Let's Zumba!

Nu är jag hemma efter ett jätte roligt Zumba Fitness pass, Gud vad svetten rann men roligt var det:) Har köpt ett månadskort nu till att börja med men jag kommer garanterat fortsätta:) Kanske Zumba bort några kilon ;) Markus kommer hem snart ska äta lite . Tur att jag fixade middagen innan jag gick och träna.


Redo!

Äter lite mellanmål innan jag ska ta en promenad ner mot stan och tjejerna för Zumba:)


Onsdag!

Godmorgon på er! Har klarat en natt utan någon värk efter tandläkaren igår. Trodde det skulle göra mycket ondare, kanske kommer vad vet jag. Har hunnit med lite här hemma på morgonen tvättat och bytt sängkläder. Nu och några timmar framåt så blir det plugg och kaffe. Vid 5 ska jag och Jessica och Camilla på Zumba :) hörs sen!


Aj aj!

Var hos tandläkaren efter skolan och jag fick dra ut min visdomstand. Tydligen hade den växt ut helt men var inte den som gjorde ont. Utan tandköttet var irriterat pga av tanden. Men nu är den väck!! Ingen dans för mig idag:( men imorn börjar jag på Zumba :) En promenad blir det ikväll om jag inte får för ont.


Tisdag!

Godmorgon! Lite sovmorgon idag, börjar kl 1 i skolan. Sol har vi idag också så blir nog en promenad till skolan :) Måste ringa min tandläkare också, min visdomstand är på väg så det gör lite ont, tur att Alvedon finns det hjälper lite iaf. Ikväll blir det ett danspass. Ha en bra dag!


Ibland är det mysigt att plugga :)


Promenad och plugg

Började denna måndag med en långpromenad i solen, såå skönt. Nu blir det en kopp kaffe och kolla på 2 program till skolan imorgon.


Köpis

Har haft en trevlig eftermiddag på köpis. Vi träffade på moster och kusin så det blev en fika ihop med dem. Blev lite köpt idag också. Både jag och Markus köpte nya träningskläder :) För mig blev det ett par till korta byxor, perfekt till Zumban som jag ska börja med på onsdag :) Linnet köpte jag i fredags men det fick jag gratis eftersom jag hade en bonuscheck från hm:) Så nu är jag laddad för Zumban :) Nu ska jag mysa i soffan och kolla klart på The Holiday


Ibland får man unna sig:)

Frukost/brunch efter en härlig promenad :)


Promenad med den bästa <3


The Holiday

Tänkte ta lite sovmorgon men så blev inte fallet. För många tankar som snurrar i huvudet. Så jag ligger i soffan och kollar på en av mina favorit filmer The Holiday. Är man redan kär så blir man ännu kärare och har man inte någon så blir man förälskad i filmen och karaktärerna, speciellt Jude Law:)


Lördag!

Har haft en trevlig dag i Sandviken. Först blev det lunch i centrum sen hem till Susanne och Stefans farmor på lite födelsedagsfika. Nu ska vi bege oss hemåt för en myskväll hemma hos oss.


Skön lördag!

Dricker en smoothie efter en skön promenad. Har fortfarande ont i magen men en promenad var skönt ändå. Om timme ska jag Susanne och Susannes mamma åka mot Sandviken och fira hennes lillebror:) Ikväll blir det tacos här hemma och Melodifestivalen:) myskväll helt enkelt. Susanne och Jessica ska mysa med oss:) Markus är snäll som tillät det efter en tuff vecka:) tjejkackel är kanske inte det roligaste. Hörs!


Promenad med Markus

Bra start :)


Nya jeans!

Idag fick jag ett par nya jeans av Markus:) han är världens gulligaste :) tack snälla!!<3 mina favoriter från ginatricot med dragkedja nertill


Bra början:)

Vaknade tidigt och såg att solen sken så det var bara att hoppa i träningskläderna och bra musik i öronen:)


Natti!

