Torsdag!

Ja då börjar det närma sig slutet på denna termin och sista provet imorgon. Är lite nervös, men ska hålla alla tummar och tår jag har och hoppas att ni gör detsamma :) Min morgon har bestått av lite plugg och en promenad med Evelina, riktigt skönt! Styrkan är väl inte som den ska vara men jag mår betydligt bättre. Ska sätta mig och plugga igen nu. Måste bara tipsa om en frukostmusli först, denna var riktigt god :)


Kvällspromenad


Kämpa på, slutet är nära


Min bodyguard genom livet:)


Sjukling

Igår efter min promenad började jag må dåligt, och efter någon timme så mådde jag så dåligt så det var bara sängen som gällde orkade inte ta mig någonstans. Markus var gullig som kom hem med blåbärssoppa och piggelin :) Efter en dag med vila så mår jag lite bättre idag men inte riktigt hundra. Men måste försöka plugga en massa idag har prov på fredag. Ha en bra dag!!


Måndag!

Morgonpromenad


Härlig promenad!


Mamma <3

Godmorgon! Idag är det mors dag och jag ska fira mamma lite:) Blir god mat på bakfickan och lite fika här. Min mamma är den bästa och jag skulle inte klara mig utan henne <3 Lyssnar alltid men ibland är hon nog bra trött på mig också:)Speciellt nu under min skoltid då jag kan vara hemsk. Älskar dig mamma!!


Min kväll

Har haft en jättetrevlig kväll med Markus och hans vänner. Chris bjöd på en trerätters middag bestående av soppa till förrätt. Regnbåge med sesamfrö, couscous, dill och en god sås med chili. Till efterrätt hade han bakat värsta stora jordgubbstårtan;) Synd att jag inte gillar tårta men smakade iaf en tugga:) Sen blev det heartbreak men där blev jag inte långvarig. Fick såå ont i magen;( tål inte dricka längre tror jag, blev såhär sist med. Men hade en trevlig kväll vilket fall. Nu sova, Godnatt!


Lördag!

Promenad runt hälsans stig!


Stolt!

Gud vad energi man får när solen kommer fram :) Har haft en riktig bra morgon. Började min morgon med en promenad, åt en god frukost, tvättat och betalat räkningar. Nu sitter jag med en kopp kaffe och pluggar lite fåglar, inte det roligaste men måste göras. Har ett prov kvar och en redovisning sen är jag klar med denna termin:) riktigt nöjd över att ha klarat allt, än så länge iaf;) men glad är jag vilket fall eftersom jag fick läsa denna kurs på grund av att alla andra blev inställda. Men jag har underbara klasskompisar så utan dem hade det inte gått. Självklart också min underbara familj och vänner har också ställt upp men även också sett en mycket stressad Hanna. Jag är så glad att jag tog tag i mina studier igen och nu är det bara 3 terminer kvar. Ja vad händer mer idag då, Susanna kommer hit på en fika efter lunch, sola lite på balkongen och självklart ska jag dansa Zumba senare :) Ikväll kommer Jessica och Charlie hit och hälsar på. Förresten ni som bor i Gävle och inte provat Kalles, gör det! Gävles bästa restaurang maten och servicen är toppklass:) Jag åt rapsgris på planka såå gott var det så jag hade en underbar kväll med Markus <3 Ha en bra dag nu!!


Fredag!

Promenad, bra början på denna soliga dag:)


Njuter på balkongen


2 år<3

Två år med den bästa idag :) ikväll blir det myskväll med Kalles :)


Torsdag!

Vi börjar denna dag med en morgonpromenad. Sen väntas några timmar i skolan.


Onsdag!

Hej på er! hade en trevlig kväll igår med en god sallad och trevligt sällskap:) Tänkte gå på en morgonpromenad som vanligt idag men vakna med världens huvudvärk och jag har inte sovit så bra inatt så jag unnade mig sovmorgon till kl 8:) Nu sitter jag och pluggar fåglar, det är väl så min dag kommer att se ut:) Vid 5 ska jag iaf iväg och träna Zumba med Evelina :) hörs!


<3

Min fina present från Markus <3


Plugg!

Hunnit med lite idag, morgonpromenad, cyklat till skolan, pluggat lite stenar och fåglar, lunch och stan med Lina och nu sitter jag på balkongen och pluggar med en stor kopp kaffe:) Lite senare ska jag hejja på Camilla och Jessica som ska springa vårruset. Sen är jag bjuden på sallad hos deras mamma, mysigt!!


