Fredag!

Hej på er!! Har varit dåligt med inlägg de senaste dagarna har haft fullt upp med skolan. Är mycket dom ska präntas in och just nu är inte skolan rolig:( Men jag försöker iaf och det är det viktigaste. Har även hunnit med några promenader och Zumba, utan det hade jag blivit tokig :) Efter en dag med plugg och träning njuter jag nu i soffan. Ska snart ta och bädda rent och krypa ner i sängen, imorgon väntar en tripp till Lager 157. Ha en fortsatt trevlig kväll!


Onsdag!

Redo för en ny termin


Nya tag!

Hej på er! En ny vecka med nya tag startar nu. Skolan börjar på onsdag och nya schemat drar igång idag. Lite nytt finns också med på schemat men jag älskar Zumba Fitness och Zumba toning där man dansar med vikter men man kör även styrka. Riktigt bra träning :) Började min morgon med en bra vana nämligen en promenad. Fick sällskap av Markus eftersom han jobbar kväll denna vecka. Kan ju inte säga att jag slarvat med träningen i sommar men den känns ändå skönt när en ny termin börjar. 5 kg till är mitt mål, får se hur det går:) Men man ska inte stirra sig blind på siffrorna på vågen utan man ska se på helheten. Tränar man så omvandlas fettet til muskler och då kan det inland inte hända så mycket på vågen. Nu kör vi!


Söndag!

Godmorgon! Tittar man ut genom fönstret så ser man att hösten är nära. Visst jag tycker hösten är mysig med mysiga kläder och en massa tända ljus :) Känns bara som vi inte haft någon riktig sommar, men samtidigt längtar jag in i samma rutiner igen, visst träningen har jag kört hårt i hela sommaren, minst 4 träningspass och promenader de dagar jag inte går på Zumba, ok har blivit morgonpromenader nästan varje morgon :) men är så skönt att börja dagen så.
Jaha var händer idag då?! Mormor och morfar kommer hit så vi ska väl hitta på något kanske. Ikväll blir det nog Zumba om tiden hinns med, blir iaf en promenad. Ha en trevlig dag nu!!
Kram


Lördag!

Godmorgon på er! Sitter och njuter av en kopp kaffe i soffan med en söt Selma bredvid mig. Jag har beställt en sak till skolan så nu är jag någorlunda redo för onsdagen. Gårdagen var riktigt mysig med lillebror och pappa. Tänk om man kunde göra sånt oftare. Mamma var saknad iaf. Kvällen fortsatte bra när Markus kom hem med en av mina favorit parfymer :)
Idag verkar det bli en solig dag, ska snart väcka Markus och ta ut han på en promenad sen fixa lite frukost. Sen blir det en tripp på stan. Hoppas ni får en bra dag!!
Kram


Fredag!

Godkväll! Idag har jag haft en bra dag bestående av: promenad, god frukost, rederiet, massa mys med Elsa, god lunch på Java, shopping inför skolan, härligt zumbapass och dagen är inte slut än:) Om en timme ska jag möta lillebror och pappa utanför Kalles för en god middag. Stackars mamma får stanna hemma men hon har fortfarande ont efter gårdagen :( Inatt kommer även Markus hem <3 Ha en fortsatt trevlig kväll!


Torsdag!

Hej på er! Morgonen började inte dom vi tänkt oss imorse. Vi sov över över imorse inte rätt morgon att göra det eftersom Markus ska till Tyskland idag med jobbet. Dem skulle åka kl nio och jag vakna tjugo över åtta. Men kvart i 9 var vi på jobbet och pussade honom hej då! Han mobil är inte att lita på längre :) Jag och Evelina tänkte ta en långpromenad men vädret var inte det roligaste. Det regnar fortfarande men jag hoppas det blir bättre senare. Jag hoppas jag kan ta en långpromenad runt Sätra istället senare. Idag ska även min kära mamma operera sig i munnen, lider med henne:( Jag har en sådan tandläkarskräck så jag skulle aldrig klara av det. Hoppas hon inte har alltför ont när hon vaknar. Ikväll ska jag få rå om min lillebror lite, han ska sova här så vi ska fixa lite mat och kolla på Rederiet :) Jag har den hemska tjejveckan och världens kramper så jag myser lite till i soffan innan jag ska göra mig klar. Kram!