Ligger nu i sängen helt slut efter denna dag. Det är en sån skön känsla efteråt när man skrivit ett prov/tenta att känna nu är den över, iaf för tillfället. Har man suttit en vecka flera timmar varje dag så blir man riktigt less. Så är en skön känsla som infinner sig i kroppen nu:) Markus kom hem tidigt idag så vi tog en långpromenad tillsammans så skönt och så behövligt knappt setts denna vecka. Kvalitétid en torsdag eftermiddag är inte fy skam :) Sen hem och laga en god middag, bestående av lax, pressad potatis och mangåsås. Sen slappa vi i soffan och kollade på senaste big brother. Avsluta min torsdag med en kaffe på Java med Sophia och vi fick även besök av Sara och Elin så har haft en trevlig kväll:) Ska kolla lite på big brother nu innan jag somnar. Imorn blir det en morgonpromenad, lunch på stan med Susanne och Susanna, ett danspass (om jag orkar) och fredagsmys med den bästa :) Sov gott!


Äntligen över:)

Hej på er! Nu har jag helg:) proven gick bra. Det praktiska provet fick jag fullpott på:) det fick vi reda på direkt. Det skriftliga provet tar väl ett tag innan vi får veta, men jag svarade på allt iaf :) Sen blev det en sallad på Java med Amanda :) Har precis ätit lite mellanmål och ska nu slappa i soffan en stund. Ska hämta Markus om en timme sen blir det en långpromenad i det fina vädret. Hörs!


Firar med en god sallad!


Firar med en god sallad:)


Dagen D

Godmorgon på er! Sitter och äter frukost och kollar på vakna. Om en halvtimme ska jag åka och hämta upp Amanda och ta en kaffe innan vårt prov, fy! Men nu vill jag ha det gjort eftersom man blir lite småless när man nöter och nöter i en hel vecka. Önska mig lycka till!!!:) Kram


Onsdag!

Helt slut i skallen efter dagens plugg så det fick bli en promenad med Jessica istället för ett jympapass. Känner av en förkylning också, hoppas inte den bryter ut. Ska hoppa in i morgonrocken dricka te och vänta på att Markus ska komma hem och förhöra mig inför morgondagen. Nu får det bära eller brista.


Förmiddagsfika :)


Dagen innan!

Godmorgon på er! Min dag kommer bestå av bilden nedan, kaffe, plugg och massa tända ljus:) Kan behövas efter det är så trist väder ute. Ikväll blir det ett träningspass längtar:) och jag har precis bokat ett danspass på fredag eftermiddag:)


Promenad från skolan

Skön promenad från skolan i det fina vädret:) Behövs för nu vankas några timmars plugg


Roboten Hanna

Min och Amandas fina robot :)


Tisdag!

Godmorgon på er! Ska snart bege mig mot skolan. Skola 8.30-12 vi ska labba lite sen ska vi göra en utställning till provet på torsdag. Sen blir det bara hem och plugga. Men ikväll ska jag skaka rumpan på ett danspass ;) Ha en bra dag!


Paus!

Tog en paus i plugget och fixade lite här hemma. Har bytt duk till köksbordet och bytt till rena sängkläder, så nu längtar jag tills man får krypa ner i sängen ikväll:) Ska köra ett ryck till nu innan jag ger mig. Tagga, tagga!!!:)


Du & jag genom livet ;)


Plugg måndag!

Godmorgon på er! Efter en skön morgon med en god smoothie till frukost tar jag nu tag i plugget. Hade hellre velat gå ut i solen och promenera. Får bli senare kanske, ett träningspass blir det iaf:)


Fel!

13 maj ska det stå:)


Åhh längtar!

13 april ska jag äntligen får gå på denna musikal :)


Dagens middag!

Riktig god sallad och egengjorda vitlöksbröd :) Till det blir det film:)


Promenad med Markus


Söndags plugg

God morgon!! Dags att sätta igång med plugget så jag kan göra något roligare sen:) Är bara att kämpa på. En långpromenad blir det senare iaf:)


Lördag kväll!

Tacos hos Robin med Markus jobbarkompisar och deras respektive. Blir lugnt för oss med Loka:)


Pluggsällskap :)

Visst har jag bra sällskap?:)


Plugg!

