Härligt!

Är ute på en skön promenad med Elsa i det fina vädret :)


Söndag!

Idag är det riktigt härligt höstväder så jag och Markus startade dagen med en promenad. Har gjort mig redo för dagen och ska skjutsa Markus till jobbet sen åka till Sätra. Mamma och jag ska ta en tripp till köpis. Ska väl försöka hinna få med lite plugg också:) Ha en bra dag!!


Dejt nr 2

Nu ikväll blir det en dejt igen. Blir bio och Hypnotisören. Hoppas den är bra. Ha en trevlig kväll!
Kram


<3

Jag och Markus hade en riktigt trevlig kväll på Kalles igår :) Mysigt att gå på dejt <3


Världens bästa Elsa!


Härliga fredag!

Ja det är trots allt en härlig fredag trots att regnet faller. Sitter i skolan nu, men slutar om en kvart och sen blir det grupparbete. Längtar efter en kopp kaffe:) Ska även gå igenom ett säkerhetstest innan jag tar helg :)Min dag kommer även bestå av ett zumbapass och ikväll blir det en mysig dejt med Markus på Kalles <3 Välbehövligt!!!!!!:)
Hörs!!!! Kram!


Torsdag!

Ha en bra dag!!


En bra start!


En kväll med vänner

Godkväll! Nu är jag hemma efter en trevlig kväll med vänner. Det är jag, Lina, Jessica och Camilla. Möts som vanligt på churh street är inte lätt att få till en dejt när man har barn, jobb, plugg och en massa annat. Men ikväll fick vi till en mysig träff :) alltid lika trevligt. Nu ligger jag och Markus och kollar på Heart of dixie, en riktigt bra serie. Sen blir det sova för imorgon väntar en dag med promenad, grupparbete, plugg och Zumba! Godnatt!!
Kram


Onsdag!

Godmorgon på er! Sitter och äter lite frukost och kollar på Oprah :) jag har varit i farten ett tag. Skjutsade Markus till jobbet vid 6 sen har jag tagit en promenad. Var riktigt skönt det var bara att ta på sig regnkläder och bra musik i lurarna och bara traska :) Ska snart åka till skolan, men är så sjukt omotiverad av denna kurs, allt strular hela tiden och lärarna ändrar på allt hela tiden. Kämpa på 1 år kvar!!!:) Efter skolan blir det plugg sen ikväll ska jag ut och äta med vänner :) som jag längtat:) Ha en bra dag nu!
Kram


Tisdag!

Hej på er! Idag har jag en sån där dag då man helst skulle vilja ligga i sängen hela dagen med en massa choklad och en massa bra serier. Men tyvärr så hinns inte sånt med, får bli en annan dag. Min mage spökar idag också, stressmage kanske??. Började min dag med en promenad och en mysig frukost efteråt med en massa tända ljus. Nu sitter jag och skrivet på min analys som ska in på fredag. Jag börjar bli klar sen är det bara att finslipa den lite. Idag händer det inte så mycket mer förutom att laga middag ikväll och träna om jag mår bättre. Imorgon är det skola sen på kvällen ska jag ut och äta med tjejerna ska bli såå mysigt och välbehövligt :) Ser även fram emot helgen då ska jag och Markus ut på en liten mysdejt på Kalles på fredagen :) Sen på lördag blir det bio, myshelg deluxe!!:) Nä nu ska jag sätta fart
Kram


Måndag!

Idag tittade äntligen solen fram:) Men min morgon började inte så värst bra. Vaknade pigg och bestämde mig för att ta en promenad, klädde på mig och pussa Markus hej då och är på väg att gå när jag inte hittar mina nycklar, är såå typiskt mig :) Jag ringer till mamma och självklart glömde jag dem där igår. Så var bara att åka dit men gjorde mig inte så mycket, jag fick pussa på Elsa :). Så det fick bli en promenad i sätra för mig istället. Väl hemma hade Markus kokat ägg till mig och lämnat en gullig lapp:) Så nu är frukost äten och jag ska sätta mig och plugga lite matte. Hörs!
Kram


Söndag!

Godmorgon! Gillar när helgerna kommer så man får mysa i soffan med en kopp kaffe och kolla på någon bra serie, så har min morgon sett ut :) Ska snart ta och väcka Markus och få med honom på en promenad :) Hoppas ni får en bra dag!


Mys!


Lördag!

Hej på er! Idag vaknade man upp till regn men det gjorde inte så mycket. Vi åt en god frukost sen skjutsa jag Markus till sätra. Vi skulle vara hundvakt några timmar åt Elsa men Markus fick sköta sig själv en timme medan jag åkte och träna en timme. Blev ett härligt Zumba toningpass, jag fick även sällskap av Evelina och Susanna. På vägen till Sätra så köpte jag med oss en varsin sallad från Lido. Har myst och busat en massa med Elsa. Just nu myser jag med mina mattepapper. Denna dag kommer bli en lugn och skön dag och vädret är riktigt passande. Ikväll blir det nya Johan Falk filmen, massor av tända ljus och godis:) man måste få unna sig :) Speciellt efter dagens hårda träningspass :) Ha en bra dag nu!


Fredag!

