Biomys!

Efter en mysig dag på stan, kaffe hos mamma och pappa och en god middag hemma i soffan är vi nu på bio. Ska se på The Hungergames. Ha en bra kväll!!


Lördag!

Godmorgon! Hade en riktigt trevlig kväll igår åt god mat och goda drinkar. Är inte så mycket för sånt men dem säger att Gävles godaste drinkar finns på Allstar så jag var ju tvungen att testa :) Tog tjugo över 12 bussen hem, då började grabbarna gäspa :) Vi som var äldst var inte alls lika trött :) Vädret var inte lika roligt när man vaknade inatt och kollade ut:( Hoppas det försvinner snabbt! Ska ta och äta lite frukost nu jag och sen åka till Friskis och träna med Jessica. Ha en bra dag!


Mys på Allstar


Mys!

Myser ner mig i soffan efter en promenad, var lite kyligt ute idag. Ska bara ta det lugnt i dag, fixa lite här hemma, tvätta och sånt roligt:) Sängkläderna är iaf bytta. Ikväll är vi ett gäng som ska till Allstar och äta och bara ungås :) ska bli trevligt.


Morgonpromenad


Torsdag!

Hej på er! Idag tog jag en liten sovmorgon till 8 och sedan dess har jag bara strosat hemma och bara tagit det lugnt. Suttit i soffan med en kopp kaffe och kollat på serier och bara njutit:) Har även hunnit med lite tvätt. Riktigt skönt att jag städade igår så man har det gjort. Har precis ätit lite soppa till lunch och ska om en stund ner på stan och hjälpa Jessica med att hitta nå snyggt att ha på sig:) Lite senare är vi ett gäng vänner som ska på Zumba ihop:) Ha en bra dag!


Påsklov

Hej på er!! Har haft kemiföreläsning hela förmiddagen såå roligt:) Hur ska detta gå?:) Nu är jag ledig i 13 dagar, ska bli så otroligt skönt:) Jag ska börja lite på min del på grupparbetet tänkte jag men inget mer:) Påsken firar vi i Kalix, flyger upp dit om exakt en vecka. Det ska bli trevlig;) Nu ska jag fixa mellanmål till Markus kommer hem, sen ska jag iväg på Zumba med Evelina :)


Plugg i skolan!


Tisdag!

Godmorgon!! Hur mår ni idag? Själv så är jag relativt pigg idag:) Men hade gärna sovit lite längre. Ska snart cykla mot Högskolan för lite grupparbete. Ha en bra dag!


Glad Hanna

Hej på er! Haft fullt upp hela dagen, landar nu i soffan med en tjejfilm:) Har hackat lite morötter och gjort iordning en dipp, firar att jag klarat teknikprovet :) såå glad, har tänkt på det där förbannade provet hela helgen så nu kan jag släppa det. Ska njuta av min Egentid nu. Ha en fortsatt trevlig kväll.


Sovmorgon:)

Godmorgon! Idag tog jag lite sovmorgon och det har inte hänt på många dagar:) Riktigt skönt! Och Selma sov så skönt i sin korg :) Nu äter jag lite frukost. Senare ska jag och Jessica till Lina och mysa med henne och pojkarna :) Har en helt ledig dag :)


Söndag!

Hej på er! Gud vad helgerna går fort, men jag har iaf haft en riktigt bra helg. Igår blev det lite shopping och en god lunch med Markus. Då kom Jessica förbi och tog en kaffe. Sen strosa vi runt en stund innan vi begav oss hemåt och slog oss ner i soffan och kolla på lite film. Sen begav sig Markus iväg på grabbkväll och jag cykla till Jessica för lite gott att dricka och en god skinkpaj :) Sen kom även Susanna och Marie. Vi avslutade kvällen med dans på heartbreak. Dagen idag har bestått av Zumba, ätit våfflor, varit på owes och myst i soffan. Nu ska jag sova, godnatt på er!


Våffeldagen!

Kom precis hem från ett härligt Zumbapass med Jessica:) Nu blir det att äta våfflor såklart:) Sen ska vi på en tripp till Owes:)


Vårkänsla!

Nu i min ägo :)


Bra start!

Var riktigt skönt med en promenad idag, riktigt härligt vårväder:) Nu blir det en hos frukost, sen stan:)


Tulpaner!

Tycker det är så fint med tulpaner på våren:)


Lördag!