Hej på er! Efter en skön morgon med en hos frukost och en promenad sitter jag nu och pluggar, lite mindre roligt men det måste göras. Markus är borta på lite trevligheter med jobbarkompisar som jag tackade nej till eftersom skolan ibland måste gå först. Men Kaj ska vara med ikväll istället :) Men skönt att få vara ensam hemma och plugga. Men jag litar på mottot som står på min kaffekopp "idag blir det en bra dag"


Bra start!

Börjar även denna morgon med en promenad:) blåser lite men tur att jag är klädd :)


Fredagsmys!

Nu lägger jag ner skolan för idag. Är trött efter en lång dag. Har haft en trevlig dag i Söderhamn. Kusin kom även förbi mormor och morfar :) så det var trevligt. Nu blir det fredagsmys med den bästa <3


Nytt bokställ


Söderhamn!

Hej på er! Befinner mig nu i söderhamn och hälsar på mormor och morfar.
Mamma var ledig så jag följde med henne, la plugget åt sidan. Gjort lite ärenden på stan nu och ska nu hem och fixa mat, blir tillmans korv och stuvade makaroner har inte jag ätit på flera flera år:) Passar på och pluggar lite medan maten fixas. Ikväll blir det mys med den bästa <3


Morgonpromenad!


Slut som artist!

Helt slut är jag:( var pigg innan träningen men nu när jag kom hem blev jag helt slut.


Plugg!!

Bara att gilla läget :)


Check!

Härligt med check från hm:) nu är jag hemma och ska ta tag i plugget:(


Hemlingby med klassen!

Promenerar i skogen med klassen och kollar på omgivningen:) har precis haft kaffepaus:)


Shoes!

Har en lite paus nu från plugget för lite lunch. Tänkte visa mina skor jag fick av Markus igår:) Dem kommer från Din sko


Onsdag!

Godmorgon på er! Hoppas ni mår bra och hade en trevlig dag igår :) jag hade en riktigt mysig kväll:) Idag är Markus tyvärr sjuk:( jag ska upp nu och äta frukost och plugga. Måste berätta för jag är lite glad. Jag ska få gå på Dirty dancing musikalen:) Dem som känner mig vet hur mycket jag älskar den filmen. Så det blir en heldag i Sthlm med shopping, middag och föreställning. Har vi tur så följer mamma med. Pappa vet jag inte riktigt om han vill ;) Hörs senare! Bild lånad från Google


<3

Mys med Markus på Akropolis


Härlig promenad mot skolan


14 februari

Godmorgon!! Idag är det alla hjärtans dag <3 Dagen man ska visa hur mycket man tycker om sina nära och kära. Fast det tycker jag man ska göra alla dagar på året. Men lite mysig kan jag tycka att det är, speciellt när jag får fira den med Markus <3 När jag vaknade i morse så fick jag ett handskrivet brev av honom, jättefint gjort och skrivet. Undrar om han vet att jag gjort detsamma ;) Har skola 8.30-16 sen ikväll så ska vi ut och äta. Ska äta frukost och göra mig klar nu. Blir en promenad för mig till skolan idag, det får bli dagens motion men det är som sagt ca 5 km till skolan så:) Ha en bra dag och ta hand om er<3


Helt färdig!

Redovisningen gick bra idag men det blev en lång dag med en massa information. Orkade med lite plugg när jag kom hem iaf, bättre än inget :) Är på Friskis nu och hoppas jag ska piggna till efter ett roligt men jobbigt medel/pulspass :) Blir tidig kväller idag. Heldag i skolan imorgon också och ny delkurs börjar, undrar om det är teknik, fysik eller kemi;) koll jag har idag. Tänkte gå upp i tid imorgon och ta en morgonpromenad till skolan. Är iaf en promenad på över en halvtimme. Eftersom kvällen är ägnad till Markus så blir det ingen dans. Men lit motion får man iaf. Man ska ta tillvara på det lilla och vardagsmotionen;) Nu är det dags att svettas:)


Måndag morgon!

Godmorgon!! Då var det en ny vecka med nya tag. Denna vecka kommer gå i skolans täcke. Har skola 3 dagar denna vecka och så blir det en massa plugg till provet nästa vecka. Idag står redovisningar på schemat hela dagen, fy är lite nervös fast man gjort det ett antal gånger nu. Men det är nog bra att vara lite nervös. Blir nog bara skola, plugg och träning idag, inte roligare än så;) Ha en bra dag!!


