Min nya kaffekopp :)

img_3017 (MMS)

Min nya kaffekopp :)


Nyfärgad :)

Färdiga resultatet





Är mörkare i botten och ljusare i längderna. Syns inte alls bra på korten är mycket ljusare i verkligheten.
Jag har en riktigt duktig kusin. Hon fick beröm för lärarna tyckte jag hade så fina färger :)

Fortsättning följer:)

img_2958 (MMS)

Fortsättning följer:)


30 maj!

Godmorgon bloggen!
Härligt att vakna till en solig måndagmorgon allt blir lite lättare då. Får hoppas att detta väder fortsätter hela veckan så humöret förblir på topp eftersom det är tentaplugg som gäller denna vecka :( Bara kämpa på sista tentan sen är det sommarlov :)

Det blir lite plugg nu några timmar med Hanna som ska komma hit. Sen sk jag iväg till min kusin och färga håret på hennes skola. Hon är så duktig så:) Ikväll blir det ett träningspass också, sen händer det nog inte så mycket mer idag. Eller Markus slutar tidigt denna vecka så får se om vi hittar på något.

Återkommer med en bild på hur håret blev. Nu ska jag äta denna frukost :)

Alla mammors dag!

God förmiddag!
Är så skönt att vakna upp på söndgar och bara vara och sega lite:) Eller lite duktig har jag varit på morgonen, satt igång diskmaskinen, tvättat en maskin med tvätt och bäddat :)
Vi har ätit en god frukost framför tvn vaniljyouhgurt och jordgubbar :)

Funderar på om jag ska ta mig en promenad med en massa bra musik som sällskap medan Markus står och bakar en sockerkaka till mig :) Vi ska till mamma sen och hon har gjort en tårta men eftersom jag inte gillar det så gör Markus en kaka åt mig <3

Blir lite fika och grillning hos mamma och pappa sen. Mormor och morfar kommer även dem och hälsar på.
Hoppas ni får en trevlig morsdag!!

Lördag!

Hej på er!
Idag har det varit full fart sen vi vaknade. Började dagen med en god frukost åt jordubbar och massa annat gott, sen tog vi en promenad.
Efter lite fix och trix hemma så åkte vi ner på stan där vi gick lite ärenden har bla växlat pengar till Turkiet :) En kaffe med Susanne blev det också.
Efter stan så blev det en tripp till köpis där det blev lite mer shopping. Anledningen till att vi åkte dit var för att vi skulle köpa en kamera och vi hittade en bra:)
Lite av shoppingen idag
Lite smått till Turkiet

Klänning från MQ som jag fick av Markus :)

Nä nu ska jag piffa till mig ska snart iväg på 30 årsfest. Ha en bra kväll!

Puss

Det närmar sig:)

img_2946 (MMS)

Det närmar sig:)


Saknar dig:( <3

img_2940 (MMS)

Saknar dig:( <3


Lovely Friday!

God morgon bloggen!
Idag känner jag mig jätteseg tror det mestadels beror på det tråkiga vädret :( Får hoppas på lite sol i helgen.  Markus var gullig och lät mig låna bilen utifall det skulle börja regna när jag ska cykla till skolan. Jag har nyss lämnat av honom på jobbet och jag blev lite piggare. Ska ta och göra mig klar och ladda för skola. Man blir inte så taggad när man har en lärare som inte bryr sig om att ta närvaro eller att han är så brydd att vi är där. Då blir man ju taggad!!
Blev lite shopping igår :) handlade lite som jag ska ha med mig till Turkiet.
Nä dags att sätta fart. Ha en bra dag!

Tjejkväll på brända:)

img_2942 (MMS)

Tjejkväll på brända:)


Student!

Skulle jag ta studenten igen så skulle jag nog ha en av dessa klänningar på mig:)

www.nelly.com

26 maj

God morgon bloggen!!
Nu är det dags för lite frukost. Det blir smoothie, kivi och finncrisp med ägg gott, gott!! :)
Förresten har gått ner 1,2 kg på 5 dagar:) Hoppas verkligen det går neråt nu.