Morgonpromenad med Markus


Den bästa <3

Jag måste verkligen ha den bästa pojkvännen man kan tänka sig:) I lördags när vi gick på stan så förälskade jag mig i en klocka. Gick och prata om den lite och igår gick jag in på hemsidan och spanade lite, kollade färger och så. Markus såg att jag var inne och kollade så idag berätta han att han har beställt en sån till mig i tvåårs present :)Han hade beställt den samma dag som jag såg den:) Han är så snäll:) <3 Så nu är denna på väg hem till mig. Tack så hemskt mycket Markus!


Måndag!

Godmorgon! Jag och Markus började denna morgon med en promenad innan frukost. Vi skulle lämna in Markus bil nu på morgonen var något som skulle bli fixat:) Killar och bilar;) Men de hade inte riktigt tid denna vecka så vi fick åka hem igen och lämna bilen och gå vår vanliga runda på 4 km. Nu är vi hemma och ska äta frukost. Markus är ledig idag så han ska hjälpa pappa lite på förmiddagen. Själv ska jag plugga lite fåglar jag:) Senare blir det Zumba toning och Markus ska grilla med jobbet. Ha en bra dag!!


Vill ha!

Denna klocka från Ur & Penn vill jag ha :) fin va?


Söndag!

Godmorgon!! Sitter nu och njuter i soffan av en kopp kaffe. Mår bra efter gårdagen tog det lugnt igår men riktigt roligt hade vi:) Trevliga människor, god mat, bra musik så kvällen avslutades på dansgolvet där. Markus och jag dansade vår första tryckare igår :)tack igen Jessica för en riktigt trevlig kväll:) Idag får vi se vad som händer, en långpromenad när Markus vaknar iaf:)


New shoes!

Susanne och jag gjorde fynd idag på skopunkten. Två par skor för under 400 kr:) Jag som var ute efter ett par bruna till min nya klänning. Riktigt sköna var de och inte för höga :)


Njuter på balkongen


Lördag!

Vi började dagen med en långpromenad, nu blir det frukost sen ner på stan och göra lite snabba ärenden. Ikväll vankas det 30 års fest:)


Filmtips!


Morgonpromenad


Dagens!

Markus lagade en jättegod kycklingrätt idag:) Han kan han:)


Torsdag!


Onsdag!

Sitter nu och laddar för en heldag på biludden med klassen. Har precis packat matsäck och kaffet är på kokning. Är så gott med kaffe när man är ute. Har gjort mig en riktig macka också, unna mig på speciella tillfällen:) Ni som känner mig tycker mina mackor är pest eftersom jag knappt äter pålägg eller smör. Men denna macka innehåller prickekorv och gurka:) Supergod kycklingsallad är också nerpackad. Hoppas att vädret håller sig på sin bästa sida också:) Vi ska gå över en mil så promenadskorna åker på så dagens träning kanske blir gjord. Ha nu en bra dag!


Mys!

Ligger nu i soffan under min favorit filt med en kopp kaffe och fruktsallad:) Nöjd efter dagens träningspass, men kommer garanterat kännas imorgon:) Ha en bra kväll nu!! Ska njuta av lite ensamtid igen ;)


Dagens lunch!

Äter Markus goda soppa, så enkel att göra men såå god :)


Måndag!

Hej på e! En ny vecka har börjat och jag började den med några timmar på Högskolan. Idag är jag riktigt trött men hoppas jag blir lite piggare av ett träningspass. Ska snart möta Evelina för ett zumbapass:) Ha det bra!


Nöjd tjej:)

Har haft en riktig toppen söndag i sthlm:) Nu sitter vi i bilen hemåt. Har strosat runt lite, tagit en fika och ätit god mat på T.G.I Friday's vi satt ute i det härliga vädret innan det var dags för Dirty Dancing som var såå bra:) Går gärna på den i höst igen :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_202422414.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_202422414.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_202422414.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_202422414.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_202422726.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_202422726.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_202423291.jpg" class="image">


Mot Stockholm:)


Dirty Dancing

Imorgon ska jag äntligen få se min favorit film som musikal :) Ska bli riktigt roligt. Är jag, Markus och mamma som åker, strosa runt lite och äta gott:) Ska snart hoppa i säng, ska upp tidigt. Godnatt!!


Min bil över helgen :)


Lördag!

Godmorgon! Selma och jag ligger i soffan och myser. Skönt med en helg där jag inte behövde ställs klockan och gå upp och plugga. Ska låta Markus sova lite till sen ta med han ut på en promenad:) Ska ner på stan sen och bjuda Chris och Jens på fika. Hörs senare!