Godmorgon på er! Ja vad ska jag säga om provet igår. Blev lite besviken faktiskt, jag kunde instuderingsfrågorna och gamla prov men det här var mycket svårare. Men jag försökte iaf och det är det viktigaste men är lite jobbigt när man vet man kan och man pluggat stenhårt på alla begrepp som ska vara så viktiga så kommer knappt nå sånt:( Jag svarade på nästan allt iaf. Jaja nu ska jag försöka släppa det här. Sitter i soffan med en kopp kaffe, Selma ville inte att jag skulle få sovmorgon hon;) När Markus vaknar så blir det en långpromenad. Har blivit Friskis och Zumba 7 dagar i rad så idag får kroppen vila från det iaf. Men en promenad får det bli iaf är ju så skönt. Den ska vi ner på stan en sväng och shoppa skor:) Ikväll blir det nog festligheter för både Markus och mig fast från varsitt håll. Ha en bra dag nu!


Fredag!

Håll tummarna för mig klockan ett idag. Då har jag mitt teknikprov. Men först nu en lunch med stina och Amanda:)


I Love!

Imorgon ska jag köpa ett par nya vita låga Converse. Jag kommer bo i dem bara det blir lite varmare. Köpte ett par låga vita och röda förra året men dem vita är väl använda så dem är bara att slänga.


Pluggfika!


Torsdag!

Hej på er! Nu sitter jag här med mina böcker igen, prov imorgon. Så skönt när det är över. På kvällen ska jag ha myskväll med Lina och Melker :) Nä dags att sätta fart. Får lite pluggsällskap senare av Evelina. Så idag kommer min dag bestå av plugg och träning.


Paus:)

Har gått igenom instuderingsfrågorna två ggr nu på morgonen. Tar en liten fikapaus nu, dock inge onyttigt fika men gott ändå:) Kollar på förhäxad en riktigt bra serie.


Plugg!!

Godmorgon på er!! Idag har jag ingen bra dag, har den den där jobbiga tjejveckan som alla får dras med:( har så förbaskat ont. Tur att jag fått en värmekudde av Markus, den är min bästa vän nu:) Träningen hjälpte igår så jag hoppas på det idag med. Vid 5 ska jag dansa med Evelina :) Har fixat årskort på Zen Zen så nu jag kan jag skaka på rumpan ett helt år:) Nu ska jag sätta fart med plugget:)


Let's Zumba!


Dagens middag!

Blir korvstroganoff :) Får äta ensam idag. Markus är på kurs så han kommer hem senare. Helt slut efter skallen efter en förmiddag med teknik och en eftermiddag med kemi. Ska äta och plocka lite här hemma innan jag ska på Zumba med Jessica.


Tisdag!

Godmorgon på er!! Sitter nu och äter frukost och laddar för en heldag i skolan. Börjar med ett litteraturseminarium och jag har kapitel 1 så jag börjar:) Ska sätta fart nu. Ha en bra dag!!


Redo för dagen!

Går mot station och möter upp Amanda för en lunch innan skolan.


Vart tog våren vägen?

Godmorgon på er! Vaknade upp till att det var grått ute och att det snöar:( Visst mysigt med snö men nu hade man vant sig med det fina vårvädret. Jaja inte mycket att göra åt:) Sitter och pluggar lite nu. Vid 11 ska jag möta Amanda för en lunch på Java innan vi ska ha föreläsning hela eftermiddagen. Ikväll blir det Zumba toning, längtar!!:)


Söndag!

Godmorgon på er!! Är Selma och jag som är vakna. Hon busar för fullt och jag sitter i soffan och pluggar till provet. Markus sover så det är skönt att passa på då;) Kan man göra något annat senare. Vid 12 ska jag iväg med Jessica och dansa Zumba :) Kvarteret skatan åker till Laholm var riktigt rolig så vill ni få ett gott skratt se den :) Nu ska jag sätta fart igen. Kanske hörs sen!


Nytt från Ginatricot

Ginatricot har börjat med smink och sminkprodukter. Eftersom mitt läppstift är slut och min lotion så köpte jag dessa två:) Lotionen luktar såå gott:)


Lördag!

Hej på er! Min morgon har bestått av lite sovmorgon och ett pass på friskis:) Nu ska vi ut på lite ärenden på Biltema och stan. Church Street står också på schemat idag:) Ikväll blir det bio, Jessica hade tur som fick en plats bredvid oss såhär samma dag och allt. Ha en bra dag alla!!


Fredag!

Vilken härlig vårdag vi har idag :) kl 9 imorse åkte jag hem till familjen Gidlöf och mös ute i solen:) bjuden på lunch blev jag också. Nu sitter jag med en kopp kaffe och pluggar lite innan jag tar helg. Vid 5 ska jag iväg på Zumba:) sen kommer mamma och pappa hit på tacos.


Torsdag!

Hej på er!! Även idag vaknade jag pigg och utvilad så jag har redan hunnit med att äta frukost och städat:) Ska nu ta en dusch och sen börja med plugget. Plugg och träning står på mitt schema idag. Ha en bra dag!