Tvätten är även idag i fullgång. Efter frukosten så blir det att ta tag i städningen :( tråkigt men måste göras. Sen blir det nog ut på en promenad i det fina vädret. Plugga lite också kanske.
Ikväll är det avslutning på dans fuegon. Vi skulle klä oss i färgglada kläder :) Men är lite sugen att gå på tjejkvällen på gallerian nian också. Får se hur det blir.

Ha en bra dag!
Puss

Selma

Min Selma myser hon :)



Idag har min dag bestått av Plugg, promenad, tvättat och fixat. Snart tror jag Susanna kommer över på en kopp kaffe på balkongen. Sen ska jag fixa lite middag till My man kommer hem :) Sen iväg och storhandla och en snabbis till sätra.

xoxo

Promenad i solen:)

img_2929 (MMS)

Promenad i solen:)


25 maj!

Godmorgon bloggen!

Jag tänkte gå upp tidigt imorse och börja läsa igenom och rätta min novell men inte blev det så. Markus brukar åka och gymma innan jobbet de veckor han börjar 9 men idag hade han så ont i nacken så han fick lite sovmorgon. Inte det lättaste att gå upp då inte. Men halv 8 tvingade vi oss upp och åt lite frukost framför vakna med the voice. Nu är jag lite piggare iaf och håller på och tvättar lite sängkläder och handdukar får passa på medan det är sol ute så det torkar snabbt.

Hade en riktigt mysik kväll igår. Vi åt på church street pratadade en massa och skratta. Är så glad att jag träffat någon som Markus <3 Han fick blombud av mig på jobbet och när han kom hem så hade han köpt jättefina rosor åt mig :)
Nä nu ska jag sätta fart med analysen.

Blommor av Markus :)

img_2924 (MMS)

Blommor av Markus :)


<3

Väntar på Markus:)


Love you!

Idag firar vi 1 år <3 Älskar dig Markus



Morgonpromenad

img_2922 (MMS)

Morgonpromenad


Dagens middag

img_2919 (MMS)

Dagens middag


Dags för träning :)

img_2917 (MMS)

Dags för träning :)


Blue dress!

Kolla vilken fin klänning
www.nelly.com
Men priset på 1300 kr tyckte jag var lite väl dyrt. Men drömma kan man alltid göra :)

Har pluggat typ hela dagen idag och tvättat. Ska snart slänga in en ny tvätt innan det är dags att cykla till fjärran för ett friskispass.

<3

img_2911 (MMS)

<3


21 maj

Godmorgon!
Här har man varit vaken sen kl 6 vakna av att min lilla Selma som spydde :( så självlart kunde jag inte somna om. Så istället har jag myst med Selma hela morgonen. Överraskade Markus med en frukost också:)
Nu ska vi snart ut på en promenad. Ikväll är det Olerys och bio som gäller. Filmen vi ska se är
:) Har hört att det är den bästa av filmerna.

Ha en bra lördag!!

Sitter i skolan

img_2886 (MMS)

Sitter i skolan


Träning!

img_2882 (MMS)

Träning!


Kaffe i skolan

img_9946 (MMS)

Kaffe i skolan


Kaffe på skolan:)

img_2881 (MMS)

Kaffe på skolan:)


Pirates..

Hej bloggen! Nu är jag hemma från ett härligt träningspass och sitter och väntar på att middagen ska bli klar. Idag blir det grönsaker i ugn med couscous och kryddkorv :)
Jag har precis beställt biobiljetter tills på lördag. Vi ska se Pirates of the Carribean. Det blir jag, Markus, Alle och Angelica.


Snart dags för jympa:)

img_2878 (MMS)

Snart dags för jympa:)


16 maj

Vilket tråkigt väder vi har idag :( Passar ju perfekt att sitta och plugga då. Har läst lite noveller till morgondagens lektion. Senare idag blir det ett friskispass för mig. Roligare än så blir inte min dag :)

Filmkväll!

