Markus nya tatuering :)

img_2575 (MMS)

Markus nya tatuering :)


Selma sover <3

img_2567 (MMS)

Selma sover <3


Fikar med Susanne :)

img_2566 (MMS)

Fikar med Susanne :)


Morgonpromenad & bra musik:)

img_2565 (MMS)

Morgonpromenad & bra musik:)


Min kärlek <3

img_2556 (MMS)

Min kärlek <3


Shoppingen:)

img_2557 (MMS)

Shoppingen:)


Mot Lager 157

img_2555 (MMS)

Mot Lager 157


Inviger dem röda:)

img_2553 (MMS)

Inviger dem röda:)


Nytt! Linne och nagellack :)

img_2552 (MMS)

Nytt! Linne och nagellack :)


Kaffe & fruktpaus:)

img_2549 (MMS)

Kaffe & fruktpaus:)


Måndag!

Ja då var en ny vecka igång då, måndagar är lite extra jobbiga men nu är denna dag snart över. Jag har haft en bra helg ändå idag. Började dagen med vfu som vanligt där jag startade mitt skrivprojekt jag ska ha med dem under veckan. Det startade bra iaf :) Slutade vid 2 idag och det är skönt eftersom jag ska vara där länge imorgon och på torsdag. När jag slutade blev det en snabbis på stan var tvungen att köpa ny foundation min tog slut imorse :( Sen har jag fått mysa lite med Lina och Wilmer en stund. Även fast det bara blir en timme så är det så roligt att umgås med Wilmer och självklart Lina ;)
Blev upphämtad av Markus och sen hem och fixa lite middag blev het korvgryta och quinoa. Efter middagen blev det den dagliga promenaden. Jag fick idag sällskap av Markus. Nu ligger jag helt slut i sängen ska ta och göra lite fruktsallad och kolla på tv innan det är dags att sova.
Ha en bra kväll!!

Min helg!

Hejsan!
Jag har varit dålig att uppdatera den här bloggen inte bra. Men har varit så mycket med vfu och allt. Sitter här nu och försöker glömma bort att det är söndag idag :( vill att helgen ska vara längre.
Men jag har haft en riktigt bra helg.  Började min helg i fredags med att gå ut och äta med vänner, det blev favoritstället Church street :). Igår började vi dagen med en promenad i det fina vädret. Sen åkte vi tillsammans med mamma och pappa till Söderhamn och firade mormor och morfar, Väl hemma i Gävle igen så blev det bio för mig och Markus. Såg hur många lingon finns det i världen. Riktigt bra film, en mysig film gå och se den. Efter filmen så blev det krogen för mig och några vänner. Roligt att få komma ut lite. Idag har jag varit lite seg Markus har tjatat lite på mig att jag skulle komma upp:) När jag väl kom upp så blev det en promenad i solen och sen till Maxi för att handla. Jag har även planerat lite inför morgondagen. Ska snart ta mig en dusch och på med lite kläder. Ska ut och äta med Markus och jessica. Ha en bra söndag!!


Mot Söderhamn. Ha en bra dag!

img_2540 (MMS)

Mot Söderhamn. Ha en bra dag!


På kvällspromenad

img_2539 (MMS)

På kvällspromenad


Kaffe sen startar en ny vfudag:)

img_2538 (MMS)

Kaffe sen startar en ny vfudag:)


Godmorgon!!

img_2522 (MMS)

Godmorgon!!


Stor frukost sen ut på en promenad i solen:)

img_2486 (MMS)

Stor frukost sen ut på en promenad i solen:)


Tsunamin

Det är så hemskt det som drabbat Japan man kan inte riktigt förstå. Tänker på dem drabbade :(



Snart dags för jympa

img_2483 (MMS)

Snart dags för jympa


Frukost, vfu sen helg:)

img_2482 (MMS)

Frukost, vfu sen helg:)


Torsdag!

Idag har jag hunnit med lite. Började min dag med vfu sen hann jag träffa söta Wilmer en snabbis innan jag och Lina åkte och shoppade lite på Owes :) Sen begav jag mig hemmåt och tog tag i städningen och tvätten. Sen iväg och handla och fixa lite middag. Hann sitta ner i soffan 10 minuter innan det var dags för ett Dans Fuego pass svettigt men såå roligt :)
Nu blir det mys i soffan med Selma. Godnatt på er!!

