Dags att svettas:)

img_0742 (MMS)

Dags att svettas:)


Långpromenad

img_9527 (MMS)

Långpromenad


En solig fredag!

Hej hej! En solig och varm dag även idag:) och jag är ledig så det är helt underbart. Tog en liten sovmorgon, åt frukost till vakna och bara fixat lite här hemma. Ska snart ut på en långpromenad med Susanna. Efter ett så kommer Marie hit på lite fika:). Ikväll ska vi fira en Markus kompis flickvän som har fyllt år. De har bokat bord på Mezepotanya (hur det nu stavas) så det ska bli trevligt. Men blir en lugn kväll för mig och Markus ska upp tidigt och åka till laget 157 imorn med Jessica :) Ha nu en bra fredag!! Kram

Torsdag!

Hej hej! Idag är det en härlig torsdag, solen skiner ute och jag har klarat ännu en delkurs:) jag och min grupp fick även väldigt bra kommentarer om vårt arbete och redovisning så det känns roligt:) Efter skolan idag så mötte jag upp Evelina och Tove för en lunch:) riktigt trevligt. Sen har jag bara varit hemma och bara tagit det lugnt, kollat lite på tv och tvättat lite. Inga måste och Inge plugg;) Nu tar jag helg:) Ska ta och byta om nu och cykla iväg till fjärran för ett dans Fuego pass :) kram!

Onsdag!

God morgon!! Har precis skjutsat Markus till jobbet och det tog emot ska jag säga. Men var tvungen att ha bilen idag så det var bara att pallra sig upp:) Men nu saknar jag Markus bil som varit på lackning i en vecka. Ska snart göra iordning frukost och mysa en stund framför vakna med the voice:) Sen är det dags att åka iväg till fängelsemuseet där en grupp ska redovisa. Idag är det även min grupps tur att redovisa så jag är lite nervös :( men vi får göra det bästa vi kan. Så redovisningar står på schemat hela dagen. Ett träningspass blir det direkt efter skolan och innan jag ska hämta Markus. Visst var det fina blommor jag fick igår?;) Markus skulle ta med en överstrykningspenna åt mig så när jag innanför dörren igår efter träningen så fick jag leta efter den pennan:) Jag hittade den fasttejpad på blommorna:) Han är bäst min Karl!! <3 Ha en bra dag nu!! Kram

<3

Dessa stod och väntade på mig när jag kom hem från träningen :)



Tack älskling!!;)

Vilken av dessa två ska jag ha?

img_9173 (MMS)

Vilken av dessa två ska jag ha?


Tisdag!

Hej hej! Idag har jag suttit med en reflekterande text som jag nyss har skickat in. Jag har även tränat på redovisningen som jag och min grupp ska ha imorgon, är lite nervös men jag hoppas att det ska gå bra :) Resten av veckan kommer bestå av skola, träning, träffa vänner och på lördag åker jag till Lager 157 :) ska bli roligt att komma iväg lite bara. Får se om jag hittar något. Ska på en fest på Markus jobb i slutet av oktober, killarna ska ha kavaj och vi tjejer ska ha klänning och jag är ju verkligen en klänningstjej och äger flera snygga klänningar..not!!!!:) Så jag har ingen aning vad jag ska ha på mig, de skor jag hade tänkt ha på mig fick jag sjukt ont av :( men hoppas jag kan gå ut dem lite. Men ska kolla lite på lager 157 om jag hittar ett par i lite mjukare skinn. En kompis hade ett par snygga skor i mjukt skinn som verka forma sig lätt så får se. Jäkla knölar, har halgus valgus så kan få riktigt ont. I min ålder vill jag ha skor som är snygga men samtidigt sköna. Klänning är även det ett annat bekymmer men jag får se vad det blir, löser sig väl :) Ska fixa lite här hemma nu sen iväg på ett danspass :)

Nya väggdekoren:)

img_6269 (MMS)

