19 december

"Vad är det för en dag, var är den för en dag. Nä det är ingen vanlig för det är min födelsedag Hurra, Hurra, Hurra" :) Känner ni igen låten?:) Från Lotta på bråkmakargatan. Markus sjöng för mig tidigt nu på morgonen eftersom han börjar kl 6 och jag fick en jättefin present. Det jag önskade mig i smyg, jag önskade mig men jag tyckte det var lite dyrt för ett sånt litet smycke, men så enkelt och fint och kedjan glänser. Jag blev fast när jag såg det i somras på tvn, och nu har jag ett eget;) som jag fått av världens finaste kille <3 Anine Bing som har designat det för COOEE Design:)
Tänk då var man 27 år då;)


Kalas

Hej! Nu har precis mormor morfar, mamma och pappa åkt hem. Vi har fikat och jag har fått lite paket:) Av mormor och morfar fick jag ett fint hjärta att hänga upp, tallrik till min servis och pengar. Jag fick även presenten från lillebror en dag tidigare. Fick sista delen av böckerna av Sofi Fahrman. Imorgon kommer mamma och pappa och firar mig lite igen :) Nu ska vi laga lite middag här och ta det lugnt resten av kvällen. Kram!


Promenad

Ute på en promenad innan kalaset:)


18 december

God morgon!! Inatt fick jag äntligen sova ut. Fick upp med Selma en gång sen så har hon också sovit:) så skönt. Nu ligger hon och jag och myser i soffan och kollar på Harry Potter som visas på trean. Får se om mormor och morfar kommer och firar mig idag istället för imorgon. Imorgon är det ju nämligen min dag :) 27 år fyller man, Gud vad åren går fort. Hörs senare!!


Lördag!

God morgon! Jag hade en riktigt trevlig kväll igår med tjejerna. Vi skrattade och drack lite gott. Sen blev det även lite dans på Heartbreak :) Idag mår jag bra lite ont i huvudet bara;) Ska ta och sätta fart med dagen nu snart. Ska åka och hämta lite fika hos mamma och pappa som dem förvarar och åka och köpa tårta. Skulle vilja hinna med en promenad också men får se! Ha en bra dag så hörs vi!


Fest!

Ha en trevlig kväll!!


Fredag!

Hej på er! Då var det fredag igen då:) och jag och Markus är lediga idag, eller jag har en text att läsa iaf. Börjar min dag nu med ett lunchpass på Friskis. Sen ska vi åka och handla lite inför helgen och även en sväng in på systemet. Ikväll kommer några tjejer från klassen från min första termin, det ska bli trevligt:) Lite tjejsnack och utgång:) Passar perfekt att vara hemma hos oss eftersom Markus är på julbord. Hörs!! Kram


Knäck!

Idag har jag varit i skolan och suttit en sväng med gruppen och planerat kommande arbetet. Innan träningen idag fick jag ett ryck och kokade knäck, måste tillägga att det är första gången någonsin som jag gjort det själv:) Vet inte riktigt hur jag lyckades:) Kanske lite hårda men hoppas det inte är nå fel på smaken:)


Kokoskola

Hittade ett recept igår som jag blev sugen på att testa, kokoskola. Fick lite tråkigt såhär på kvällskvisten så nu håller allt på och kokar ihop. Får se hur det blir, återkommer :)

Mys!


Onsdag!

Hej på er! Idag har det varit en grå dag här och på morgonen har det regnat lite, ingen julkänsla här inte. Åt lite risgrynsgröt och clementiner till lunch men julkänslan infann sig inte då heller. Det känns även overkligt att jag fyller år på måndag men det kanske kommer :) Annars idag så har jag och Markus varit och storhandlar så nu är det fullt igen :) Har skjutsat han till jobbet och nu sitter jag och dricker kaffe och äter clementiner. Ska snart byta om och åka träna tänkte jag :)

Fika på Gävle strand


Kaffe och plugg


13 december!