Mellis i lekparken:)


Mys med Lina:)

Vaknade tidigt imorse så jag har pluggat hela morgonen. Nu åker jag till Lina och umgås med henne och lilla Melker ute i solen:) Det behövs verkligen idag. Njut av solen ni som kan:)


Frukost och plugg


Långpromenad i solen


Dagens middag!

Idag snodde jag ihop en pasta Carbonara :) Ska äta nu sen byta om och åka och hämta Evelina. Zumba toning står på schemat för oss :)


Teknikplugg!


Nytt!

Ny tunika från Gina med marinblå ränder.


Måndag!

Godmorgon på er! Som vanligt så går helgen såå fort:( Men jag har iaf haft en jätte trevlig och mysig helg med mys med familjen, pass på Friskis, fikat, shoppat, Mello med Lina, sett filmer, promenad och varit på kalas :) Nu sitter jag och äter frukost och kollar på tv. Kl 9 har jag labb i kemi, sen ska jag hem och plugga till teknikduggan (prov). Ikväll blir det Zumba toning och det ser jag fram emot :) Ha en bra dag!


Kalas i Söderhamn:)

Efter en skön promenad och en god frukost sitter vi nu i bilen med mamma och pappa för att åka till Söderhamn och fira mormor och morfar. Mormor fyllde igår och morfar idag. Mysigt när alla är samlade. Ha en bra dag!!


Morgonpromenad :)


Lördag!

Har haft en härlig lördag än så länge och jag tror att den kommer fortsätta i samma spår :) Efter träningen så blev det en tur på stan med Markus där vi även tog en fika med mamma och pappa. Sen gick vi runt och kollade lite i butiker. Markus köpte ett par röda chinos och en marinblå lyle & scott. Jag fick en randig t-shirt och ett armband av honom:) Väl hemma har vi bara legat i soffan och kollat på film och ätit mat. Om en stund ska jag bege mig till Lina och umgås med henne ikväll och kolla på mello. Ska mysa lite med lilla Melker också :) Ha en bra kväll!!


Tränings time!

Godmorgon på er! Ingen sovmorgon här hemma idag, iaf inte för mig. Selma vill inte att jag ska sova men så sover hon själv så skönt så :) Sitter och dricker en smoothie nu och ska snart iväg till Friskis för ett jympapass:) Var ett tag sen nu. Hörs sen!!


Min dag!

Godkväll på er!! Idag har det varit full fart. Först kemi tre timmar i skolan och sen har jag och Markus hjälpt pappa med mamma och pappa och deras nya soffa. Gud vilket projekt och få ner den i mitt gamla rum. Det gick efter några timmar och från ett gott råd från mig:) Pappa bjöd på lunch också :) Sen har vi varit och handlat lite. Sen åkte både jag och Markus och tränade. Så skönt att avsluta en vecka på det sättet. Sen blev det en god middag här hemma:) Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon och träna lite, imorgon blir det faktiskt ett friskispass:) natti!!!


Fredagsmys!


Torsdag kväll!

Godkväll på er!! Njuter nu av att ligga i sängen, kolla på Elsas värld och läsa bloggar med en kopp kaffe och frukt:) Markus jobbar till 11 så jag har lite egentid. Annars har min kväll bestått av träning och plugg. Ha en trevlig kväll!!


Torsdag!

Hej hej! Sitter i skolan nu och har lite paus. Har föreläsning om teknik i skolan. Resten av dagen kommer bestå av plugg och Zumba Fitness ikväll:) så jag längtar. Är så skönt och roligt att känna hur träningen tar och hur man svettas samtidigt som man har så roligt:) Kanske hörs senare!


Onsdag!

Hej på er! Idag har jag haft fyllt upp. Hela förmiddagen blev det plugg. Svara på lite instuderingsfrågor till teknikprovet. Sen hade vi 3 timmar kemi. Efter skolan mötte jag upp Marie för en fika innan vi begav oss från Zen Zen. Marie och Susanna följde med på ett pass idag. Det var lite lättare så Marie ska med på de passen jag går på nästa vecka. Ska ta i lite extra imorgon. Tänkte plugga lite nu på kvällen men jag fixade lite här hemma och nu började ju Greys:) Tur att det är en dag imorgon också :) Riktigt skönt var det att komma hem till en städat hem ikväll:) Markus kan han också ;) Ha en fortsatt trevlig kväll!


Promenad i Sätra

Ut med Charlie och mamma på långpromenad.


Stars!

Fick min nya mössa idag:) Beställt den av en kompis:) Kanske inte får så mycket användning av den, men man vet aldrig :) Kan vara bra på mina morgon och kvällspromenader:)


Tisdag!

