Fredag!

Godmorgon! Då var det fredag igen då och en solig sådan :) Det infinner sig en speciell känsla på just fredagar, härligt att veta att Markus är ledig två dagar också:) Han har jobbat så mycket denna vecka så man har knappt hunnit prata med honom. Så senare när han kommer hem ska vi åka och fixa det sista inför dopet imorgon och köpa en elgrill. Sen bara umgås med någon god middag <3 Imorgon står Melkers dop och Takida på schemat, vi får hoppas på sol även då.
Började denna fredag men en promenad på en timme, så skönt! Knäppte lite kort medan jag gick. Ha en bra dag nu!
 
Frukost är aldrig så gott som efter en promenad :) Blev detta idag
 
Kram!

Tisdag!

Hej på er! Nu börjar jag faktiskt bli lite less på detta väder och hur det blir sol och pissväder nästa. Tur att inte Markus har semester än på ett tag.
Mina senaste dagar har bestått av fix här hemma, myst med Elsa, promenerat, gått på zumba i boulongern, zumba toning och kollat på film.
Får se vad som händer idag, storhandling är ett måste iaf :) Får se om det bir zumba ute idag eller om vädret stoppar det. Annars blir det en promenad om det blir uppehåll.
Ikväll blir det iaf att kolla på Allsång på skansen. Bjuder på lite bilder från de senaste dagarna.
Zumba i Boulongern
zumba toning
 
 

Gårdagens midsommarfirande

Vi hade en riktigt trevlig midsommarafton igår :) Vi började med lite fika och lunch hos mormor och morfar på Gräsö. Sen vidare mot Östhmmar för lite tradionellt midsommarfirande med dans runt midsommarstången. Det var mycket folk så det var roligt. Det blev även en fika där i gräset och lite spel på chokladhjul men ingen vinst. Där mötte vi upp resten av gänget. Det var Susannes vän Li och hos hennes familj som firandet skulle forsätta. Vi åkte till deras stuga mös i solen, drack mojito, åt jordgubbstårta, hade 6 kamp, grilla och snacka en massa skit:) Ett riktigt härligt gäng och jag hade riktigt trevligt. Här kommer några bilder från dagen:)
 
Jag på morgonen
Jag och Markus på väg mot Gräsö
<3
Den fina utsikten från husvagnen på Gräsö
Susanne är så stor så det händer ingenting, eller??? ;)
6- kamp Susanne spottar grodor :)
Markus spottar grodor :)
 
Lördag idag, dock ingen sol på hilmen men den kanske dyker upp senare:) Ska snart få upp Markus och ta med han på en promenad :) Senare ska vi till Sätra och mysa med Elsa :)
Just ja, vår förlovningsdag är imorgon, inte idag :) bra koll man har på dagarna.
Ha en bra dag! Kram

Midsommarafton!

Hej på er! Har varit dåligt med inlägg de senaste dagarna men jag har haf fullt upp och blogg appen fungerar inte.
I onsdags följde jag med mamm och pappa och hämtade deras nya lilla fmiljemedel, en Jack Russel som fått namnet Elsa. Hon är sååå söt och busig så jag har mestadels tillbringat min tid där. Igår var jag och Markus där hela dagen och busade med henne, åkte hem ett tag bytte om och åkte och tränade sen åkte jag tillbaka hem till mamma och pappa. Idag kommer jag sakna henne :(
Idag är det midsommar, hur ska ni fira? Jag och Markus ska åka till Öregrund, först åker vi över till Gräsö och hälsar på mormor och morfar en sväng. Sen blir det midsommarfirande i en stuga på Öregrund. Tänk för ett år sen var man i Turkiet och jag och Markus förlovade oss på stranden på midsommarafton <3 Imorgon firar vi 1 år som förlovade :) Ha nu en riktigt bra midsommar!!!!! Kram
 
 
 
 

Tisdag!

