Onsdag!

Idag är det riktigt fint väder, underbart! Efter skolan så åkte jag till Sätra för att vara hundvakt åt Elsa. Mår inte riktigt bra jag har gått och blivit förkyld men att umgås med Elsa tackar man inte nej till. Jag och Elsa har varit ute och myst i solen, så härligt men jag fick gå i lugn takt. Nu försöker jag läsa men Elsa sitter bredvid mig och ser så rolig ut <3
Läser om barnmisshandel och det gör verkligen ont i hjärtat när jag läser det :( Jag får ont i magen när jag tänker på det, vilken stor roll jag kan ha för vissa elever. Hoppas att jag alltid kommer att finnas där för mina elever som verkligen behöver det och att jag får den hjälp jag behöver av skolan.
Kram på er!


Bra start på denna vecka!

Promenad runt hälsans stig


Leopard converse!

Jag har länge försökt fått tag på leopard converse sen jag såg en tjej som hade sånna på sig. Letat som en tok på internet utan resultat. Min lillebror har fått kolla i Paris och Micke har letat i Kina. Idag kom Susanne och Micke på en snabb visit och med sig hade dem mina efterlängtade skor :) på Topshop fanns dem. Överlycklig tjej och mycket billigare än här hemma :) Tack!!


Lördag!

Lördag igen och jag befinner mig i Söderhamn med mamma och hälsar på mormor och morfar. Markus är kvar hemma, han har gått och blivit sjuk. Så ikväll blir det lugnt hemma i soffan. Pyssla om den sjuke lite :)
Min lördag startade jag med en god frukost sen åkte jag till gymmet och körde intervaller. Tänkte ta en långpromenad men vädret var så tråkigt. Hoppas ni får en bra lördag!


Långpromenad & bus


onsdag!

När Markus jobbar kväll så hinner vi inte ses så mycket men imorse fick vi ihop en långpromenad tillsammans. Det är så mysigt att gå och prata om allt mellan himmel och jord :)
Nu ska jag krypa ner under filten med en kopp kaffe och plugga lite.
Ha en bra dag! Kram


Tisdag!

Hej på er! Hoppas ni mår bra?! Jag mår bra men är lite trött, det har nog med detta väder att göra. Vi har inte fått se solen på nästan två veckor.
Idag på förmiddagen åkte jag och myste en sväng med Lina och grabbarna <3 världens goaste pojkar.
Nu myser jag runt här hemma i myskläder och pluggar lite. Markus kobbar kväll så jag har lite egentid. Ikväll blir det Zumba sen ska jag kolla på någon bra film tror jag.
Kram på er!


Söndags träning!

Idag fick jag lite sovmorgon, jag vaknade före katten :) Gick upp och kokade kaffe och mös i soffan en stund. Sen väckte jag Markus och vi fixade lite frukost. Efter frukosten åkte vi iväg och gymmade. Började med att jogga och gå i olika intervaller i en halvtimme sen så körde jag mage. Vi avslutade med att cykla 4 km. Det känns i mina ben efter gårdagens Zumba maraton :) Nu blir det hem och äta en god sallad från Lido :)
Kram på er!

https://cdn3.cdnme.se/2417782/6-3/pic_5120c691ddf2b35f6af20f1d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2417782/6-3/pic_5120c691ddf2b35f6af20f1d.jpg" class="image">


Leopard!

Som några av er kanske märkt så älskar jag leopard :) dessa är två nykomlingar i min garderob. Den långa jackan är en alla hjärtans dags present från Markus <3


Lördag!

Godmorgon! Det har varit dåligt med inlägg i veckan men jag har haft fullt upp så är skönt med två dagar ledigt . Jag ska börja min lördag med ett två timmar långt Zumba master Class. Det ska bli riktigt roligt så jag har precis laddat med en god frukost. Efter passet blir det exotisk planka och lite vimmel :)
I eftermiddag blir det Hockey med Markus, mamma och pappa sen får vi se vad som händer. Hoppas ni får en riktigt bra lördag! Kram


Baking!

Efter en förmiddag i skolan och lite plugg här hemma bestämde jag mig för att baka nyttigt bröd som jag velat testa ett tag. De innehåller: kvarg, hallon, havregryn, gramhamsmjöl, en mosad banan. Nu blir det en kopp kaffe och testa :)


Lördag!