Godmorgon på er! Då var det fredag igen då och strålande sol:) Ska snart hämta upp Evelina och bege oss mot skolan. Har en lektion sen ska vi sitta och plugga en stund. Sen ska jag och Evelina äta lunch någonstans och bara prata om sånt som inte rör matten :) Senare idag blir det träning och tjejkväll med Lina. Hoppas det blir av,lilla Melker mådde inte riktigt hundra. Annars blir det kräftskiva med Markus om jag inte bäddar ner mig i soffan och bara är. Ha en bra dag nu!
Kram


Hösten!

Älskar alla dessa härliga höstpromenader i solen:) Idag blev det hälsans stig med Evelina och Susanna.


Onsdag!

Hej på er! Hoppas ni mår bra?! Idag började jag min morgon med min vanliga promenadrunda med vakna med the voice i lurarna, bra start denna onsdag :) Efter en dusch sitter jag nu i soffan och äter frukost och kollar på the voice på tv. Om en stund kommer Evelina och vi ska plugga lite, kämpar på gör vi!! Senare ska vi skaka på hela kroppen på Zumba Fitness:) Längtar tills nya passet Zumba Sentao startar, man dansar med toning sticks och använder även stol när man ska köra styrka. Nu jäklar ska jag bli fastare ;) Jag har märkt på armarna att jag blivit betydligt fastare av Zumba toning såå bra! Nä nu är det dags att sätta igång.
Kram


Måndag!

Hej på er! Den här dagen har bara svischat förbi. Efter ett seminarium i skolan så blev det lite grupparbete men hjärnan vill inte fungera riktigt på måndagar eller kanske alla dagar ;) Sen blev det hem och plugga några timmar innan jag packade träningsväskan och tog en promenad till Zen Zen för Zumba toning, Gud såå bra det passet är :) Väl hemma så lagade jag lite middag och nu sitter jag i soffan helt slut, jobbade två tal men blir nog en film nu istället innan det blir kväller. Ha en trevlig kväll!!
Kram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_505766609606ee6da14de183.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_505766619606ee6da55dedd6.jpg" class="image">


Söndag!

Hej på er! Gud vilken härlig helg vi har haft och vilket bra väder vi har :) Gårdagen blev riktigt lyckad bra väser och få umgås med Suzie kan inte bli annat än bra ;) Väl hemma blev det film i soffan innan läggdags. Idag har vi startat dagen med en härlig promenad runt hälsans stig. Nu ska vi hem och fixa pannkakor till frukost/lunch. Jag har inte ätit det på ett år så ska bli gott :) Ska fixa en sak inför skolan imorgon också och senare blir det middag i Sätra och eventuellt ett träningspass. Ha en bra dag!


Mys i solen

Härligt väder ute idag :)


Min morgon!

Denna morgon har bestått av matteplugg och en timmes promenad med Markus. Nu äter vi frukost sen ska vi bege oss till Söderhamn och hälsa på Susanna och Micke :)
Ha en bra dag!!!


Fredag!

Godmorgon!! Vaknade till regn denna morgon och en gullig pojkvän som ville ha skjuts till jobbet så då fick man tvinga sig upp :) Nu ligger jag och Selma och myser i soffan och jag har myst in mig i täcket med en kopp kaffe. Om en timme var det tänkt att jag skulle ta en morgonpromenad med en vän, får se hur det blir. Annars idag blir det plugg med Evelina, hälsa på Elsa, träna och sen myskväll tror jag :) Ha en bra dag nu!!
Kram


Min dag!


Pw in the sun


Tisdag

Bra start på dagen att börja med en pw innan skolan


Måndag!

Då var det måndag och en ny vecka. Dags att bege sig mot skolan. Ha en bra dag!
Kram


Lördag!

Godmorgon! Idag vaknade jag kl 6 och var klarvaken jag hörde Selma och jag är lite orolig för henne:( det jobbiga med djur. Har busat lite med henne på morgonen och myst lite. Nu ligger jag i soffan och kollar på film och dricker en kopp kaffe. Nog om det, igår kväll gick jag och Markus på en dejt, blev att se Hamilton på bio, mycket bättre än ettan. Idag får vi se vad som händer, ska kolla på en sak på stan som är lite hemlig ;) en sväng till Elsa också blir det nog :) självklart en långpromenad i solen när Markus vaknat;)
Kram


The sun!

Efter att ha passat Elsa och pluggat matematik i några timmar behövdes lite ny energi så blev en promenad runt Sätra i det fina vädret:)


Fredag!

Godmorgon! Startade denne fredag med en promenad och efter ett tag så tittar solen fram :) Även denna dag verkar bli fin. Om en stund ska jag bege mig mot Sätra för att vara hundvakt några timmar och även försöka plugga lite matematik. Ikväll blir det bio med den bästa <3 Ha en bra dag!
Kram


Onsdag!

Godmorgon! Sitter nu och äter lite frukost och myser med Selma i soffan. Om en timme ska jag cykla mot skolan för några timmars matematiklektion. Hoppas ni får en bra dag!


Bra start denna tisdag!


Måndag!

Hej på er! Dåligt med inlägg nu men jag har fullt upp nu när skolan kommit igång igen. Är tufft men jag kämpar det kan ingen ta ifrån mig iallafall :) Har haft en lugn och mysig helg med Markus och familjen <3 Även matematiken har förgyllt min tid ihelgen ;) Idag har min dag bestått av skola,plugg, hundvakt och träning. Är helt slut i kropp och huvud nu så soffan och en kopp te blir det nu. Markus har åkt och tränat så har en stund för mig själv. Avslutar med lite bilder från helgen.
Kram