Godmorgon! Sitter nu och äter frukost. Om en stund ska jag hämta upp Susanne och Susanna och bege oss mot Hemlingby och en långpromenad. Blev frukost innan idag. Eftersom jag försöker att äta under regelbundna tider så blir det sent att äta frukost halv 11 och lunch ca 12. Det går det här också:)


Njuter!

Jag och Selma njuter ute på balkongen. Jag målar naglarna, dricker kaffe och har börjat på en bra ny bok:) Härligt med lite värme och sol :) Markus stackarn har precis åkt till jobbet.


Måndag!

Hej på er! Idag började jag och Markus som vanligt med en pw när vi kon hem dukade vi upp på balkongen med en god frukost:) Nu tror jag att han har fått feber för han ståt han och putsar alla fönstren ;) Så välbehövligt!;) Han kan han också. Jag har inte bara suttit på arslet jag , tvättat lite och bytt sängkläder har jag hunnit med med :) Nu blir det en dusch sen får jag se vad som händer. Markus jobbar kväll idag. Ikväll kommer nog även Susanne till Gävle. Lite Zumba toning blir det iaf ikväll ;)


PW


Söndag!

Hej på er! Dåligt med inlägg idag. Har haft en bra och mysig helg. Sånna helger behövs. Igår fick vi även nattsällskap av kusin, det blev godis och film i soffan. Vi såg en skräckis så jag satt mest bakom kudden:) Idag har vi varit ut på lite ärenden sen bara myst hemma och varit och tränat. Nu blir det att sova. Imorgon är det vardagen som gäller igen med träning, promenader och tänka på vad man äter. Men en rolig sak händer i veckan. Mamma och pappa ska få en ny familjemedlem :) en liten Jack Russell :) Jag kommer nog vara där en hel del kan jag tänka mig:) avslutar mitt inlägg med fyra bilder från helgen


Dagens!


Promenad i regn


Lördag!

Hej på er! Gårdagen bjöds på promenad och student i Söderhamn, det var det som jag hann med. Tur med vädret hade vi iaf :) Idag får jag se vad som händer, ska väcka Markus om en stund och ta en långpromenad, saknar solen bara. Hörs senare!


Godnatt!!


Torsdag!

Hej på er! Idag började jag min dag som vanligt med en promenad. Fick inte med mig Markus. Han ställer klockan och vill gå upp och gå in man jobbet men är inte så ofta det blir av :) Har ätit jordgubbar till frukost även idag:) såå gott. Har gjort mig klar nu och ska snart åka och mysa med Lina och Melker :) Senare blir det träning och ikväll en fika på stan med Marie. Ha en bra dag!!


Onsdag!

Gud vad härligt det är att vakna upp till sol :) Började min dag med en promenad och jag fick även med mig Markus men han gick en liten kortare runda eftersom han skulle iväg till jobbet. Hemma nu och myser i soffan framför vakna med the Voice och äter jordgubbar till frukost, I Love!!!:) så gott. Får se vad som händer idag, hoppas solen blir kvar så man kan njuta lite på balkongen. Tänkte börja läsa en bok jag fick av mamma och pappa på julafton inte hunnit läsa den;) har varit så mycket i skolan så man hinner inte läsa nå "roliga" böcker. Ha en bra dag!!


PW


Mys!

Har haft en riktigt mysig eftermiddag med trevliga människor och en bebis:) Hemma en sväng nu innan jag ska cykla mot stan igen för lite Zumba toning:) Hoppas Markus har fixat ihop en god kycklingsallad tills jag kommer hem :)


Min början på denna dag!


Måndag!

Idag har jag varit på min vfu skola och hälsat på, var trevligt har saknat dem. Efter det åkte jag hem till Lina och mös med henne och pojkarna:) Wilmer sa Hanna för första gången också:) Kom en liten tår från ögat:) Blev där några timmar sen har jag fixat mat och varit ut på en långpromenad med Evelina. Slappar i soffan nu och väntar på att Markus ska komma hem från sin springtur. Ha en trevlig kväll!!


