31 januari!

Ja då var det sista dagen på detta år. Gud vad tiden går snabbt. Jag har haft en bra helg, umgåtts med familjen, myst hemma, promenerat och varit på zumba.
Sitter nu och äter frukost och kollar klart på en film. Är så skönt att strosa runt på morgonen och Inter stressa. Markus ska snart iväg och gymma och jag tänkte ta en långpromenad. Sen blir fru väl att ladda inför kvällens nyårsfirande. Vi och några till ska på middag hos Henrik och Åsa. Trevligt ska det bli. Hoppas ni får en riktig trevlig kväll och ett gott nytt år!!!


Fredag!

Godkväll!! Nu är Markus hemma och allt känns som vanligt igen. Idag har vi sprungit i butiker och köpt lite saker till hemmet, bland annat en soda stream och en kaffemaskin. Markus hittade även tre tröjor. Jag kom hem utan något, bra va?
Sen bjöd han mig på en god lunch innan vi begav oss hemåt för att montera ihop allt. Det tog sin tid kan jag lova. Kvällen bestod av träningen för både mig och Markus. Gym för honom och zumba för mig :) Nu är det ca 1 år sedan jag slutade på Friskis. Jag saknar det ibland men efter över 10 år så borde man göra något annat. Zumba är något som jag verkligen gillar:) finns i många olika varianter.
Efter träningen blev vi bjudna på middag av mamma och pappa. Sånt uppskattas :)
Nä nu blir det sängen, Godnatt på er!!


Nu är han hemma


En bra början på dagen!


28 december

Godmorgon! Jag tycker dagarna går så fort, är 4 dagar sen det var julafton. Mina dagar har bestått av en massa mys med familjen, bio, promenader, shopping och julzumba. Mellandagsrean började igår och jag åkte ner en sväng och gick runt och strosa lite innan mamma, lillebror och mormor också kom ner. Jag köpte träningskläder, nya skor, pyjamas och några toppar, underkläder. Tycker jag handlade klokt :) Så nu är det färdigköpt. Ska till köpis med Markus i morgon men då är det hans tur:) Det har blivit ganska mycket shopping men jag har gått ner 17 kg så det är mycket som jag inte kan ha. När jag var större så var det mycket stora tunikor och tröjor som ändå var stort då är inte så fint nu. Jag kämpar vidare :)
Idag så tänkte jag börja min dag med en promenad. Får se om jag får med mig lillebror som sovit över här. Får se om jag ska följa med familjen en sväng på stan. Senare idag blir det iaf zumba toning :)
Det bästa av allt på hela dagen är att ikväll kommer Markus hem <3
Ha nu en bra dag!


Juldagen!

Hej på er! Hoppas ni hade en riktigt bra julafton igår och att ni åt en massa god mat och kanske fick någon julklapp :)
Jag hade en trevlig dag med familjen i Söderhamn. Jag fick många fina julklappar och en av dem var en sån där stående dammsugare från Electrolux :) den är toppen. Jag har redan invigt den på morgonen.
För några år sedan så var juldagen en av de roligaste dagarna på året, jag längtade efter att gå på krogen med alla vänner. Tänk stå ute i flera timmar i kylan och köa och sen trängas där inne. Men roligt var det iallafall :) Jag har inte varit ute på juldagen på flera år och blir inte så ikväll heller. Jag, lillebror och mamma ska gå på nya Sune filmen :) Sen ska jag hem och kolla på Victoria secret fashion show.
Jag ska snart ta mig en promenad till Sätra, det tar ca en timme så det blir dagens träning. Imorgon är det äntligen ett julpass på zen zen :)
Ha en bra dag!! Kram


God Jul!


Lördag!

Hej på er! Idag har jag umgåtts med lillebror. Hämtade upp honom så åkte vi på stan en sväng tog en fika och kikade lite. Sen blev det mat på Bakfickan han har aldrig varit där så jag sa att han måste testa deras pizzor själv tog jag en god pasta med kyckling. Sen åkte vi och trängdes med resten av Gävles befolkning på Ica maxi. Sen åkte vi hem och fixade lite fika tills Susanne och Micke. De var i stan så det kom och grattade mig i efterskott fick body butter som luktar kokos :) och skjortan jag önskade mig från Gina. Tack snälla ni!
Åkte till Sätra och tog en promenad med mamma, pappa och Elsa. Nu myser jag i soffan med Elsa bredvid mig. Så tomt här hemma eftersom Markus åkte till Kalix imorse.
Ha en fortsatt trevlig kväll!


Promenad i vinterlandskapet


21 december

Godmorgon! Vi lever fortfarande, ingen jord som har gått under.
Jag började min morgon med frukost framför julkalendern sen skjutsade jag Markus till jobbet, åkte hem och lämnade bilen och gav mig ut på en långpromenad. Nu myser jag i soffan efter en dusch och med en varm kopp kaffe. Idag ska jag och mamma ner på stan och fixa lite. Ikväll kommer Markus lillebror hit från Göteborg de ska bila till Kalix tillsammans imorgon.
Ha en bra dag nu!


Torsdag!