Kär familjemedlem!


Tisdagens!


Dagens!


Då och Nu!


Invigning!

Tog med mig nya skorna till Sätra och nu har jag varit ute på en promenad runt Sätra. Dem är så sköna, har ett par likadana fast i knallrosa som jag har inne på Zumban. Gjorde ett klipp i Stockholm igår betala 699 kr ordinariepris 1100 kr. Dem var jag värda så mycket jag använder dem. Hoppas på många härliga promenader i höst tillsammans :)


Källviks gård!

Ville bara tipsa om detta ställe. Vi hade en riktig trevlig dag med Lina och Wilmer. Markus busa en massa med Wilmer och vi åt en god lunch. Supermysigt ställe och perfekt om man har barn eftersom det finns en massa traktorer och får. Finns även en mysig inredningsbutik och en butik med en massa fina barnleksaker. Måste verkligen rekommendera fiket Syster yster fanns så otroligt goda bakverk och goda sallader. Perfekt att bara åka dit och äta en lunch eller fika och bara njuta :) Man kan även köpa en massa godsaker på fiket. Så åk dit om ni får en stund över. Ligger ute i Hille om man åker gamla vägen så är det innan Hille sjön men det står på skyltar.


Midnattsloppet!

Vi kom hem sent inatt efter en låång men rolig dag i Stockholm. Grabbarna var riktigt duktiga :) Det var en otrolig stämning på söder :) Nu ska jag fixa ihop lite frukost sen åka och mysa med lillebror som också kom hit inatt:)


New shoes!!


Fredag!

Hej på er! Då var det fredag igen då :) och nu är det bara en dag till lillebror kommer hem och hälsar på lite. Storasyster gillar inte att han bor såå långt bort, men är självklart är jag glad för hans skull. Nu får jag rå om han i en vecka iaf :) Imorgon blir det även en tripp till Sthlm, Markus och två av hans vänner ska springa midnattsloppet även två av mina vänner ska springa så jag och Susanna ska hejja på :) Skönt med fredag:) eller alla dagar är som fredagar för mig eftersom jag är ledig. Men det infinner sig en speciell känsla ändå. Jag och Markus började med en promenad och snart ska vi åka till Hille där dem har nå ställe där man kan kolla på traktorer, tydligen har dem heminredning och ett mysigt fik där. Ska åka dit med lina och pojkarna :) Senare ikväll blir det Zumba och bio:) Kram


Torsdag!

Hej på er! Idag vaknade man upp till en klarblå himmel. Så efter morgonpromenden så packa vi strandväskan och bestämde oss för att att åka ut till Engeltofta efter vi varit i Sätra och passat Elsa. Men vädergudarna ville tydligen något annat. Så istället för stranden blev det stan och lunch med Jessica för mig. Lika roligt det :) Nu har vi precis varit i Sätra igen och tagit en långpromenad. Hem nu och göra sig klar för middag hemma hos Markus vänner :) Ha nu en bra kväll!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_502d1bf1e087c36a660006d7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_502d1c17ddf2b31b200006bb.jpg" class="image">


Zumba Marathon

Godkväll! Är en trött Hanna som skriver, men sådär skönt trött som man blir efter ett härligt träningspass. Nu ikväll har jag varit på ett två timmar långt zumbapass. Gud så roligt det var, men trodde det skulle vara jobbigare. Tröttheten kommer nu efteråt :) Har ni inte testat ZenZen så måste ni göra det, alla deras pass är toppen. Tror faktiskt dem ska ha en gratisvecka nu snart :) Jag har även beställt böcker till matematik kursen som börjar om 2 veckor, ush ångest!! Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på kvällens Allsång på Skansen. Godnatt på er!


Elsa!

Hej på er! Pappa ringde imorse om jag ville passa Elsa en stund eftersom han inte mådde riktigt hundra och självklart ställer jag upp på det :) Man är ju helt förälskad i Elsa, så otroligt söt. Markus följde också med, han är en "hundmänniska" så han vill mer än gärna följa med :) Blev en promenad direkt när vi kom, hon har blivit så duktig att gå i koppel :) Kan gå längre sträckor nu också. Gud vilket energiknippe hon är :) Både jag och Markus gömde oss och och hon är så duktig att söka :) Hörs senare!