Nya väggdekoren:)


Nya gardiner :)

img_9092 (MMS)

Nya gardiner :)


Frukost, vakna med the voice &heldag i skolan

img_1151 (MMS)

Frukost, vakna med the voice &heldag i skolan


Jag och Brolle igår:)

img_2565 (MMS)

Jag och Brolle igår:)


Fika med Susanne på Mocca

img_3861 (MMS)

Fika med Susanne på Mocca


Så snygg och bra igår:)

img_0522 (MMS)

Så snygg och bra igår:)


SMS-inlägg

img_9933 (MMS)


Ladies night!!

Hej hej! Jag började denna lördag med en promenad i det fina vädret:) så skönt. Sen blev det en smoothie och lite fix sen kom Lina och hämtade mig för en tripp på stan innan vi skulle möta tjejerna på en lunch :) Riktigt trevligt var det:) Hemma nu och har packat lite saker jag ska ha med hem till mamma och pappa. Mamma och jag ska ju på Ladies night ikväll:) så ska äta och fixa till mig där:) Efter det så blir det utgång med mina tjejer. Ska bli superskoj!! Hoppas ni får en trevlig kväll!! Kram!

Torsdag!!

Godmorgon! Inatt har jag sovit såå skönt och jag jag enig kunnat sova många timmar till. Det var så skönt att få sova en hel natt utan att vakna av selmas jamande. En könsmogen katt är inte det roligaste på nätterna. På tisdag nästa vecka ska hon stereliseras så det blir ju bättre iaf. Lilla gumman har blivit stor :) skjutsade Markus vid 6 imorse till jobbet så jag kunde ha bilen idag. Lite less för jag kan nog inte gå på dans Fuego ikväll:( är väl lika bra att vila hela veckan kanske ;) Nä nu blir det lite frukost och vakna med the voice innan det är dags att bege sig till skolan. Ha en bra dag!!! Kram!

Nya jackan från VILA

img_3775 (MMS)

Nya jackan från VILA


Ett annat tips från ellos 299:-

img_3639 (MMS)

Ett annat tips från ellos 299:-


Mina favoritskor just nu:)

img_7845 (MMS)

Mina favoritskor just nu:)


Onsdag!

Hej bloggen! Har blivit dåligt med inlägg nu i veckan. Men har fullt upp med ett grupparbte och jag mår inte riktigt hundra:(. Hatar att vara förkyld och att inte kunna träna. Jag hoppas att jag kanske kan träna på fredag och lördag eller iaf en längre promenad. Bär Markus slutar idag så ska vi iaf åka till köpis ska köpa en höstjacka. Har bara en tunn skinnjacka och två lite längre jackor som också är ganska tunna. Hittade en jacka inne på vila som är riktigt skön och tjockare. Det är den fina luvan på jackan som gör den så fin. Får hoppas att den håller innan det är dags för vinterjackan. Nä nu ska jag ladda kaffebryggaren:) Ha en bra dag! Kram

En regning måndag!

God morgon bloggen! Eller jag har varit vaken sen halv 3 imorse :( Selma har blivit könsmogen och går runt och jamar högt som tusan om nätterna nu. Tur att vi ska till veteinären imorgon och ge henne sin ettårs spruta. Får boka in en tid för sterelisering då. Ska snart åka till skolan och fixa en kamera. Vi ska filma idag så vi har något att visa på redovisningen nästa vecka. Helst av allt skulle jag bara vilja ligga i sängen och kurera mig men men man får bita ihop. Ha en bra dag! Kram!

Mot Söderhamn!!

img_1604 (MMS)

Mot Söderhamn!!


Nytt till hemmet

img_8780 (MMS)

Nytt till hemmet


Lördag!

