Onsdag!

Hej på er! Idag har jag hunnit med lite som har fått stå åt sidan när jag har tentapluggat. Började min morgon med en promenad och åt sedan frukost med Markus innan han åkte till jobbet. Satt mig sen och pluggade lite innan jag åkte hem till Lina och pojkarna och mös:) Blev bjuden på kaffe och pannkaka. Nu sitter jag och väntar hos frissan, äntligen ska jag bli fin i håret :) Tar väl en stund här så jag går direkt till zenzen för zumba sentao :) Vi hörs senare!
Kram


Måndag!

Godkväll på er! Nu är jag helt färdig, efter en dag med en ständig nervositet efter matematiktentan. Jag, Evelina och Tanya tog en lunch på stan för att försöka tänka på annat men det är svårt. Nu är den iaf gjord och efter 4 timmar så gick jag och lämna in alla mina papper. Nu får det bära eller brista. Jag har iaf gjort mitt bästa.
Nu ska vi kolla på ett avsnitt av solsidan sedan sova. Godnatt på er!
Kram


Söndag!

Hej på er! Vilken härligt väder det har varit denna helg. Tyvärr har jag inte kunnat njuta av vädret så mycket som jag velat med någon promenad har jag gjort mig tid till. Min helg har bestått av matteplugg har tenta imorgon :( Jag har iaf gjort mitt bästa det är huvudsaken.
Jag och Markus har precis tagit en promenad runt sätra och passa på att gå och pussa lite på Elsa.
Ha en fortsatt trevlig söndag!


Godmorgon Lördag!

Helg igen och denna helg kommer att gå i matematikens tecken. Har tenta på måndag så det är bara att kämpa.
Jag hade en mysig kväll igår, efter träningen kom Markus och hämta upp mig med en varsin sallad så åkte vi och myste ned Elsa:) När vi kom hem kröp vi ner i ett bad sen blev det soffan och solsidan resten av kvällen.
Nu har jag varit ut på en pw ska äta frukost och göra mig klar, om ca en timme kommer Evelina och pluggar. På eftermiddagen ska Markus och jag på churchstreet får se om familjen kommer med. Resten av kvällen blir det soffan, film och godis :)
Ha en bra dag!


Promenadband

Idag fick jag en tidig födelsedagspresent av Markus. Undrar om han tror att jag går för lite;)
Kan vara bra att ha ett här inne också :)


Älskar promenader


Off to school!

Ha en bra dag alla! :)


Slut som artist!

Godkväll! Det är en trött Hanna som skriver nu. Efter att antal timmar tentaplugg under dagen, ett tufft träningspass och lite plugg hemma hos Evelina nu på kvällen sätter sina spår. Har krupit ner under täcket och ska kolla på ett avsnitt av solsidan med kärleken. Vi måste vara de enda som inte har följt denna serie. Kollade på avsnitt 1 säsong 1 igår så nu kör vi :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!


Min start denna måndag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_5084dd8b9606ee036b4d628c.jpg" class="image">


Söndag!

God förmiddag! Jag har varit vaken några timmar och fått lite gjort. Tvättat, två maskiner och pluggat lite till tentan. Ska äta lite våfflor nu till frukost/brunch sen ska iväg på ett lunchpass :) Sen blir det väl hem till matten igen :) Pappa och mamma kommer hem till oss sen på middag så ska fixa lite med det. Ha nu en bra söndag! Kram


Bara jag som är uppe nu


Fredag!

Hej på er! Ja då var det fredag igen då och den där härliga helg känslan infinner sig :) Även fast jag ska Plura lite så är det ändå helg och man ta dagarna som dem kommer. Imorgon blir det en tripp till Söderhamn och hälsa på underbara Amanda, Gud så jag saknar henne. Min stöttepelare i skolan har tagit ett uppehåll och slutat neråt i landet till sin kärlek. Så vi ska ha kaffe dejt imorgon :)
Kom hem för en stund sen från skolan, jag och min grupp har haft redovisning om Geometri. Det gick bra och vi fick bra respons, så en klapp på axeln till oss :) Nu är det bara en opponering kvar på tisdag som vi ska göra på en annan grupp i klassen och tentan v.44. Första delen avklarad snart:)
Har plockat ihop lite här hemma och bytt sängkläder och slängt in de gamla i tvättmaskinen. Min kära sambo har lovat att städa imorgon när jag är borta,det tackar jag för :) <3
Ska sätta mig och dricka en kopp kaffe nu och plugga lite, får se hur länge jag orkar ;) Sugen på att ta en liten promenad också. Ikväll blir det zumba sen iväg och mysa med Lina :)
Ha en bra fredag! Kram


Torsdag!

