En liten promenad i det fina vädret


Dagens!

Ha en bra dag allihopa!!


Söndag

Ja då var snart denna helg slut. Har haft en skön och lugn helg och bara gjort sånt som jag velat. Idag blev det en tur till Oves och köpis med mamma och Markus. Blev lite shopping till hemmet och en fika på Ikea :) Nu har jag precis kommit hem från ett Zumbapass det gick bra men man känner att man är lite trött. Nu blir det en dusch och sen mys i soffan och ladda inför en ny vecka med skola, plugg, kiropraktor , läkare , tandläkare och jobb. Men jag ska det lugnt och göra det jag vill. Ska inte planera allt.
Kram


Lördag!!

Godkväll på er! Hoppas ni har haft en bra dag. Min dag har bestått av en snabbis på stan, firat Melker som fyller 1 år idag, tagit en promenad runt Sätra med Elsa och myst i soffan. Jag ligger fortfarande kvar här men snart blir det sängen. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram


Nöjd med vårt vardagsrum

Vad tycks?:)


Torsdag!

Hej hej hur är det med er? Varit en dålig vecka för mig jag har inte mått riktigt hundra. Min vecka har besått av promenader, skola, plugg och göra saker jag mår bra av.
Bjuder på lite bilder
Kram!


Saturday!

Godmorgon! Jag är inne på min andra kopp kaffe och myser i soffan. Kunde inte sova har den där jobbiga veckan som bara vi tjejer får en vecka i månaden. Jag och Selma ligger och myser i soffan. Markus ligger och snarkar i sovrummet han:)
Eftersom jag vaknar tidigt på helgerna så har jag blivit besatt av att kolla på The Bachelor som går då. Är bara två avsnitt kvar nu, spännande fast jag sett dessa avsnitt tidigare. Jag förstår inte hur man klarar av att vara så många tjejer och tävla om en kille, jag skulle bli tokig :) Brukar tänka på Markus när jag kollar att vilken tur jag har <3
Det är kallt ute idag men det verkar bli en fin vinterdag, himlen är jättefin. Idag vid lunch ska jag iväg till zenzen och releasen av nya Zumba toningpasset. Det ska bli spännande och säkert riktigt jobbigt. Jag älskar blandningen av dans, styrka med hantlar medan vi dansar och den tuffa styrkan på mattan på slutet. Det tidigare passet har det varit mycket fokus på mage så får se vad det blir nu.
Ska fortsätta dricka mitt kaffe nu innan det kallnar. Ha en bra lördag!! Kram


Jan. 18, 2013

Ja då är det fredag och helg igen. Markus är ledig idag så det är skönt. Jag började denna fredag med en promenad med Åsa runt hälsans stig och sen tog jag det bara lugnt här hemma. Markus fick bestämma vad vi skulle äta till lunch så det fick bli Kina buffé på Österns Pärla. Efter en god lunch så blev det en tripp till Mio och Ikea där vi skulle kolla på skåp till handfatet. Självklart kom jag hem med värmeljus :)
Nu ligger vi i soffan och vilar lite inför kvällens träningspass.
Kram på er!


Fredag!

Hej på er! Såg nu att inlägget jag skrev igår kom ut nu idag. Dock utan bilder så de kommer nu:)


Torsdag!

Godkväll!
Den här veckan har bara rullat på. Jag har umgåtts med vänner, zumbat,promenerat, ätit massor av fruktsallad, pluggat, städat, tvättat, rensat lite här hemma och en massa annat. Jag fick ett ryck nu ikväll efter jag kom hem från träningen. Har rensat i mina två byråer. Skönt när man får sånna saker gjorda. Det blev en Ica kasse med en massa skit.
Ligger nu och väntar på att Markus ska komma hem från jobbet och att Skenet bedrar ska börja :) Härligt att få skratta lite innan man somnar.
Imorgon är det fredag igen och Markus är ledig . Jag tänkte börja min dag imorgon med en promenad med Åsa runt hälsans stig. Sen ska jag och Markus lyxa till det med en lunch buffé på Österns Pärla. Blir även en tripp till Ikea och fylla på ljusförrådet och kolla på ett skåp till handfatet.
Avslutar med lite bilder från min vecka.
Kram på er! Förresten vilka är ni som läser???:)


Min förmiddag!

Hej på er! Vaknade upp ovanligt pigg idag så jag gick upp innan klockan ringde och fixade lite frukost. Markus låg kvar och så så skönt så :)
Tittade på tv och åt frukost i lugn och ro, det bästa som finns på morgonen att inte behöva stressa. Sen klädde jag på mig varma kläder för en promenad hem till Lina och pojkarna. Där blev jag bjuden på lunch och kaffe.
Nu är jag hemma igen tagit ett varv nr dammsugaren, beställt lite nytt hem bland annat ett par nya gardiner till vardagsrummet. Nu ska jag sätta mig och plugga lite. På tisdag börjar skolan igen och vi har lite att läsa fram tills dess. Ikväll ska jag se filmen Babel i skolsyfte. Tur att Brad Pitt har en av huvudrollerna:) Innan träningen ska jag till biblioteket och låna lite böcker. Ha en fortsatt trevlig dag!
Kram


Måndag!