Fy vilken läskig vill vi kollar på. Panormal activity 2


15 maj

Ja då var den här helgen snart över :( skitväder har vi haft också:( Idag tänkte jag och en vän gå på GIF- Djurgården men vi kände inte för att bli blöta. Får bli en annangång och då får vi hoppas på sol :)
Jag har bara myst runt hemma och donat och tvättat lite. Åkte en sväng till maxi och handlade lite sen till Sätra för en fika med mamma. Pappa var självklart på matchen.
Ligger i soffan nu med Selma och väntar på att middagen ska bli klar :) Idag bjuds det på egna potatisklyftor med morötter och lök och köttfärsbiffar med salsasås. Resten av dagen kommer jag spendera i soffan med film och godis :)

Dagens shopping:)

img_2876 (MMS)

Dagens shopping:)


Tacomys:)

img_2874 (MMS)

Tacomys:)


13 Maj

Som ni ser i inlägget nedanför så har jag fått en jättefin bukett av Markus :) Jag blev så glad. Jag och blombudet kom typ samtidigt och när jag kom in i trapphuset så frågade han om jag visste vart Hanna Larsson bodde och jag svarade att det är ju jag :)

Idag har jag varit i skolan och gjort ett litet grupparbete sen haft en lektion. Efter skolan mötte jag upp Suzie på stan det blev en snabbis på hm sen en fika på Java. Jag unnade mig en tunika från hm för 99 kr för jag klarade tentan :)



Nu sitter jag och myser med Selma i soffan. När Markus slutar ska han få en extra puss och sen ska vi ut på en långpromenad.  Sen blir det myskväll med Tacos och Ben and Jerrys :)
Ha en trevlig fredag!

<3


Fick nyss blombud av Markus <3 Love you!!

Blombud från min älskling <3

Blombud från min älskling <3


Ny favorit!

Har varit och storhandlat efter träningen och Markus köpte nya Marabou jag var lite skeptisk eftersom det var banan i. Bannan och cocos var smakerna. Jag älskar ju cocos men banan lät sådär. Gjorde en kopp kaffe när jag kom hem och smakade en bit av Markus och den var riktigt god :) En ny favorit.


Jag klarade det!

Hej bloggen!
Idag har det varit en bra dag. Vaknade innan klockan ringde eller jag vaknade av Markus alarm sp bestämde mig för att gå upp och äta frukost med honom innan han skulle iväg och gymma innan jobbet.
Sen satt jag och pluggade några timmar innan det begav sig till Hemlingby med Evelina. Det blev en powerwalk på 5 km riktigt skönt. Sen hem för en dusch och lite lunch innan jag mötte upp Jessica för en cykeltur till Lina och Wilmer. Bus med bästa Wilmer, kaffe och tjejsnack kan ju inte bli mycket bättre och solen sken :) Kollade in på blackboard och såg att vi kunde hämta vår salstenta och självklart kunde jag inte hålla mig. Jag har varit så sjukt nervös sen vi hade den. Så var tvungen att cykla speciellt när jag var så nära. Nu till det bästa, jag klarade den! :) känns så skönt.
Nu har jag precis fixat lite middag, fick äta ensam idag eftersom Markus har nå möte på jobbet.
Nu ska jag mysa i soffan med Selma och vänta på att Markus ska komma hem så vi kan åka och handla. Fick ett jättefint sms av Markus tidigare idag. Jag blev så glad :) <3

Ha en bra kväll!

Lunch sen mys med Jessica, Lina & Wilmer

img_2867 (MMS)

Lunch sen mys med Jessica, Lina & Wilmer


Frukost & plugg

img_2866 (MMS)

Frukost & plugg


10 maj

Hej på er!
Dåligt med uppdateringar nu men är så mycket annat som händer så bloggen hamnar sist på min lista, sorry!!
Mycket med skolan och att sen hinna med mig själv också. Det tar tid :)
Är nu hemma hos mamma och pappa och kollar på hur tapetseringen blev. De har tapetserat typ alla rum och det blev riktigt fint. Jag vill flytta till hus eller radhus så jag också får fixa :)
Nu ska jag vara social, hörs!!