Godmorgon! Redan torsdag idag, snart helg igen Gud vad veckorna går snabbt. Ska iväg till skolan nu för en lektion och lite planering inför vår redovisning imorgon. Annars idag händer inte så mycket blir att plugga lite till tentan och ta en långpromenad när Markus kommer hem från jobbet. Får se om jag åker och hälsar på i Sätra ikväll, jag har blivit lite smått beroende av Elsa <3
Ha nu en bra dag! Kram


Bra start denna onsdag


Det behövs paus i plugget


Tisdag!

Godmorgon på er! Det jobbiga med att hösten är här är det är så mörkt på morgonen. Skjutsade Markus till jobbet vid 6 och det är kolsvart ute samtidigt som det blåser mycket. Inte så roligt för en som är mörkrädd :) Kom hem och tog en lång dusch och sitter nu och kollar på vakna med the Voice och äter frukost. Om en stund ska jag bege mig mot skolan för lektion och fixa till det sista med grupparbetet. Blir även att plugga lite till tentan.
Igår blev det klart att jag ska läsa 15 p till matematik så jag får undervisa i ämnet. Fördjupad matematikinlärning heter kursen som jag börjar nästa vecka. Ska inte vara lika svår som denna kurs, vi ska inte räkna matte. Det är mycket att läsa och skriva men det gör jag hellre :) Lära oss att skriva åtgärdsprogram och liknande. Ska kämpa fram till jul. Jag kommer nog ångra mig annars, jag bli som sagt mer attraktiv på marknaden, då kommer jag ha svenska, SO, naturkunskap och matten.
Annars idag så händer inte så mycket, laga middag och träna, kanske tvätta lite. Ha nu en bra dag! Kram


Ny vecka!

Hej på er! Om exakt 2 veckor så sitter jag och skriver min matematiktenta:( kommer göra allt för att klara den. Har suttit i skolan nu sen imorse med Kristina, Lena och Tone.
Ska hämta upp Markus nu på jobbet och åka handla lite sen blir det direkt åka och träna. Närmsta veckorna kommer mitt liv bestå av skola, plugg och träning
Denna veckas träning kommer bestå av
Måndag zumba toning
Tisdag. Zumba fitness el toning
Onsdag morgonpromenad och zumba sentao
Torsdag promenad
Fredag zumba fitness
Lördag Promenad
Söndag zumba fitness


Söndag!

Hej på er! Då börjar denna helg lida mot sitt slut. Jag har haft en riktigt skön helg. Både umgåtts med vänner båda dagarna och haft kvalitétid med Markus.
Idag blev det en tur till köpis för mamma skulle köpa en dator. Hon hittade en så eftermiddagen spenderades i Sätra och Markus fick hjälpa henne :) Men de bjöd på fika och mat så det gick ingen nöd på oss :) Sen åkte vi hem och båda två bytte om till träningskläder. Nu är vi hemma igen jag har precis duschat och nu är det myskväll i soffan. Ha en bra kväll nu
Kram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_507aed209606ee2bef146706.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_507aed219606ee2c13f168b0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_507aed21ddf2b32cb80032ba.jpg" class="image">


Pw

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_5079172d9606ee2bedce1393.jpg" class="image">


Morgonmys

Godmorgon! Här hemma har jag och Selma varit uppe med tuppen, Inge sovmorgon här inte ;)
Ligger i soffan med en kopp kaffe och känner mig pigg ändå, somna som en stock igår. Tjejkvällen blev riktigt lyckad, kakan också :)
Om en stund blir det en långpromenad med Markus innan han ska iväg och fiska. Jag ska ta en fika med Marie på stan. Ha en bra dag nu!
Kram


Fredag

Hej på er! Nu är jag hemma efter några timmar i skolan med lektion och grupparbete. Sen åkte jag till Sätra och köpte med mig sallad och tog en tur med Elsa. Lilla gumman blir 6 månader idag :) Världens goaste lilla Elsa. Har plockat undan lite här hemma så nu är det fint inför helgen här hemma. Ikväll kommer några vänner på tjejkväll, mysigt ska det bli. Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe och ta det lite lugnt innan jag ska cykla mot zen zen dansa lite :)
Kram på er!