Idag fick jag sova till halv nio för lilla Selma så det var skönt. Sen när jag och Markus gick upp ja då gick hon och la sig som vanligt, rolig katt vi har :)
Vi började dagen med en god frukost och klädde på oss träningskläderna och åkte och gymmade. Jag måste träna upp min rygg säger min kiropraktor så idag blev det rygg och mage och insida lår. Blev även kondition på crosstrainern och cykeln. Det är mycket roligare att träna med någon. Jag ska vara glad att Markus vill hjälpa mig i alla fall :)
Nu är vi hemma och har fixat lite lunch och jag har bakat en kladdkaka. Vi ska ha lite födelsedagsfika nu på eftermiddagen.
Ikväll är det lördagsmys som gäller! Ha en bra dag!!!
Kram


Härliga fredag!

Godmorgon! Mår ni bra? Det gör jag:) Hade en bra dag igår och jag tror Markus var nöjd :) Han fick paket, fika och god mat på Kalles. Han är värd det bästa.
Igår klickade jag även hem en tränings dvd med Annica Sjöö från Let's dance. Hennes dvd har fått mycket fina ord och gett resultat. Den har tagit slut direkt när det har blivit påfyllt på lagret men igår hann jag klicka hem ett ex. Denna dvd riktar in sig på rumpa, lår och mage. Konditionsövningar och styrka i block. 40 min hemma som man kan köra framför tvn. Jag hoppas på lite resultat :)
Denna fredag ska jag plugga lite och efter lunch mysa ned Lina och pojkarna. Sen ikväll blir det Zumba och sen baka en kladdkaka inför kalaset imorgon.
Ha en bra dag nu! Kram


Min morgon!

20 minuter på bandet och en god frukost :)


Hipp hipp hurra!!!!

Idag fyller den bästa killen 27 år! Grattis Markus <3


En solig söndag!

Godmorgon!! Idag verkar det bli en fin dag solen skiner och man blir lite gladare och piggare.
Jag och Selma myser i soffan vi med en kopp kaffe och Harry Potter på tvn.
Ska duka upp lite frukost snart sen blir det nog en promenad i det fina vädret . Får se vad som händer mer idag. Lite Zumba blir det ikväll iaf :)
Åhhh längtar till imorgon då ska jag har lite kvalitétid med mina vänner.
Kram


Shopping!

Gårdagen var riktigt trevlig. Jag och Markus strosa lite på stan och jag köpte en vårjacka som jag gått och funderat länge på och igår slog jag till. Kan tyckas lite tidigt men jag älskar den är skön och med mycket fina guldiga detaljer. Den passar bra till mina nya skor och converse :) Nu får våren ta och komma. Är lite sugen på en kamouflagejacka också. Kanske hittar någon i Stockholm i mars för en billig peng. När vi åker dit ska jag gå och kolla på hm Home finns så mycket fint där. Ska bli mysigt att få umgås med mamma och pappa en hel dag och avsluta med Jerry Williams på Cirkus på kvällen. Undrar om jag är den enda 28 åringen som gillar honom?!:)
På stan fick jag även en fin tröja av Markus, världens snällaste och han vet verkligen vad jag tycker om. Sen mötte vi upp Jessica och hennes kille Jonas jag var riktigt nyfiken att få träffa honom. Vi tog en kaffe på mingel och pratade bort någon timme. Det var riktigt trevligt och han får verkligen godkänt.
Igår kväll hade jag lite egentid här hemma i soffan. Markus var och kolla på hockey med vänner så jag och Selma mös här hemma med en massa tända ljus och godis :)
Kram på er!


Lördag!

Imorse fick jag ett ryck och gick upp och och bakade houngsbröd. Det blev gott men eftersom jag inte äter smör och knappt nå pålägg så blir inte mina mackor så roliga. Men Markus åt med god aptit så det var ju bra :)
Vi låg i soffan och mös med Selma en stund innan han skulle iväg och tvätta bilen. Jag bestämde mig för att ta en långpromenad. Det blev min vanliga tur på ca en timme. Ringde upp Susanne och fick sällskap under hela promenaden:)
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar. Vi ska ner på stan och kika lite och fika med Jessica och hennes nya kärlek :)
Kram på er!


Du & jag!


Fredag!

Godmorgon på er! Då var det äntligen fredag igen. Denna fredag är riktigt välkommen här hemma. Både jag och Markus är trötta. Markus har jobbat över nu i två veckors tid och det sliter på kroppen. Så vi ska ha en lugn helg och bara mysa. Imorgon ska vi träffa Jessica och hennes nya kärlek på stan och ta en fika. Ska bli roligt att träffa honom :) Sen blir det väl en promenad och lite Zumba i helgen också :)
Ska snart iväg och göra en fältstudieuppgift till skolan sen mysa med Lina och pojkarna.
Måste bara visa dessa skor som jag gått och blivit förälskad i från bubbleroom. Skulle vara så fin till min vårjacka.
Kram på er!
Ha en bra fredag nu!