Hoppas ni får en trevlig Lucia:)


Födelsedagspresent/julklapp

Den här är den sista boken om Elsa och eftersom jag har läst de två föregående så önskar jag mig nu denna:) och eftersom jag fyller år om en vecka och julafton närmar sig så ville jag bara nämna det här ;)


Måndagmorgon!

God morgon! Ja då var det dags för en ny vecka igen då . Har precis ätit lite frukost och kollat på adventskalendern:) Ska bege mig mot skolan om en timme, idag börjar vi den sista delkursen på den här terminen men det känns sådär eftersom vi ska få en ny lärare :( Läraren som jag har haft under den här terminen har absolut varit den bästa hittills under min tid på Högskolan. Just ja nu är grannen klädd också :) Vi hörs senare! Kram


Adventsfika


Promenad


Bakstuga!

Hej på er! Nu på förmiddagen har jag bakar lite till min födelsedag. Har bakat Leilas choklad och kokosrutor och snabb daimkaka med kokos. Får de hur det smakar. Eftersom det är första gången jag bakar det :) Lite senare kommer Mamma och pappa på fika. Har även en massa bra filmer som vi ska se senare :)


Redo:)


Julbord på Axmarbrygga

Nu ska vi äta:)


Betyg

Gud så goda dem var, speciellt med en kopp kaffe. Nu ska jag vila lite innan det är dags att fixa sig och åka på julbord på axmar brygga:)


Dumle Gingerbread

Någon som har testat? Mamma tipsade om den här, ska nu testa den till en kopp kaffe :)


Dagens Hanna


Lördag!

God morgon på er! Blev ingen sovmorgon för mig idag inte. Selma ville att jag skulle komma upp. Sitter och dricker en kopp kaffe nu och kollar på adventskalendern :) Om en timme ska jag åka och träna med Jessica. På förmiddagen blir det eventuellt en fika med Marie. Ikväll ska vi på julbord på axmar brygga med familjen. Var ett tag sen jag träffade mormor och morfar nu så det ska bli trevligt. Vi hörs!!


Friskis!

Dags för ett träningspass innan jag kan njuta resten av kvällen :)


Fredag!

God morgon på er!! Då var det fredag igen och det är bara 15 dagar kvar till julafton:) helt sjukt. Har myst hemma nu på morgonen kollat på adventskalendern och ätit en god frukost. Ska ta en kopp kaffe nu sen åka och färga håret, får se hur det blir:) hörs!!


Torsdag!

Hej på er!!! Det har varit dåligt med inlägg denna vecka men har haft annat för mig :) Har avslutat en delkurs denna vecka så det har blivit lite plugg för att få allt klart. Men igår så skickade jag in den sista uppgiften :) Den nya kursen börjar på måndag. Jag fick även reda på idag att jag är antagen till vårens kurs som blir naturkunskap eftersom mitt första val blev inställt :( Så idag har bara njutit av att vara lite ledig, förberedelserna inför den nya kursen är också avklarad. Fredag imorgon igen då:) skönt!! Ska till frissan då och lägga i lite rött i håret, får se hur det blir:) Kanske återkommer med lite bilder. Nä nu ska jag byta om och åka och träna..hörs!!

Lussekatter!

Har spenderat min eftermiddag med att baka hos mamma och pappa. När Markus slutade så blev vi även bjudna på julkorv och hemmagjord potatismos:) Nu ska jag hem och fixa lite sen mysa i soffan.


Måndag!

Ja då var det måndag igen då. Veckorna går så fort och om 2 veckor fyller jag år:) Tänk att man bli 27 år. Idag har vi ingen skola utan jag sitter och förbereder mig på redovisningen som jag och min grupp ska ha ha imorgon. Jag sitter också och dricker ett antal koppar med te med honung i jag har fått världens rethosta :( Får se vad som händer mer idag. Ska försöka få en Tid till vetrinären till Selma igen hon har slutat äta typ:( äter lite godis och skinka men ingen mat:( stackarn!! blir nog ett träningspass innan jag hämtar Markus på jobbet också. Vi hörs! Kram


Tacos!

Vi har precis haft mamma och pappa här på lite tacos, nu blir det en kopp kaffe i min nya röda mugg :)


Mot Gävle!