God morgon!! Vad skönt det är att ha Markus hemma igen:) Tänkte jag skulle få lite sovmorgon iaf till kl 9 då jag hade ställt klockan, men lilla Selma ville något helt annat hon :) Jag tänkte starta igång denna lördag med ett jympapass :) en bra start på dagen. Efter passet blir det snabbt hem och göra sig klar . Jag och Markus ska hämta upp mamma och pappa för en tripp till Högbo :) mysigt!! Kram!

Lördag!

God morgon!! Vad skönt det är att ha Markus hemma igen:) Tänkte jag skulle få lite sovmorgon iaf till kl 9 då jag hade ställt klockan, men lilla Selma ville något helt annat hon :) Jag tänkte starta igång denna lördag med ett jympapass :) en bra start på dagen. Efter passet blir det snabbt hem och göra sig klar . Jag och Markus ska hämta upp mamma och pappa för en tripp till Högbo :) mysigt!! Kram!

Myskväll :)

img_9362 (MMS)

Myskväll :)


En bra fredag!

God morgon härliga fredag!!! Det är sol i Gävle idag så det är skönt. Jag är lite extra glad idag också för Markus kommer hem <3 Jag har längtat som en tok. Men veckan se gått fort och jag har haft mycket att göra. Min vecka ha bestått av grupparbete, seminarier, fika med vänner, varit i sätra, städat, tvättat och träna. Nu ser jag fram emot en helg med min bästa. Ska laga lite middag till han kommer hem tänkte jag:) Nä nu ska jag sätta fart! Ha en bra dag! Kram

Onsdag!

God morgon!! Eller jag har varit vaken några timmar, vaknade 4 imorse av en riktig obehaglig dröm :( gick upp och tände lampan och satt på tvn. Så lite trött är jag nu. Har precis ätit lite frukost och har vakna med the voice på i bakgrunden. Ska ta och sätta på mig lite smink som man ser ut som en människa också. Sen ska jag ivä på lite grupparbete. Senare idag blir det eventuellt en fika med Marie och senare på kvällen en promenad med Jessica. Får se vad som händer där emellan:) Ha en bra dag!! Kram

Min dag!

Hej hej! Efter lite information, handledning och lite diskussion och planering med gruppen så åkte jag och hade en mysig kaffestund med en kär vän:) Jag har nu varit hemma några timmar och har hunnit med lite b.l.a. dammat, tvättat, bytt gardiner och läst igenom och skickat in ett arbete. Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag ska börja med middagen och åka iväg på ett danspass. Sen efter det blir det ju att fika med världens bästa Tove och Evelina :) Tänkte också visa en snygg kofta från hm som gärna få flytta in hos mig.

www.hm.se
Man kan ta bort skärpet i midjan. Men den här får jag bara drömma om för tillfället :)

Kram!!

Tisdag!

God morgon! Idag hade jag mer än gärna legat kvar i sängen. Var jättetrött när jag gick och la mig och somnade snabbt. Men efter midnatt vaknade jag flera ggr och drömde så knepiga drömmar. Vet inte om det var för att inte Markus var där. Är lite tomt här hemma men det är ju bra att få längta efter varandra ibland också. Tur att Facebookschatten finns:) låg och pratade där igår. Även idag är det en grå dag här i Gävle och regnet vräker ner. Jag sitter och kollar på vakna med the voice och har precis druckit en smoothie:) Ska snart iväg till skolan för lite handledning i vårt grupparbete. Senare idag har jag lite lösa planer men lite plugg blir det iaf. Sen ikväll blir det ett danspass och efter det ska jag träffa bästa Tove och Evelina mina go tjejer:) Saknar er! Nä dags att sätta fart nu. Ha en bra dag så hörs vi! Kram!

Jacka!

Denna jacka från hm är jag lite sugen på

www.hm.se
Vad tycker ni?