Nya ljusrosa lyktor:)

img_2481 (MMS)

Nya ljusrosa lyktor:)


Onsdag!

Hej på er!!!
Veckan rullar på och imorgon så är det redan torsdag. Helt slut är jag iaf det blir nog tidig kväller för mig idag. Den här veckan har mest bestått av vfu och promenader sen har jag varit helt död i soffan.
Idag har jag haft vfu som vanligt haft lite lektioner idag också. När jag slutade så gick jag hem till mamma och pappa bytte om sen tog jag en promenad runt sätra. Synd att vädret sög :( Sen lagade mamma min favoritmat torsk och äggsås :) såå gott. Efter middagen åkte jag hem till lilla Selma som varit själv hela dagen :( Plockade lite här hemma och nu sitter jag här helt slut. Markus är i Tyskland med jobbet så jag och Selma får mysa i soffan <3 Han kommer hem på fredag.
Just ja, jag klarade den reflekterande texten :) så skönt att inte behöva göra om. Ska fixa lite inför morgondagen själv hela dagen min handledare är borta på kurs men det ska nog gå bra. Har en sån bra klass.
Nä detta får räcka för idag.
Natti natti!!

Powerwalk efter en lyckad vfudag

img_2479 (MMS)

Powerwalk efter en lyckad vfudag


Scorett

Snyggt från Scorett

www.scorett.seScorett

Min helg!

Hejsan!
Ja då börjar sig även denna helg närma sig sitt slut :( Men jag har haft en riktigt bra helg så jag ska inte klaga :)
Gårdagen bjöds på en långpromenad i det fina vädret, köpis med mamma och morfar, fikade, shoppade, (blev en hallon rött linne till sommaren :) , middag på Lams terass sen avslutade jag kvällen i soffan med Markus. Hade varit en perfekt dag om jag inte hade haft så ont i magen :( Idag vaknade jag upp av det fina vädret igen underbart! Blev en god frukost sen gick vi ut med Selma en sväng hon är så söt <3 Sen gick Markus och jag på en promenad vi gick i över 1,5 timme riktigt skönt var det. Sen hämtade vi bilen och tog en sväng förbi Lido och köpte lite fika och åkte hem till mamma och pappa och överraska dem. Lite skidåkning blev det innan vi begav oss hemåt.
Nu myser vi här hemma, har tagit en lång dusch, tvättat och precis fixat lite middag. Ska fortsätta mysa i soffan framför Tre kronor och någon bra film. Jag ska försöka lägga mig tidigt idag imorgon börjar min vfu så då ska jag upp tidigt :(
Ha en bra söndag!!

På långpromenad

img_2478 (MMS)

På långpromenad


Söt liten ask :)

img_2477 (MMS)

Söt liten ask :)


Nya gardiner:)

img_2476 (MMS)

Nya gardiner:)


Morgonpromenad

img_2475 (MMS)

Morgonpromenad


Torsdag!

Hej på er!
Vilken härligt väder vi har haft här i Gävle denna vecka. Det har blivit en långpromenad varje dag denna vecka. Denna vecka har det även blivit mys med Lina & Wilmer, shopping, träning, pluggat, haft fälstudier på min vfu skola. Men nu tar jag lite helg :) Härligt!! Jobbgt att min mage spökar lite haft såå ont i två dagar nu :( Imorgon så ska jag nog träffa Susanne och Sanna på stan för en lunch/fika :) Sen avsluta veckan med ett jympapass.

Ihelgen ska vi betala resan guud vad jag längtar nu, kan hoppa över några månader tycker jag eller iaf Mars månad. Sitter och väntar på att mamma ska komma och hälsa på en sväng hon vill väl pussa lite på Selma :)
Ikväll är det veckans roligaste pass nämligen Dans Fuego. Jag har ju dragit ner på pass och promenerat mer så ikväll ska det bli roligt att gå på pass.
Vi hörs!!