Full fart mot helgen

Hej på er! Idag har dagen rullat på. Började med lektion i skolan sen grupparbete, vi ser slutet och vi hoppas på att bli klara imorgon. Idag blev det en paus från pass eftersom det har blivit tre tuffa pass på raken nu måndag, tisdag, onsdag så idag blev det en långpromenad med Evelina istället:) Alltid lika trevligt med en härlig promenad i friska luften och kände att kroppen behövde vila. Sen i fredags har det blivit 5 pass och 2 promenader. Jag tycker att zumba är så roligt. Kan bestämma mig för att hoppa över ett pass, men när kvällen närmar sig så hittar du mig där ändå :) finns så mycket roliga pass. Har jag suttit och pluggat en hel dag så är det så skönt att komma ut och röra sig.
Nu har jag precis bakat en Marabou kladdkaka till morgondagens tjejkväll, det ska bli mysigt:) sånna kvällar behövs. Imorgon blir det även skola, plugg och zumba :)
Markus är på jobbet och fixar lite med bilen så jag myser i soffan med tända ljus och en kopp te. Matteböckerna tänker jag inte ens öppna ikväll.
Ha en trevlig kväll!!!!! Kram


Yes I made it :)

Jag klarade mitt säkerhetstest som jag skrev i fredags:) En stor sten har släppts från mitt bröst, har gått runt och tänkt på detta test sen i somras och oroat mig. Jag sr verkligen kämpat också, lärt mig igen från grunden. Nu är det bara att ladda för tenta vecka 44 sen är denna hemska kurs klar.


Älskar Zumba

Sitter nu i soffan med en kopp te efter ett hårt träningspass. Riktigt jobbigt är nya Zumba toning, man verkligen känner hur det tar i armarna och låren. Lår och mage får sig en rejäl omgång på slutet med en massa cykling och andra styrkeövningar. Jag märker verkligen resultat av denna träningsform :)
Ska kolla klart på Hollywood fruarna nu sen sova. Godnatt!


Mys i höstsolen


Måndag!

Morgonpromenad med Elsa


Söndag!

Hej på er! Jag har haft en skön helg och det behövdes verkligen. Har gått en härlig långpromenad både ensam och med Elsa, ätit lunch med Susanne, varit på Oves, hälsat på Sanna och lilla Mira, haft tjejkväll, myst med Markus, ätit lunch hos mamma, fikat med Susanne, zumbat och nu filmys med min sjuka sambo.
Riktigt nöjd med min träning denna vecka, det blev många promenader, Zumba toning, Zumba sentao och några vanliga Zumba Fitnesspass :) är såå roligt.
Ha en bra kväll! Kram


Lördag!

Godmorgon på er! Hoppas ni mår bra? Själv har jag lite blandade känslor men det beror mest på skolan. Hade matteprov igår jag kan säga att det mest var en strulig dag på skolan igår, tyvärr högskolan i ett nötskal. Slutade vid 12 och eftersom Markus var ledig igår så bjöd han mig på lunch på Österns pärla, riktigt gott var det. Jag fick även fina rosa rosor :) Sen åkte vi och mös med lilla Elsa, hon blir så glad när vi kommer. Senare på eftermiddagen blev det Zumba för mig och gym för Markus. På kvällen blev det mys här hemma med vänner.
Nu ska jag sätta fart med denna dag, solen skiner ute så det blir iaf en promenad. Sen stan och Oves med Susanne. På eftermiddagen ska vi hälsa på Sanna och lilla Mira :)
Ha en bra dag nu! Kram


<3

Du är underbar!


4 oktober!!

Godmorgon! Ni har väl inte missat att det är kanelbullens dag idag?! Finns det nå godare än nybakade bullar med ett glas mjölk :) Får se om jag får en bulle idag. Vaknade med ond mage:( stressmage är inte roligt. Idag blir det plugg har mitt säkerhetstest imorgon:( Ha en bra dag!


Godmorgon onsdag!

Hej på er! Idag är det en härlig höstdag och solen skiner :) Vaknade pigg och utvilad och med ett leende på läpparna. Kan nog bero på den mysiga kvällen hos Evelina igår. Jag och Susanna var där och kollade på Hollywoodfruarna och drack te. Självklart blev det en massa tjejsnack pckså :)
Imorse Så jag sket i morgonpromenaden tänker ta en promenad till skolan istället. Är ju en bit att gå från Brynäs till Högskolan. Har ett möte vid lunch om vårterminen. Först nu blir det lite plugg, säkerhetstestet börjar närma sig :(
Jag är sjukt taggad inför dagens träningspass. Zen Zens nya pass startar idag :) dans och styrka med hjälp av en stol och Zumbasticks ser sjukt roligt ut:) Blir iaf tre pass i veckan där styrka är inblandad, riktigt skönt. Men på de passen så dansar man också så pulsen är hög :)
Ikväll blir det nog att åka och hälsa på i Sätra och pussa lite med Elsa.
Ha en bra dag!!!
Kram


Godmorgon tisdag!


Måndag!

Hej på er! Denna dag har bestått av plugg med Evelina. Säkerhetstestet är på fredag så denna vecka blir det att plugga på det.
Idag fick jag mitt nya smink som jag beställde förra veckan, skönt med påfyllning och id är klart det bästa, iaf för min hy. Nä nu ska jag fortsätta plugga. Om någon timme blir det Zumba toning :) längtar!!!
Kram


Bra start denna måndag!