Jag har ingen jacka som är lite halvvarm innan det är dags för en vinterjacka. Men jag ska till Lager 157 i början på oktober så ska kanske vänta tills dess

Måndag!

hej hej!! Idag har det varit en riktigt grå dag här i Gävle och regnet bara vräker ner. Lite mysigt men man blir så seg. Har suttit och skrivit på ett arbete som ska in imorgon. Nu ska jag bara läsa igenom det och rätta till de fel jag ser. Ikväll blir det nog ett medel/puls pass för mig kl 18. Sist jag skulle gå så var ledaren sjuk men idag hoppas jag hon är frisk och kry. Markus åkte på kurs till Södertälje imorse så det kommer bli tomt här hemma några dagar nu:( men det ska nog gå bra:) Kram!

10 år!

Idag går det inte att komma ifrån det som hände för 10 år sedan. Det är fortfarande ofattbart att något så hemskt kan hända :( Det är en skrämmande värld vi lever i. Mina tankar går i dag till de drabbade <3

Söndag!

Hej hej! Hade en jättetrevlig kväll igår. Först blev den en middag med Markus, Chris och Jens på Church street, det var riktigt trevligt som vanligt:) Markus har riktigt bra vänner . Efter middagen skjutsade jag hem dem sen åkte vi och hämtade mamma och pappa och åkte och tog en kaffe innan bion. Var fullsatt på bion och Jägarna 2 var en riktigt bra film. Den måste ni se. Nu på förmiddagen har jag myst med Selma och Markus. Jag ska snart åka i h handla lite inför veckan. Markus kommer vara borta tills på fredag men jag måste fylla kylskåpet så jag klarar mig:) Sen ska vi hem en sväng till mamma och pappa en sväng ska skriva ut ett arbete bl.a. Resten av dagen ska jag pussa lite extra på Markus ;) Ikväll blir det en ny Irene huss film oss sen kolla på Idol. En typiskt slapp och skön söndag. Ha en bra dag! Kram

Lördag

Hejsan!! Måste börja med att skriva att jag och mina vänner hade en riktigt trevlig kväll igår. Lagade tacos, fikade, åt godis och snackade en massa skit :) Sånna kvällar behövs verkligen. Min kolakladdkaka blev populär iaf:) det var tur det. Idag är det strålande sol ute och jag och Markus kom precis in från en långpromenad, riktigt skönt. Nu ska vi göra oss klar ska fixa lite sen ner på stan och möta Jessica, Chris och Jens på en fika. Ikväll ska jag och Markus på bio med mamma och pappa. Vi ska se Jägarna2, jag längtar:) Ha en bra dag! Kram!

Bra start dagen!

img_9818 (MMS)

Bra start dagen!


Tacosmys med vänner:)

img_5172 (MMS)

Tacosmys med vänner:)


Efterrätten klar tills ikväll:)

img_3794 (MMS)

Efterrätten klar tills ikväll:)


Dags för ett lunchpass :)

img_9048 (MMS)

Dags för ett lunchpass :)


Härliga fredag!

God morgon bloggen! Jag hade tänkt att ta en liten sovmorgon idag men så blev inte fallet. Vaknade pigg och alert halv 7. Så blev en frukost med Markus framför vakna med the voice. Ligger fortfarande i soffan och kollar på vakna men ska snart sätta fart lite. Mitt schema idag kommer bestå av plugg, träning, baka och ikväll kommer vänner hit på en tjejkväll. Jag tänkte baka en kolakladdkaka att bjuda på :) Sen ska vi laga lite tacos och bara umgås. Hoppas ni får en bra dag! Kram!

Torsdag

Hejsan! Nu ligger jag i soffan och andas ut lite. Började min dag med några timmar i skolan där redovisning stod på schemat. Alltid lika nervöst men det gick rätt så bra. Nu är det gjort iaf:) Sen jag kom hem så har jag läst igenom ett annat arbete som ska in nästa vecka och dammat och plockat undan lite här hemma. Resten spar jag till Markus, skönt att slippa det ibland:) Ligger nu i soffan och ska ta mig en kopp kaffe och ta det lite lugnt innan det är dags att bege sig till Friskis och ett dans Fuegopass:) Ha det bra! Kram!