Java!

Stanna till för en latte med Susanne och Jessica :)


Åhh härliga sol!

Njuter av en härlig långpromenad :) ska möta upp Susanne och Jessica på en kaffe på stan lite senare, mys!!


Söndag!

God förmiddag!! Hoppas att allt är bra med er?! Här är det bara bra iaf. Är pigg efter gårdagen och det är bra:) Drack inte mycket eftersom det känns bara onödigt. Markus tyckte att det var en lyckad kväll och det är ju huvudsaken :) dock var det lite segt på church street eftersom det blev en sån lång väntan för oss eftersom vi var så många, men allt löste sig :) Blev en lyckad kväll på heartbreak också, roligt när man inte varit ut på 2 månader. Men vid halv 2 gav mina fötter upp. Nu har vi precis ätit frukost och kollar klart på en film. Sen blir det ut på en promenad i det fina vädret:) Kram


Redo!


Lunch!

Lite god sallad efter ett härligt träningspass :)


Lördag!

God morgon på er!! Markus håller på och fixar lite frukost till oss. Ska inviga vår nya blender idag:) Vår gamla sjöng på sista refrängen igår så det var ju ett måste att köpa en ny eftersom vi använder den varje dag. Dem hade bra pris på Ica maxi för 299 kr så vi slog till:) Efter frukosten blir det ett Friskispass för mig och gymmet för mig. Sen hem och förbereda lite för kvällens festligheter. Vid 17 är vi ett härligt gäng som ska ut och äta:)


Fredags mys!

Äntligen får man landa hemma i myskläder och vara nöjd med dagen. Håller på att fixa ihop en sallad till middag och eget vitlöksbröd:) Sen ska jag mysa ner i soffan med den bästa <3 Markus är så gullig, vi hade bestämt att vi inte skulle ut och äta tisdag på allahjärtansdag men han har tydligen bokat bord han :) blir mysigt. Dagens köp på stan blev två par strumpor vilket behövs eftersom jag fått kasta hur många som helst så måste börja köpa på mig lite nya. Började med dessa två:)


Ny lampa?

Denna lampa skulle jag vilja ha som sänglampa, vad tycks? Denna är från Åhléns:)


Härliga fredag!

Nu ner och äta lunch med några från förra klassen:) sen lite annat småfix på stan. Hämta upp Markus när han slutar för en tripp till Mio, systemet och ica maxi. Handla lite till morgondagens födelsedagsfest :) Kanske hörs senare!


Fredag morgon!

God morgon på er!! Är fredag morgon och dem känns alltid lite extra bra :) Sitter och kollar på Vakna med The voice och dricker kaffe. Det är sista avsnittet med Josefin Crafoord. Ska ta en promenad efter det här. Kanske får jag sällskap av Susanna. Sen hem och äta min goda smoothie och göra mig klar för dagen. Ska äta lunch med bästa Sophia från förra klassen idag ska bli mysigt. Får se om några andra dyker upp:) Hörs!


Slut tjej!!

Hej på er! Kom hem för en stund sen efter en lång dag i skolan men nu är vi klar med båda våra arbeten :) Så nu tar jag helg :) Jag fick hem mitt betyg från förra kursen, fick ett B så jag ska vara nöjd :) Sätter jag mig ner i soffan nu så kommer jag aldrig komma upp ur den. Ska knåpa ihop nå mat till Markus kommer hem, hade inte så mycket i frysen så får improvisera lite :) sen ska jag iväg och träna med Jessica :) Så tar tag i städningen nu så jag inte blir lat och trött :)


Torsdag!

God morgon på er!! Nu åker jag till skolan för en heldag med grupparbete. Ha en bra dag!!


<3

Kolla vilka fina rosor Markus överraskade mig med idag <3 Han är verkligen den bästa!!


Min eftermiddag!