Jordgubbar!

Såå gott med Bollnäsfil med vaniljsmak och jordgubbar:) Idag blev det frukost före promenaden


Kvällspromenad


Dagens goda middag


Studenten!!

Gårdagen var riktigt trevlig och Frida var så fin:) Trevligt att träffa alla och vi åt studentlunch på Söderhielmska :) Dagen avslutades med bio med Markus vänner Chris och Jens vi så Snow White and the huntsman den var faktiskt riktigt bra.


8 juni!

Godmorgon på er!jag vaknade pigg som en lärka 5.30 typiskt när man får sova men men. Myser i soffan med en kopp kaffe så det går ingen nöd på mig:) Låta Markus sova en stund till sen blir det en långpromenad innan frukost :) Senare idag ska vi på student, min kusin Frida tar studenten:) Gud vad tiden går fort, 8 år sen jag själv tar studenten. Känns inte som man kommit någon vart på dem åren, men kan hoppas att jag är en annan person nu än för åtta år sen. Är iaf snart färdig lärare:) min dröm sen jag var liten. Hörs <3


Sommarlov!

Ja då har man sommarlov, efter en heldag i skolan med redovisningar och sen Brända bocken med klassen blir det nu sängen. Jag är helt slut som artist, godnatt!!!!


Mys!

Ute på promenad nr 2 för dagen. Har varit hemma hos mamma och pappa och grillat lite. Bestämde oss för en långpromenad när solen äntligen titta fram:) Sen blir det jordgubbar på balkongen :)


Promenad


6 Juni

Godmorgon! Idag är det Sveriges nationaldag, ska ni göra något speciellt? Markus har åkt iväg med jobbet och ska köra konbana på något fält:) Sj vet jag inte vad jag ska göra idag förutom en promenad med Jessica nu på morgonen och färga utväxten. Ha en bra dag!


Morgonpromenad


Måndag!

Hej på er! Lika trist väder här idag;( Tänkte ta en promenad när jag vakna men precis då började det regna. Har den där jobbiga veckan och det enda som hjälper mot smärtan är att röra på sig. Kröp ner i soffan med en smoothie istället och kollade på Magnus Carlsson som var med på Rix fm imorse, gjorde min morgon om jag säger så :) Ligger fortfarande kvar i soffan men med en kaffekopp och opponerar en text till torsdagens redovisning. Lite senare blir det Zumba ovanligt va? :) Men man blir beroende och det är riktigt bra träning. Hörs!


Zumba!

Dags för träning


Dagens middag!


Söndag!

Denna helg har varit riktigt lugn och skön. Har mest bara varit inomhus men det kan bero på det trista vädret som även fortsätter idag. Perfekt väder för lite hemmafix :) Ska upp på vinden och ta ner lite sommarsaker och tvätta lite. Lite senare blir det Zumba och ikväll bb finalen. Hörs!


Shopping!

Blev en tur till köpis med mamma och Markus idag. Köpte studentpresent och hittade ett linne åt mig:) Köpt på mig lite till sommaren så nu ska jag tusan vara duktig och inte shoppa en massa. Inget som jag egentligen behöver. Behöver inte alltid köpa saker för att de är fina. Så ska hålla mig borta från stan kanske. Eller lämna kortet hemma :)


Lördag!

Överraska Markus med lite frukost en regnig lördag som denna. Selma ville självklart också vara med :)


Mys!

Godkväll på er! Klarade mitt prov tidigare idag:) läraren rättade direkt:) Så nu har jag typ sommarlov:) Har en redovisning på torsdag men det arbetet skickade vi in idag så det är klart:) Blev ett zumbapass för mig ikväll och gym för Markus. Nu sitter vi och äter lite plockmat. Ha en bra kväll!!


Fredag!

Godmorgon! Blev en promenad för mig till skolan idag. Behövde rensa tankarna och få lite luft innan sista provet för denna termin. Blir en kaffe nu och försöka ladda lite. Ha en bra dag!!