Ute på en kvällspromenad

img_1581 (MMS)

Ute på en kvällspromenad


Plugg!

Hej hej! Har varit dåligt med inlägg idag men skolan har tagit all min tid. Tog en liten kaffepaus på dagen och fick sällskap av Susanna. Härligt med lite tjejsnack, precis vad man behöver:) Efter det hade jag lite mer ork att fortsätta. Nu har jag tagit en paus igen och ska gå på ett danspass. Roligare än så blir inte min dag idag. Kram!

Full fart!

God morgon! Sitter nu och äter lite frukost och dricker en kopp kaffe. Ska snart packa väskan och åka och träffa min grupp för några timmars grupparbete. Efter lunch så har vi ett bokseminarium får se hur det går:) När vi slutat så blir jag kvar på skolan en stund och pluggar lite. Stannar till på fjärran för ett friskispass innan jag beger mig hemåt. Så ser min dag ut:) Ha en bra dag! Kram

Söndag!

God morgon!! Jag hade en toppendag igår med Markus och en toppenkväll med familjen:) En ny dag idag och jag börjar denna dag en promenad runt hälsans stig med Jessica. Nu på förmiddagen blir det även en fika med Susanne och micke. Ha en bra dag. Kram!

Högbo!

Har haft en riktigt mysig förmiddag med Marka. Efter ett svettigt träningspass blev det hem för lite fix sen styrde bilen mot Sandviken och Högbo. Så fint där, konstigt att man inte är där oftare. Det var Markus första gång där också. Vi strosa runt lite och kollade på djuren och fika :) Nu kommer snart mamma och pappa hit på lite middag så ska fixa det sista nu. Ha en bra kväll!! Kram!

Vi två <3

img_9891 (MMS)

Vi två <3


Härlig lördag!!

God morgon!! Sitter på Friskis nu och ska snart börja denna dag med ett jympapass:) Härligt!! Fint väder är det även idag, underbart! Efter träningen blir det hem att fixa iordning sig. Jag och Markus ska åka ut till Högbo och strosa runt där lite. Blir väl en promenad i det fina vädret och en fika:). Får se om vi får middags sällskap senare. Har bjudit mamma och pappa på middag så får se hur det blir. Ha en bra dag!! Kram!

Ladies Night!!

Fick ett trevligt sms av Markus i morse. Han hade fixat två biljetter till Ladies night åt mig :) Vi hade pratat lite om det i veckan eftersom Bilmetro hade några biljetter men visste inte om jag kunde få någon, men det fick jag :) Självklart tar jag med mig min kära mamma. Hon kan behöva komma ut lite och få lite uppskattning <3



Kan ni gissa vilken som är min favorit bland dessa karlar? ;)

Fredag!

Hej hej!! Då var det fredag igen då, den här veckan har gått snabbt. Full fart alla dagar, skolan startade direkt om man säger så:) Men det ska gå. Lämnade in mina reflektioner igår på en bok som vi ska diskutera på måndag. Nu ska jag sätta fart med den andra reflektionen. Blir att sätta på en kanna med kaffe :) Sen tar jag lite helg, ska försöka ta det lugnt ihelgen och bara vara. Hoppas på fint väder så man kan ta en långa promenader. Ikväll blir det ett jympapass innan det blir att slänga sig i soffan :) Vi hörs!!

Efter en pluggdag blir det nu dans Fuego:)

img_8691 (MMS)

Efter en pluggdag blir det nu dans Fuego:)


En bra start...

Godmorgon bloggen!! Sitter nu och kollar på vakna med the voice, ett bra sätt att börja dagen på:) Vid 8 ska jag möta min grupp på konditori Lido och äta frukostbuffe och planera vårt arbete. Just ja nu är jag brunhårig igen:) Ha en bra dag alla!! Kram!