Godmorgon! Jag hade en riktigt trevlig födelsedag igår med fina presenter. På kvällen var jag och Markus ute och åt god mat på Helt enkelt. Ett bra avslut på en bra dag:)
Nu sitter jag i soffan och myser i min nya morgonrock och dricker en kopp kaffe. Ska snart ta mig ut på en promenad eftersom ingen zumba hinns med idag. Mamma och pappa ska bjuda på middag senare. Ikväll ska vi även gå på The Hobbit:) längtar!!
Idag får jag även träffa lillebror :)
Ha nu en bra dag!


Bra början på denna dag


Idag är det min dag

Godmorgon! Ja då var det 19 december och min födelsedag :) För 28 år sedan föddes helt sjukt var åren går. Jag blev väck av sång från Markus och fina paket <3 Sedan dukade Markus upp frukost och vi tände ljus och kollade på julkalendern. Mormor och morfar har också ringt och sjungit för mig, det hör till så man sitter och väntar på det :) Ska njuta av mitt kaffe nu gå ut på en långpromenad sen blir det lunch med pappa och ikväll ska jag ut och äta med Markus. Ha nu en fin dag allihopa!
Kram


18 december

Hej på er! Har varit dåligt med inlägg de senaste dagarna men det har verkligen varit fullt upp. Igår efter en heldag i skolan med redovisningar har jag nu fått jullov. Det känns så skönt, denna termin har varit riktigt jobbig med massor att göra. Jag har kämpat men jag har klarat det :) Väntar på resultatet från hemtentan som jag gjorde förra veckan. Nu under julen ska jag stressa ner och bara vara, ta dagen som den kommer. Jag ska träna en massa härliga zumbapass, umgås med vänner och familj och åka till Stockholm en dag med Markus.
Idag har jag haft en mysig dag. Tidigt imorse åkte jag till Lina och mös med henne och pojkarna. Vi kollade på julkalendern och bara mös. Vid lunch åkte jag mot stan och mötte upp mormor och morfar. Jag blev bjuden på lunch och fick lite paket. Fick lite pengar, träningsbyxor, och en skål till servisen jag samlar på. Ska få ett paket till av dem, men det får jag imorgon eftersom då är det min födelsedag :) Tänk vad dagarna går. Nu ska jag vila lite sen ta en promenad mot zen zen för lite zumba fitness :)
Kram


13 december

Hej på er! Hoppas ni haft en mysig Lucia och haft möjlighet att få kolla på ett luciatåg. Själv har jag suttit i skolan med hemtentan hela dagen. Gävles lucia kom till högskolan så lite stämning har jag fått. Det bjöds även på lussebullar, kaffe och pepparkakor.
Nu ska jag ta en sväng på promenad bandet. Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram


Kämpat!

Godmorgon på er! Sitter här med en kopp kaffe och väntar på att julkalendern ska börja :) Sen ska jag göra mig klar och åka till skolan för lite grupparbete.
Jag har kämpat nu ett år med min vikt och igår jämförde jag två bilder och då såg till och med jag lite skillnad :) Avslutar med denna bild. Kram


Dagens!


Måndag!

Hej på er! Har varit dåligt med inlägg men bloggappen har inte velat fungera. Jag har haft en bra helg som har bestått av promenader, god mat, 1 års kalas, umgåtts med familjen, varit på vipkväll på Stadium och lite annat.
Idag har jag inte haft någon skola men har blivit plugg här hemma. Självklart blev det även ett pass zumba:)
Om en vecka får jag jullov och som jag längtar. Denna termin har varit riktigt tuff men jag klarade det så det känns underbart.
Nästa vecka är det även min födelsedag och lillebror kommer hem. Idag är det exakt två dagar kvar till julafton också. Dagarna bara svischar förbi.
Ha en trevlig kväll nu!!! Kram


Lite jul här hemma


Promenad i vinterlandskapet

Vi kunde inte hålla oss:) blev en skön promenad.


1a advent!

Godmorgon på er! Idag vaknade vi till en fin vinterdag. Var inte lika fint inatt kan jag tillägga.
Vi hade en riktigt trevlig kväll igår vi tjejer. Vi fixade ihop tacos och hade det riktigt mysigt. Kvällen avslutades på Allstar.
Idag är det första advent så nu är första ljuset tänt. Jag och Markus ska ta oss ner på stan sen och gå på julskyltningen perfekt stämning nu också när det kommit så mycket snö men även kylan har kommit. Vi har blivit bjudna på mat hos mamma och pappa också, skönt att slippa laga mat en dag som denna :) Får se om vi hinner med en promenad också. Annars tar jag en paus idag, kört pass 7 dagar i rad så jag är värd lite vila :)
Kram på er!


1 december

Godmorgon! Ja då var vi inne i decembermånad och 19 dagar tills jag fyller år, 28 år kan inte riktigt förstå. Kan du det mor?:)
Ligger och myser i soffan nu med en kopp kaffe. Jag sitter och inväntar julkalendern.
Ikväll har vi tjejfest hemma hos Jessica och det var riktigt längesen vi var tillsammans alla tjejer så det ska bli roligt, god mat och god dricka kan inte bli bättre.
Får se vad som händer under dagen. Blir nog en långpromenad eller zumba toning. Kanske en fika med suzie också får se vad som sker.
Ha nu en bra dag!!! Kram