Turkiet!

Godmorgon! Jag och Markus hade en mysig kväll igår med god middag på Kalles. Bästa maten i stan :)
Idag åker vi till Turkiet med Markus familj. Dem flyger från Luleå och vi Arlanda. Det ska bli skönt att komma iväg och försöka släppa allting, jag ska försöka i alla fall :) Varit mycket i veckan att ha fått saker gjort i skolan men jag fick tillbaka två uppsatser som jag klarat så det var en analys med vetenskapliga artiklar som skulle in. Så den skickade jag in igår :)
Som vanligt kan jag inte sova när man ska åka iväg, lite resfeber jag hatar verkligen att flyga men det ska väl gå bra! Ta hand om er här hemma!
Kram


Tre år med den bästa!

Idag har jag och Markus varit tillsammans i tre år, vad tiden går fort!


Onsdag!

Godmorgon! Sitter nu och äter en skål med youghurt, kokos och färska jordgubbar :) Jag har varit på gymmet och kört lite intervaller. Idag har jag ingen lektion så jag ska fixa lite hemma, tvätta inför resan och kolla vad man ska ha med sig. Ska fixa lite inför fredagens seminarium också.
Igår hade jag en trevlig kväll hemma hos Micke och Marie med några koppar kaffe massa diskussioner om allt och ingenting. Får se om det kommer en liten bebis medan vi är borta.
Ha en bra dag! Kram


Mums!


Tisdag!

Godmorgon! Sitter nu och njuter av youghurt och jordgubbar, det finns inget bättre :) Frukosten smakar så mycket bättre efter ett träningspass. Idag blev det plankan och en springtur på gymmet. Jag ska snart göra mig klar för att åka till skolan och plugga några timmar. Har lite som måste in på fredag så jag jan försöka slappna av i Turkiet :)
Ikväll kommer Markus hem från kursen i Tyskland, han åkte i söndags så nu är han saknad här hemma. Ha en bra dag!


Vi har det bra!

Vi ha


Lördag!

Solen lös med sin frånvaro men vad gör det när man får sällskap av världen bästa kille.


Härlig start!


Heja oss!

Jag kämpar på med joggningen visst jag hamnar några steg bakom Markus men jag märker en sån stor skillnad sen jag började :)kämpar på!


Onsdag!

Godmorgon! Idag verkar det bli en fin dag här i Gävle :) Ska snart ut på en promenad med Maria, skönt att få lite sällskap. En massa tjejsnack samtidigt som man rör på sig i det fina vädret. Det är en riktigt bra kombination.
Började en ny kurs igår så jag har lite att läsa och ska försöka hitta några diskussionsfrågor. Men idag kan jag i alla fall sitta på balkongen och plugga :)
Ikväll blir det en joggingtur med Markus. Kul att springa med honom, han får mig att kämpa vidare.
Kram kram!


Måndag!

Godmorgon! Då var det ny vecka igen och kurstart. Sista kursen innan sommarlov :) Efter att jag skjutsat Markus till jobbet och varit till Selma med mat så blev jag pigg och bestämde mig för en joggingtur här i Sätra. Det går bättre och bättre så det är skönt :)
Ikväll kommer mamma och pappa hem från Paris så ikväll får jag sova i min egna säng. Saknar att vara hemma och fixa och dona. Ha en bra dag nu! Kram


Godmorgon söndag!


Redo för en joggingtur :)


Trevlig helg!!


I made it!!

Det går bättre och bättre. Nyss varit ute och joggat i Sätra:) Trodde jag aldrig att jag skulle göra, kände inte att jag behövde ta en paus heller utan jag körde på:)


Fredag!

Godmorgon på er! Jag och Elsa ligger och myser i soffan efter en liten promenad och frukost. Markus sov hemma hos oss inatt med Selma. Jag är ledig tills på måndag så jag ska bara ta det lugnt och ladda inför den nya kursen som börjar. Den här veckan har bestått av träning och plugg så det var skönt när jag igår skickade in mina två analyser. Idag så ska jag mysa med Elsa och åka iväg och träna. På eftermiddagen ska jag åka och mysa med Selma och vänta tills Markus slutar. Åka och handla det sista inför morgondagen. Sen blir det att åka hit och fixa god mat och mysa i soffan. Imorgon kommer några vänner och vi ska bjuda på grillat och ananaspaj :)
Ha en bra dag! Kram


Härlig känsla!

Idag var jag lite trött och när jag började jogga så kände jag att 3km fick räcka. Men när hade joggat 3km så hade jag en massa extra energi så jag bestämde mig att jogga vidare :) Härlig känsla efteråt.


Ny vecka och nya tag!


Söndag!

Godmorgon! Ligger i soffan nu och kollar på serier. Är lite seg i huvudet efter gårdagen men med lite kaffe så ska det nog bli bra :) Vi hade en jätte trevlig kväll igår. God mat, trevliga gäster, fin omgivning, live band och fri bar :) Kanske därför min andra hälft nog inte kommer må så bra idag :) Min morbror hade nog en riktigt trevlig kväll.
Vi började kvällen med tipsrunda och mitt lag vann. Vi vann en påse bilar och en Larsson Lastmaskiner tshirt :)
Idag får vi se vad som händer, blir en långpromenad till Sätra och hämta bilen iaf. Blir nog att ladda inför morgondagen ska skriva min sista uppsats på denna kurs. På torsdag ska allt in och jag har en kvar. Sen om en vecka börjar sista kursen på denna termin. Nu är det bara 20 dagar kvar tills vi åker till Turkiet :)
Kram på er!


Lördag!

Hej på er! Idag vaknade jag pigg och solen sken in genom fönstret. Kokade lite kaffe och satt mig i soffan och kollade på tv en stund. Lät Markus få sova en stund innan vi skulle iväg och jogga. Tog personligt rekord idag så jag är nöjd :)
Nu ska vi hem och fixa en god frukost och sen göra oss klar för att åka och fira pappa som fyller idag och sen beger vi oss mot Söderhamn och min morbrors 50 års fest :) Hoppas ni får en bra dag!
Kram


Resultatet!


Dagens!


Torsdag!

Idag började jag min dag med en morgonpromenad och bra musik i öronen. Finns ingen bättre start på morgonen och solen lyste så fint :)
Nu blir det lite frukost sen ska jag till skolan och ha redovisning om mitt ledarskap under senaste vfun. Senare idag ska jag äntligen gå till frissan och bli lite ljusare och trolla bort min hemska utväxt. Ha en bra dag!
Kram


1:a Maj!

Godmorgon! Då var vi inne på maj månad. Hoppas att det är nu den riktiga våren kommer :) gårdagen spenderade jag hemma hos Jessica där jag blev bjuden på tacos. Camilla var också där så det blev en trevlig kväll med en massa tjejsnack och minnen.
Idag ska jag njuta av att solen skiner och att man är ledig. Vi har precis ätit frukost och ska ta och åka mot gymmet.
Kram på er!