Över!

Provet är nu över, återstår bara att vänta och se hur det gick. Jag tycker det var ganska svårt men jag svarade på allt iaf. Efter provet blev det en tur på stan med Amanda på stan :) Var inte där så länge eftersom hon skulle med tåget. Nu ligger jag hemma i soffan och kollar på Förhäxad:) Ska snart byta om och traska mot stan för ett zumbapass sen ska jag njuta av denna fredag med min bästa <3


Fredag!

Ja då var det äntligen fredag :) Denna vecka har varit väldigt intensiv så ska bli skönt med några dagars ledigt:) Men först ska jag till skolan och skriva en fysiktenta:( Håll tummarna för mig!!


Fika paus


Torsdag

Godmorgon!! Markus har precis åkt till jobbet och jag har fått sova en hel natt utan att bli väcka av Selma :) Så får hoppas att jag har lite extra energi nu när jag ska sätta med och plugga fysik. Har tenta imorgon så ska försöka vara så effektiv som möjligt idag. Senare i eftermiddag blir det Zumba Fitness :) längtar! Måste även dra ett varv med dammsugaren och damma lite. Ha en bra dag!


Nelly!

Fått denna av världens bästa:) hoppas den passar bara:) från www.Nelly.se


Onsdag!

Dagen började med en föreläsning på skolan sen var vi ute i 4 timmar i regnet och kollade på stenar på olika ställen såå roligt. Var riktigt trött när jag kom hem. Sen har jag suttit i soffan och pluggat fysik. Nu har jag lagt ner allt och kollar på Greys, njuter av morötter och dipp såå gott med dipp på rysk youghurt :) Ingen träning idag:( men imorgon ska jag nog börja dagen med en promenad och dansa järnet på Zumban :)


Min kväll:)


Promenad


Fågelskådning!


Tisdag!

Godmorgon på er! Hoppas ni mår bra. Igår blev det inte några inlägg jag var helt slut och hade fullt upp. Min dag bestod av skola 9-16 och sen blev det direkt ett Zumbapass och sen hem och pluggade fysik några timmar. Jag somna gott kan jag säga:) Idag blir det en lika lång dag, vi ska till Ledskär hela dagen med klassen och kolla på fåglar, Jippi!!!!!!!:) Sen blir det en promenad och fysikplugg innan denna dag är slut. Ha en bra dag!! Kram


Promenix!

Nu ska vi hämta upp mamma för en promenad runt hälsans stig :)


Söndag!

Godmorgon! Gud vad härligt det är att vakna upp till strålande sol:) Bara jag som är vaken Markus och Selma sover. Jag sitter i soffan med en kopp kaffe och pluggar fysik. När Markus vaknar så blir det en långpromenad ute i solen. Hörs senare!


Friskis!

La ner plugget och sitter nu på Friskis och väntar att passet ska börja:) Taggar till lite :)


Lördag!

Min lördag morgon består av detta :)


Fredagsmys!

Nu är vi hemma efter att ha varit och firat pappa. Pappa hade köpt jättestora räkmackor, men jag fick en sallad eftersom räkor och majonäs är inget för mig. Nu myser vi i soffan framför en film och äter morötter och dipp, gjord på rysk youghurt riktigt gott:) Ha en bra kväll!!


4 Maj!

Ja då var det fredag igen då, men inte vilken fredag som helst. Idag fyller världens bästa pappa år<3 och min moster:) Så ikväll så ska vi fira pappa lite. Men först ska jag ha skola 9-16 med biologi och fysik och sen försöka med någon sorts av träning. Ha en bra dag!! Kram


Torsdag!

Just nu sitter jag och Selma ute på balkongen och njuter av solen och en kopp kaffe;) Riktigt skönt ute:) Min förmiddag bestod av några timmars fysik i skolan. Ska kämpa på en stund till nu. Senare ska jag iväg på Zumba med Evelina, idag introduceras nya passet:) ska bli skoj:)


Mellanmål och plugg!


Onsdag!

Godmorgon på er! Sitter nu och äter frukost och myser med Selma. Om en stund ska jag bege mig mot skolan för lite biologi. Sen blir det bara hem och plugga inför fysikprovet. Senare blir det självklart träning. Idag är det strålande sol :) ha en bra dag!


Slut som artist!

Nu säger vi godnatt här hemma, efter en ledighet med besök från Kalix och matförgiftning så är man ganska trött. Sov så gott!!


Dagens lunch!


Promenad runt hälsans!