Hemma hos Susanne och Micke

Hej på er! Har haft en fullspäckad dag med spring i en massa affärer. Tycker lite synd om Markus;) men han har köpt en fin röd lyle& scott tröja och en fin skjorta. Vi började med Tun's som ligger lite utanför Uppsala. Där det finns en massa kläder, heminredning m.m blev lite saker hem och jag fick röd blus av Markus. Sen åkte vi vidare mot Ikea och en sväng runt där, det blev även en lunch. Köpte ett par röda gardiner där till vardagsrummet. Sen åkte vi vidare mot Chili där det blev lite julklappar :) Sen åkte vi och handlade lite middag och lite gott till kvällen. Ikväll blir det lite glögg och sånt:) Hörs! Kram


Mot Tun's


Lördag!

God morgon på er! Inatt har jag inte sovit så bra, tusen tankar i skallen och jag var lätt illamående så jag gick och la mig i soffan och kollade på Sagan om ringen där somnade jag också efter ett tag. Markus är och jobbar en stund nu på morgonen och jag sitter och kollar på adventskalendern och äter frukost. När han kommer hem ska vi bege oss mot Uppsala och Tuns's där vi ska möta Susanne och Micke. Vi hörs senare!! Kram


Härlig dag!

Mitt förra inlägg publicerades aldrig så jag orkar inte skriva om allt så jag sammanfattar lite. Det gick bra på Hälsocentral det var inget farligt iaf. Sen har jag bara myst hemma och njutit av att inte ha en massa att göra. Gjorde en uppgift som ska vara klar nästa vecka men den tog typ en kvart att göra så var inget ansträngande. Jag har även blivit bjuden på lunch av pappa:) Jag fick även tillbaka min senaste inlämning och jag fick jättebra kommentarer på min senaste inlämning vara positivt inget negativt så jag är nöjd :) Jag ska snart åka och hämta Markus på jobbet sen ska vi ta en långpromenad runt hälsans stig innan vi ska hem och fixa lite tacos:) Packa måste vi också göra eftersom imorgon åker vi till Uppsala och hälsar på Susanne och Micke :) vi hörs!!


Härlig dag!

Hej på er! Tänkte berätta hur det gick hos hälsocentralen idag. De trodde iaf att det inte var något farligt att det var en ganglion som jag hoppades. Min knöl sitter på precis samma ställe som dem brukar dyka upp så. Blir det värre och den växer så måste jag kontakta dem igen så jag får operera bort den :( Kunde träna på som vanligt , så nu får jag träna armarna igen :) Annars idag har jag bara tagit det lugnt. Lunchat med pappa och skrivit lite på en uppgift som ska in nästa vecka. Den sista uppgiften på denna kurs. Bara en redovisning kvar nästa vecka sen har man läst 7,5 poäng till:)Har även fått tillbaka min senaste inlämning och hg fick jättebra respons så jag är glad:) Inga negativa kommentarer. Sen har jag myst i soffan med en massa ljus och njutit av att inte ha något att göra. Ska snart åka och hämta Markus sen blir den en långpromenad runt hälsans stig och ikväll blir det tacos och packa lite. Imorgon åker vi till Uppsala och hälsar på Micke och Susanne :) hörs!


Fredag!

God morgon på er! Då var det fredag igen då:) Sitter nu och äter lite frukost och inväntar adventskalendern :) Undrar om jag kanske är för gammal för sånt där?:) men jag tycker det är lite mysigt. Vi 8 ska jag till doktorn så jag är lite nervös :( återkommer senare


1a december

Nu är vi inne på decembermånad:) och det som hör till såhär nu såhär under december är julkalendern. I år heter den Tjuvarnas jul, har nyss kollat på den och ätit frukost och tänt lite ljus. Synd bara att snön fattas utanför. Men jag tycker iaf att den var bra:) Kanske lite läskig för de allra yngsta barnen. Idag har jag Inge skola så jag njuter lite, skönt att bara få vara hemma. Hörs senare!