Har precis haft besök av Marie det blev en kopp kaffe och en kopp te och självklart en massa tjejsnack. Hon gick för en stund sen och jag har precis ätit lite mellis. Markus kommer snart hem då ska jag skjutsa tillbaka han till jobbet direkt. Han ska fixa lite där och jag vill ha bilen till träningen:) Sen ska jag iväg och handla lite frukt och mat till Selma. Även hämta ut mitt paket från hm, en tunika jag beställde i början på december får se om den passar :) Sen blir det lite middag och ett medel/puls pass :) Hörs! Kram!


Bra början på dagen!

Kände för en promenad innan jag drar igång med plugget. Lite senare kommer Marie förbi på en kaffe. Hörs senare!


Shoes!

Bild från www.dinsko.se

Dessa skor provade jag för ett antal veckor sen och gud så sköna dem var, kändes inte på foten. Perfekt för mig och mina halgus valgus knölar. Perfekta till lite finare tillfällen och till vardags eftersom de inte är så höga. Ska bli mina i framtiden men just nu har jag köpstopp, men titta får man alltid :)

Kvällsmys!!

Ligger helt slut i soffan, både jag och Markus har varit och tränat. Innan det blev det en god middag lax och rotfrukter. Nu ska vi kolla på film och istället för en massa kakor på födelsedagen så får han dipp och morötter :)


Coffee

kaffe är en students bästa vän :)


Mio

Vi måste köpa en ny dörrmatta, inget roligt köp kanske:) Älskade min förra röda mer stjärna från Mio. Selma hade lite roligt med den så vi fick slänga den. Ska köpa en liknande nu fast i svart. Dock tar vi den billiga varianten nu, tänker inte köpa en för 400 igen utifall Selma förstör den här med. Nu ska jag dricka lite kaffe och plugga lite.


Markus 26 år!!

Idag fyller den bästa år <3 Grattis älskling! Han fick öppna paket tidigt imorse och vid halv 6 höll jag han sällskap när han åt frukost, men trött var jag :)


Min kväll!

God kväll på er! Nu sitter jag i soffan och slappar efter en lång dag. Träningen på kvällen gick bra och man känner att styrkan har kommit tillbaka :) Har även slagit in Markus paket eftersom han fyller är imorgon:) 26 år fyller han. Ska dricka mitt kaffe nu och kolla på tv. Ha en bra kväll allihopa!!


Trött tjej!

Riktigt trött är jag, vaknade tidigt och sen har vi varit ute flera timmar med skolan. Även pluggat lite med gruppen, dem åkte hem för en stund sen. Ska vila en stund nu innan jag ska hämta Markus. Vid 5 blir det ett friskispass för mig:) tagga, tagga!!


Påpälsad :)

För en förmiddag ute


Måndag!

God morgon!! Sitter nu och äter lite frukost och är sjukt trött. Skjutsade Markus till jobbet vid 6 och fy vad kallt det var ute då och blåste :( Har utedag med skolan idag så det gäller att klä på sig. Sitter med underställ nu så:) Efter några timmar ute i naturen så blir det lite grupparbete. Hörs senare!


Let's Zumba

Jag har blivit lite av ett fan av Zumba men jag har tröttnat att stå framför tvn och skaka på mina höfter plus att grannarna nog undrar var det låter som tio elefanter som galopperar på övervåningen:) Jag och Jessica ska nog börja på Zumba på Zen Zen testar med ett månadskort först. Någon som har dansat Zumba på Zen Zen??:) bild lånad från Google


Myskväll!!

Har myst ner oss med täcket i soffan nu:) Blir film och lite godis:) Ha en mysig söndagskväll allihopa!!


Dagens middag!

Egengjorda köttbullar i tomatsås med basilika :)


Promenad med Markus


Söndag!

God morgon på er! Är bara jag och Selma som är vakna:) vi myser i soffan och kollar på tv. Markus ligger och sover han drack ju lite igår så ;) Börjar blir lite hungrig så ska ta och äta lite frukost ska kolla om Markus vill göra mig sällskap:) Sen blir det en promenad i snön:) Får se om mamma och pappa kommer senare och firar Markus. Hörs sen!!


Gotta!!

Mys hemma hos Jessica nu:) Nu laddar vi för Mello:)


Tjejkväll och Mello:)

Nu beger jag mig till Jessica för att kolla på melodifestivalen. Lite godis ska jag också unna mig:) Ha en bra kväll!!