New in!

Ginatricot har fått in mycket fint, speciellt i byxväg :) Blivit två nya den senaste tiden. Ett par svarta som jag köpte i Luleå och ett par boyfriend jeans som jag fått av Markus. Båda kostar 399 kr. Men jeansen fick jag 150 kr rabatt på eftersom jag hade fullt på stämpelkortet. Härligt att kunna köpa mindre storlek i byxor :) Det enda negativa när man går ner i vikt att det blir dyrt att köpa nytt.


Helgens bravader!

Lite bilder från helgen kommer här :)


Gårdagen i bilder


Lördag!

Hej på er! Gud vad dagarna går fort. Markus bror var här i 3 dagar och dem dagarna gick snabbt. Igår hade vi en mysig dag hann med lite allt möjligt. Jag passade Elsa, tog en långpromenad, åkte till Bönan, åt på church street och mös med Lina några timmar på kvällen. Idag är jag lite slö, vi tog en sovmorgon och sen en timmes promenad och nu ligger jag helt slut i soffan med en kopp kaffe. Hoppas kaffet gör sitt och att kaffet verkar snart för ikväll ska vi bort och grilla.
Kram


Dagens!

T shirt Gintricot
Jeans Zara


Torsdag!

Godmorgon! Markus och jag har precis varit ute och gått hälsans stig. Fick inte med oss Andreas idag eftersom han skulle fixa lite med skolan. Nu blir det frukost sen en tripp ner på stan


Onsdag!

Hej på er! Nu är Markus lillebror här, kom tidigt imorse. Blev en liten sovmorgon idag också sen tog vi med Andreas på en långpromenad. Nu ska vi ut och visa Andreas Gävle :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_50224945e087c3142900003b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_502249529606ee2e8d0000ee.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_50224970ddf2b3507c000051.jpg" class="image">


Pw

Kvällen med Lina blev inställd och jag kände inte bara för att sitta inne. Markus var i Hemlinby på intervallträning så jag tog på mig träningskläderna och åkte till Sätra där det blev en långpromenad är så härligt att gå med bra musik i lurarna :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_50214db3e087c3334d000037.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_50214dd1ddf2b37a6b000067.jpg" class="image">


Tisdag!

Hej på er! Idag startade jag min morgon med en sovmorgon, vaknade kl 10 och det har inte hänt på länge :) Klädde på mig träningskläderna och jag och Markus gick vår runda. Riktigt skönt men synd på vädret bara, men man ska inte klaga. Sen har vi städat och rensat i köksskåpen här hemma. Nu på eftermiddagen kom Susanna hit på en kaffe,trevligt med lite kaffesällskap :) Ikväll ska jag nog till Lina en sväng. Imorgon får vi främmande av Markus lillebror, sist han var här drabbades han av magförgiftning så han hann inte se så mycket av Gävle. Hoppas på bättre lycka denna gång :)


Måndag kväll!

Hejsan! Sitter på mamma och pappas altan och myser med Elsa och dricker en kopp kaffe. Dem ska iväg på valpkurs nu och jag väntar på att Markus ska träna färdigt. Vi tänkte ta en promenad runt Sätra när han kommer. Blir nog Inge Zumba för mig denna vecka eftersom jag fortfarande har lite ont efter jag vrickade foten förra veckan. Gör inge ont när jag går så får bli många promenader denna vecka istället. Bjuder på lite bilder från Kalix :)


Hemma!

Hej på er! Vi kom hem sent igår efter en låång bilresa hem. Vi möttes av en glad Selma:) Idag har min morgon bestått av en promenad, tvätt och ett besök hos hälsocentralen. Nu ska vi åka och handla lite sen ska jag bara ta det lugnt. Åka till Sätra och mysa med Elsa senare kanske:) Blir nog en promenad också. Tycker det är så skönt att gå runt Sätra. Ha en bra dag!


Njöt tidigare idag:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2417782/images/2012/pic_501bf6ffe087c30cc3000094.jpg" class="image">


Torsdag!

Vi har det bra här uppe i Norrland :) Har nu varit ute på en pw runt byn här. Ha det bra!


Destination Kalix