Plugg, plugg

img_2864 (MMS)

Plugg, plugg


Frukost sen långpromenad

img_2862 (MMS)

Frukost sen långpromenad


Äntligen fredag!

Så skönt med fredag :) Jag hade som mål att bli klar med hemtentan på fredag och det har jag nog lyckats med :)
Vi har haft en trevlig förmiddag hemma hos Evelina med många skratt och sång :) Evelina stod för det sistnämda hon ;) Nu ska vi ta och äta lite och sen finslipa det sista. Ikväll borde man få ta och fira lite va? en drink eller nått till maten :)
På eftermiddagen blir det ett träningspass iaf :)

Kram!

5 maj

Vilka är ni som läser? Lämna en kommentar :)

Kämpar på..

Hej hej bloggen! veckan går och imorgon är det redan fredag, gud så skönt :) Sitter i sätra hemma hos Hanna med Vanessa och skriver på hemtentan. Men just nu har de rökpaus, illa illa :)
Jag ska kämpa på med detta idag så jag får ta helg imorgon :)
Ser fram emot ett dans fuegopass ikväll med Evelina :)

Godnatt bloggen!

img_2834 (MMS)

Godnatt bloggen!


Shoppingen från Uppsala:)

img_2861 (MMS)

Shoppingen från Uppsala:)


Pappa 60 år!!

Idag fyller världens bästa pappa 60 år!! <3 Grattis pappa!!
Väntar på att mamma och pappa ska komma hit vi ska ut på en liten utflykt tror det blir en tripp till Uppsala. Synd att lillebror bor i Paris så långt borta :(
Min hemtenta får vänta tills ikväll. Skolan kommer inte alltid i första hand.

Kram

Hemtenta

Hejsan!

Ställde klockan vid 6 eftersom jag tänkte gå ut på en promenad. Men när jag vaknade så frågade jag Markus var det var för väder han sa att det regna och var grått så jag somnade om en timme till :)
Vid 8 kom Tove och lite senare Hanna och Evelina. Sen har vi suttit med hemtentan till halv 3 helt slut i huvudet :(. Jag har tagit en liten paus med den nu. Jag och Evelina ska sitta sen ikväll igen. Har fixat lite här och läst lite i Mio min mio som vi ska läsa till nästa vecka :) Ska fortsätta läsa i den nu sen ska jag fixa lite middag åt mig själv eftersom Markus jobbar över och ska tjäna lite extra :) Sen blir det nog en promenad eftersom solen visar sig :)


2 maj

Hej bloggen! Ja då var det en ny vecka igen och en ny månad :) Är sån lättnad att salstentan är över eller iaf för tillfället beror ju på resultatet.

Idag började jag med en morgonpromenad innan skolan, var riktigt skönt men kallt. Sen har jag haft skola 9-15.30 helt slut i huvudet var jag när jag kom hem. Markus slutar tidigt den här veckan så vi åkte iväg och storhandla efter skolan. Så skönt att ha det gjort. Sen har jag slappat, fixat middag och pluggat. Jag kom nyss hem från promenad nr 2 idag. Det blev en långpromenad med Evelina och Susanna.
Nu ligger jag i soffan och läser Mio min mio som vi ska läsa tills nästa vecka till den nya kursen. Väntar på att Markus ska komma hem från träningen så man kan kolla på nån film eller nått.
Resten av veckan så är det hemtenta som gäller :( kämpa på bara!!

kram

Morgonpromenad sen skola

img_2853 (MMS)

Morgonpromenad sen skola


Promenad i Lexe

img_2846 (MMS)

Promenad i Lexe