Ginatricot

Skönaste topparna som finns :) från Gina 99 kr kostar dem. Men idag gjorde jag ett fynd och köpte den lila och röda för 20kr/styck :) Amanda tipsade mig och jag är fast:)


Lördag!

Hej på er!! Vilken härlig dag det är idag. Solen skiner och det knarrar under fötterna :) Visst det är kallt men det är väl så det ska vara på vintern. Markus prata med sin mamma tidigare och de har -39 så vi ska inte klaga ;) Har haft en härlig förmiddag, började med en frukostbuffe på Lido sen en liten promenad i vintersolen till träningen och nu har jag tränat klart. Det var två tjejer som blev överraskad under passet med en möhippa:) Självklart kom det tårar ner från mina kinder :) hur tusan ska jag kunna gifta mig?;) Ska ta och göra mig klar nu. Ska träffa hämta upp Jessica om en stund igen, blir en tur till köpis måste hitta en present till Markus:) hörs sen!


Frukost!!

Frukost på Lido med Markus och Jessica innan träning:)


En riktigt "Må bra"film

Man satt med ett leende på läpparna under hela filmen, riktigt rolig och sevärd. Gå och se den! Ett tips från mig :) Håller på och värmer mig efter den kalla och snöiga promenaden från garaget, vi har en bit att gå men jag får se det som lite extra motion;) Nu ska jag sova, ska upp tidigt och äta frukost med Jessica på Konditori Lido innan vi ska träna. Selma sover skönt på det här kortet iaf :) Hörs imorgon!! God natt på er!!!!


Fika innan bion

Efter en god middag så blev vi sugna på kaffe:) Så tar en fika på George innan bion:) Markus unnar sig en kladdkaka han också, fusk!!:)


Glad tjej!

Idag nådde jag mitt första delmål:) Den vikt som jag först bestämde mig att nå och idag är jag här, 10 kg lättare:) Är några kilon kvar men jag ska lyckas:) Firar med lite frukt och kaffe nu:)


Mysfredag!!!

Idag när Markus slutar ska jag och Markus ha en liten mysdag :) Han jobbar imorgon och ska ut på lite festligheter så får passa på idag :)
Tänkte fixa lite tacos och jag ska bjuda han på bio:) Vi ska denna film :)

Bild från Google

Stars!!


Riktigt fin tröja som det skriker Hanna om :) Denna är från www.ginatricot.se

Morgonpromenad i snön:)

Börjar denna fredag med en härlig promenad :)


Torsdag!

Hej på er! Idag har jag haft en riktigt bra dag. Började med grupparbete på skolan några timmar sen har jag myst med familjen Gidlöf hela eftermiddagen :) Bebismys är såå mysigt:) Hemma nu och håller på och fixar lite middag till Markus kommer hem, idag blir det torsk och äggsås:) En av mina favoriträtter. Senare ikväll ska jag iväg och träna med Jessica :)


Müsli

Fick även ett ryck idag och göra egen müsli:) Fick receptet av en annan blogg:) består av en massa gott: massa olika nötter, cocos, solrosskärnor, linfrön, lite honung, rapsolja.


Nyttiga muffins!

Efter promenaden med Jessica så fick jag ett ryck att testa att baka dessa muffins som jag fick tips av. Dem innehåller: banan, kanel, vatten, rapsolja, kaffe, lätt youghurt, bikarbonat, kanel, dinkelmjöl. Ska testa en till kaffet när Markus kommer hem :)


Lunch & promenad

Nu lunch med pappa sen en långpromenad med Jessica :)


Onsdag!

God morgon på er! Allt bra? Jag hade sett fram emot en liten sovmorgon men så blev det inte:) Är ledig idag, eller jag har lite litteratur att läsa. Idag är jag och min grupp med i tidningen :) Fick frågan vad vi tycker om det nya förslaget med övningsskolor istället för det vi har nu. Jag vet inte riktigt vad jag tycker, kan vara att gå lite bakåt i tiden. Jag är så otroligt nöjd med min vfu skola och handledare, men jag förstår dem som kanske inte har det lika bra