Söderhamn

Idag blev det en tripp till Söderhamn med mamma och pappa. Vi hälsade på mormor och morfar och hjälpte dem på gården. Jag fick äran att klippa gräset på hela gården och plocka hallon:) Mamma och jag gick även igenom mina gamla barnkläder:)
På eftermiddagen så åkte vi till Skärså, Söderhamns egna skärgård. Jag har många minnen därifrån eftersom mina somrar som barn spenderade jag där. Många fina minnen av farmor och farfar så det är alltid lite blandade känslor när man åker dit. Ledsen att dem inte fick vara kvar lite längre här på jorden <3
Dem har en mysig fiskerestaurang där som heter Albertina där dem har den godaste strömmingen jag har ätit, eller inget klår farmors stekta strömming. Mamma och jag blev iallafall bjudna på god mat av pappa. Vi hade en lyckad dag och nu är jag hemma och myser med tända ljus och väntar på att Markus ska sluta arbeta för kväll.
Kram på er!


En regnig kväll!

Har spenderat denna regniga kväll hemma hos mamma och pappa. Åt lite mat och umgicks och kollade på Allsång på Skansen, mysigt!
Nu är jag hemma och har myst ner mig i sängen och äter bigarråer och kollar på skilda världar. Markus jobbar kväll så jag ska njuta av lite egentid en stund till
Kram och godnatt!


Tisdag!

Nu är det glest mellan inläggen. Men finns så mycket annat man vill göra nu på sommaren så bloggen har glömts bort. Ska försöka att bli bättre med lite tätare inlägg eftersom snart börjar allvaret igen. Nästa måndag börjar jag min sista termin på Högskolan och examensarbetet ska börja skrivas. Blandade känslor inför detta snart börjar allvaret ut i arbetslivet och ändå öländstryggheten jag haft i över tre år. Ni får följa min resa här på bloggen, tror det blir mycket skola och träning :) kanske en annan sak också beror lite på hur allt går.
kram på er!
 

Ullared!

I fredags åkte jag, Markus och mamma till Ullared. Ingen av oss hade varit där tidigare och när jag fick tag i ett hotellrum så bestämde vi oss för att åka. Det var trevliga två dagar med shopping och god mat. Hotellrummet var riktigt fint och även hotellfrukosten var god :) Även trevligt att få umgås med mamma det var längesen.
Men Gud så mycket det finns att se där inne. Det behövs minst två dagar när man är där. När vi var inne andra dagen hittade jag saker som jag inte hittade dagen innan. Det blev lite shopping och vår budget höll vi...nästan :)
Dit kommer jag åka fler gånger. På hemvägen stannade vi till i Gränna och köpte polkagrisar :)
Här kommer lite bilder och en del av det vi köpte


Torsdag!

Längesen jag uppdaterade nu men dagarna rullar på och Markus har semester:) Så njuter att få ledig tid tillsammans. Vi får bara hoppas att vädret blir bättre.
Imorgon ska vi ta en tur till Ullared med mamma det ska bli riktigt roligt :) Roligt att Markus ville följa med. Vi sover över där och kommer hem på lördag. Pappa stannar hemma och passar Elsa och Selma.
Hoppas ni får en fin dag!