Godmorgon på er!! Sitter nu och äter lite frukost, läser tidningen och kollar på tv. Vid 8 ska jag bege mig mot skolan och labba lite med underbara klassen:) När jag kommer hem blir det lite plugg sen åka till mamma och pappa och äta där. Blir även en promenad med mamma ikväll. Kroppen behöver en liten paus idag men en promenad är alltid skönt. Ha en bra dag!!


Slut tjej

Nu är jag helt slut i kroppen men det är en skön känsla :) Zumba toning var riktigt roligt men jobbigare än vad jag trodde. Efteråt blev det 25 Zumba core och herregud säger jag bara:) träningsvärk imorgon garanterat. Imorgon blir det en passfri dag. Max en promenad med min mor. På onsdag följer Marie med och dansar lite också:) Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på bb och vänta på att Markus ska komma hem från jobbet. Godnatt!!


Redo!

Iväg på Zumba toning och 20 min Zumba core :) spännande!


Dagens!

Tar en paus för lite lunch och umgås med Markus innan han ska iväg. Soppan är godare än vad den ser ut att vara:)


Love Converse

Gud vad jag längtar tills man kan använda dessa skor :) Till ett par jeans eller nå färgglada byxor :) Mitt köp nästa månad är ett par nya låga vita converse:) Har ett par röda låga också men mina vita som jag har är såå välanvända och trasiga.

bild från www.google.se


Måndag!

Hej på er! Ja då var det måndag och ny vecka igen då, nya tag och nya möjligheter. Den här veckan kommer bestå av skola varje dag och plugg och självklart träning. Kommer nog inte hinna med så mycket mer. Har pluggat lite nu på förmiddagen och ätit en hos frukost med Markus. Han jobbar kväll denna vecka. Nä ska fortsätta med plugget nu, hörs senare!


Söndagsmiddag!

Riktigt skönt att ha träningen gjord i tid:) Imorgon ska jag testa Zumba Toning och Zumba Core . Nu åker vi hela familjen till mamma och pappa på söndagsmiddag. När jag säger familjen så är självklart Selma med :)


Söndag!

Godmorgon på er!! Mår ni bra? Vaknade imorse till minusgrader och lite snö på backen men det är borta nu:) Vaknade tidigt men utvilad imorse så jag gick upp och fick lite plugg gjort. Så nu kan jag njuta av denna söndag:) Laddar nu med lite frukost sen ska jag till Zen Zen och dansa Zumba:) hörs!


Somersby!

Njuter av en kall somersby i ett vinglas:) ibland får man unna sig:)


En riktigt bra dag!

Jag har haft en riktigt mysig dag med Markus och mamma och pappa <3 Började dagen med en sovmorgon och lite fix här hemma innan vi tog en promenad ner mot stan och mötte mamma och pappa. Vi bjöd den på brunch på Absint riktigt gott var det och riktigt mätta var vi när vi gick därifrån. Jag och Markus strosa lite på stan och jag hittade ett par marinblå byxor på hm. Nu har jag köpt på mig ett par marinblåbyxor, nya jeans, marinblå chinos och ett par röda byxor:) Det som fattas till våren är ett par låga vita Converse och nå fräsha toppar. Men Inge mer denna månad iaf. Sen gick vi förbi Hemmakväll och köpte lite godis. På hemvägen tog vi en rejäl omväg så vi fick lite motion och fick njuta av solen och varandra :) Här hemma har vi bara myst och kollat på film. Är inne på vår andra nu, The Double med Richard Gere :) skönt med sånna här dagar och bara få vara vi två <3 Vi bestämde det imorse eftersom vi inte varit ensamma en lördag på över en månad. Ska snart kolla på Mello. Imorgon blir det äntligen lite Zumba igen :) Ha en bra kväll!!


Härliga lördag!

Hej på er! Tog en sovmorgon idag så jag hann inte med någon morgonpromenad men vad gör det egentligen?:) Ska ta en promenad ner mot stan nu och möta mamma och pappa för att bjuda dem på brunch på Absint :) Eftersom det är så fint väder så tar vi nog en omväg hem senare, får man röra sig lite efter maten:) Hörs! Kram


Laddar!

Kollar på O.C och äter lite mellanmål. Ska snart byta om och ta en promenad ner mot stan för ett träningspass:)


Fredag!

Efter en härlig men blåsig promenad sitter jag nu och äter en god frukost. Saknar mitt hårda bröd men vågar inte riktigt äta det än, tror det är för hårt än. Idag ska jag plugga lite och färga bort mina grå hårstrån i utväxten. Vid 5 så blir det antingen ett Zumbapass eller danspass på Friskis, återstår att se :) Ha en bra dag!


Promenad i solen


Torsdag!

Hej på er! Idag är det skola hela dagen. Slutar kl 4 då blir det en promenad till Zen Zen och ett Zumbapass :) Ha en bra dag!!