Måndag igen och en ny vecka. Började min dag med en stor kopp kaffe och kollade på Vakna med NRJ dem har tydligen bytt namn från Vakna med The voice till NRJ. Efter det bestämde jag mig för att att ge mig ut på en promenad i det fina men väldigt kalla vädret. Bara man klär på sig så går det bra:) Sen mös jag jag bara hemma åt lunch, fixa lite inför skolan och sålde en bok. Tvättmaskinen här hemma har gått på högvarv här hemma.
På eftermiddagen kom Marie och hälsa på det blev en latte och tjejsnack :) Efter några timmar bytte jag ut Marie mot Evelina för att bege oss mot zenzen och ett härligt pass. Idag blev det zumba toning där hela kroppen går arbeta ;)
Nu myser jag i soffan framför en ny serie på tv. Markus jobbar kväll så jag och Selma har lite egentid.
Ha en bra kväll!! Kram


Härlig och skön söndag

Idag vaknade man upp till en fin vinterdag. Termometern visade minusgrader och solen sken.
Jag och Markus bestämde oss för att låna Elsa på en promenad runt hälsans stig. Riktigt mysigt och skönt var det och Elsa skuttade runt:) Väl tillbaka igen fick vi lite fika. Varit en sväng till Marie och lånat en bok som jag ska ha till skolan. Nu har vi köpt med oss lite mat och ska hem till mamma och pappa och äta. Lite senare blir det gymmet för Markus och zumba för mig. Sen blir det söndagsmys i soffan.
Kram på er!


En bra start på helgen


En bra start på dagen!

Det är så mysigt att tända ljus, koka kaffe och fixa en god frukost och krypa upp i soffan under en filt.


Bra start!

Promenad och frukost avklarad :)


Ny vecka!

Ja då har ännu en vecka startat. Jag har haft en skön och mysig dag. Började min dag med att ta det lugnt hemma, skjutsa Markus till jobbet och dricka några koppar kaffe. Efter lunchen åkte jag och mös med Lina och pojkarna <3 vilka underbara vänner man har. Blev bjuden på god fruktsallad och vispad crème fraîche riktigt gott. Sen blev det hem att byta om för träning. Fick sällskap idag av både Evelina och Jessica. Det blev zumba toning idag en zumba form där man dansar och har skoj samtidigt som man använder sig av hantlar och tonar kroppen. Passet avslutas med en styrkedel och på detta pass får magen sig en genomgång :)
Nu ska vi lägga oss och kolla på en serie. Godnatt på er!


Söndag!

Helgen börjar närma sig sitt slut och imorgon börjar Markus jobbs igen efter att ha varit långledig.
Vi har haft en skön och lugn helg. Igår började jag min dag med en långpromenad till Lina där jag fick mysa med hennes goa pojkar och fick lite fika. Efter en stund kom Markus och hämtade upp mig och vi åkte och köpte lite fin blommor eftersom igår var det mammas dag<3 Det blev lite fika hos mamma. Mormor och morfar var också där. På kvällen bjöd vi ut mamma på Helt enkelt riktigt trevlig och god mat. Sen blev det godis, soffan, stjärnorna på slottet och en bra film.
Nu ska jag snart väcka Markus med lite frukost sen blir det nog en promenad. Ikväll blir det zumba :)
Ha en bra dag nu!


Fredag!

Godmorgon! Igår var jag på nya zumba Fitnesspasset och det var riktigt roligt men jobbigt. Det var mycket jobbigare än förra passet men det är så det ska vara, kondition på hög nivå :)
Efter passet mötte jag upp Susanne för en kaffe på Java är inte ofta vi ses eftersom hon bor i Uppsala.
Fredag idag och jag vaknade tidigt. Har läst lite, kollat på tv och druckit kaffe. Jag ska snart ta en sväng på promenadvandet , äta frukost och göra mig klar för att möta upp Susanne på stan. Vi ska gå runt på stan lite och äta lunch innan hon åker tillbaka till Uppsala igen. Lite senare blir det zumba igen och sen fredagsmys.
Ha en bra dag!!


Torsdag!

Godmorgon! Jag har varit vaken ett tag och myst i soffan och plockat lite här hemma. Har plockat bort julen lite och satt upp nya gardiner i köket. Har precis ätit en god frukost och tänkte snart ta tag i städningen. Senare idag så blir det att gå på nya Zumba Fitnesspasset. Jag längtar ska bli riktigt roligt med nya låtar och steg. Hoppas ni får en bra dag!


Work out!


Onsdag!

Jag är morgonpigg så för mig är det så mysigt att starta morgonen i soffan med en kopp kaffe läsa lite bloggar och kolla på någon serie. Markus är ledig denna vecka så han ligger självklart och snarkar för fullt då han. Kan vara skönt att få lite egentid på morgonen.
När Markus väl vaknade så blev det en timmes promenad tillsammans. Nu blir det frukost, åka och handla och åka och hälsa på Marie och Micke i deras nya hus. Hoppas ni får en bra dag!


1 januari 2013

Hej på er! Ja då var det nytt år igen då. Det år som jag längtat efter sen jag börja plugga till lärare :) Vid den här tiden nästa år så är jag färdig med mina studier.
Vi hade en trevlig nyårsafton igår med Markus vänner. Vi åt en god middag, spelade spel och skrattade. Vid tolvslaget gick vi upp på Henrik och Åsa takterass och skålade in det nya året. Vid halv 2 tackade vi för oss och tog en promenad hem. Vi tog det lugnt igår så vi var båda pigga imorse. Jag och Markus började året med en timmes promenad sen har vi bara plockat undan lite här hemma. Om någon timme kommer mamma och pappa på middag. Tänkte bjuda på köttfärslimpa. Nu ska jag njuta av min latte här i soffan innan jag börjar med matten. Förresten har ni några mål eller nyårslöften 2013? Mina ser ni här nedanför.
Kram


Dagens!